Arkadaşlar 2016 Model Macbook pro kullanıyorum video düzenlemek için harici bir monitor aldım 4k ve klavye mouse takıp kullanmak istiyorum ama microsoft ve logitech klavye mouse setlerini denedim ama hiçbiri magic mouse gibi çalışmıyor takılmalar basmamalar oluyor bunun nedeni ne olabilir? alıcı ile aradaki mesafe çok kısa aklıma gelen tek şey çeviriciden kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
Magic fare çok iyi çalışıyor bluetooh ile ama ondada scroll olmadğı için çalışmak imkansız.
Konu hakkındaki tecrübemi aktarayım;
Hem Windows hem de 2017 MacBook Pro'da aynı Logitech K380 klavye ve M590 mouse kullanıyorum, direk bluetooth ile kullanıyorum 2 seneye yakın zamandır. Yaşadığım tek sorun tahmini 6 ay önce mouse'un bluetooth bağlantısı kopmuş yeniden eşleştirdim o kadar :)
Bir ara denemek için Mx Anywhere 2s modelini kullandım, onda birkaç kez sürüklerken takılmaya rastladım fakat M590 bence fiyat performans olarak en iyisi.
Magic Mouse kullanmama nedenim, hem çok alçak yapısına alışmak zor, hem de Windows ve Mac'te masada 2 farklı klavye mouse kullanmak yerine tek cihaz ile bunu çözebiliyorum.
Ben tek alıcı ile halletmek istiyorum aslında hiç adaptor olmasa direk bluetooth ile çalışsa magic mouse gibi süper olurdu.
Şuan elimde olan Klavye ve mouselar
- Microsoft Desktop 2000 klavye mouse seti : Bu mac ile düzgün çalışmıyor malesef - WIRELESS TOUCH KEYBOARD K400 klavye - LOGITECH M560 MOUSE BLACK
her cihaza ayrı alıcı kullanmak istemiyorum bakalım nasıl çözüm sağlarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme