tekerleği sağa sola ittirerek yapabiliyorsun. tuşlara farklı fonksiyonlar da tanımlayabiliyorsun.
OS X'e ozel gesturelari magic mouse disinda bi aygitla yapabileceginizi sanmiyorum. Mission control, expose, masaustu degistirme vb. gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Gus Fring
OS X'e ozel gesturelari magic mouse disinda bi aygitla yapabileceginizi sanmiyorum. Mission control, expose, masaustu degistirme vb. gibi.
Lıgitech MX master siparişi verdim. Magic mouse 2 den daha fazla kombinasyon yapılabiliyor. Gesture butonu bile var
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
quote:
Lıgitech MX master siparişi verdim. Magic mouse 2 den daha fazla kombinasyon yapılabiliyor. Gesture butonu bile var
o buton ne oluyor hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: Ted Bundy
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
quote:
o buton ne oluyor hocam?
Mac os lerde cmd+yukarı-aşağı-sağ-sol gibi dashboard ve masaüstü yönetimleri yapılıyor ya hani, mouse'u bu butona basılı tutup hangi yöne kaydırırsan mac os deki o işlemleri yapıyor. Macbooklardaki trackpadi 3 parmakla yönetmenin farklı bir yöntemi diyelim.
İkinci el Magic Mouse alabilirsin. Ben de ön yargılıydım ama bir süre sonra ele tam oturmamasına da alıştım. 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: protein27
İkinci el Magic Mouse alabilirsin. Ben de ön yargılıydım ama bir süre sonra ele tam oturmamasına da alıştım. 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
300tl altında düzgün mouse bulmak zor gibi hocam. Şuanda aklımda magic 2 ile mx anywhere 2 var. Kararsızım.
quote:
Orijinalden alıntı: Ted Bundy
quote:
Orijinalden alıntı: protein27
300tl altında düzgün mouse bulmak zor gibi hocam. Şuanda aklımda magic 2 ile mx anywhere 2 var. Kararsızım.
Amazondan 200Tl ye almıştım :)
Magic Trackpad geldiği için sadece 1 gün kullandığım Logitech MX Master boşa çıktı. Her haliyle mükemmel bir mouse. Zaten Mac için özel üretilmiş. Düşünen olursa piyasa fiyatından epey uyguna vereceğim. Piyasa fiyatı ortalama 350-400 TL civarında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme