|
Bildirim

|
8GB yetiyorcu arkadaşlara selam olsun. Herşeyi normalleştirmemek gerek deyince kızıyorsunuz. Ram anakarta lehimli, ssd anakarta lehimli... Garanti sonrası servise gitse yeni makine parası ödersiniz artık.
|
|
Ucuz etin yahnisi :(
|
|
çıktığı günden beri macbook air 8/256 kullanıyorum, kullanmaktan öte yazılım geliştirme, excel, photoshop, after effects gibi aklınıza gelebilecek her şey ile resmen eziyet ediyorum, 6 yılda daha bana mısın demedi. o ssdler tahmin ettiğinizden çok daha dayanıklı.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wednesday -- 1 Eylül 2026; 9:34:57 > |
|
|
|
8gb yetiyor diyen arkadaşların şu kısmı doğru, sen bu bilgisayarda Web’te gezeceksen, video izleyeceksen, ofis açacaksan, müzik dinleyeceksen, not alacaksan yeter. Onun haricinde kullanım senaryolarını zorlayacaksan tabi yetmez. ihtiyacına göre cihaz seçme olayı bizde yok, bütçeye göre seçmek zorundayız. Haliyle böyle sorunlarla uğraşıyoruz. Halbuki Photoshop vs. çalıştırıp, video düzenleyecek adama zaten minimum 16gb Air, Pro lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
|
|
|
beni 8 gb ram den daha çok, ssd nin anakarta lehimlenmiş olması güldürdü |
|
Bir sonraki Neo'da Rami arttırırlar SSD'yi min 512 yaparlar ama Mac Mini gibi onun da fiyatı patlar gider. 5-6 ay öncesine kadar M4 Mac Mini öğrenci indirimi ile 24000 küsürdü. Şimdi fırladı gitti. Neo 2 de öyle olacak. |
|