Şimdi Ara

Macbook (Bilgisayar müh.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bilgisayar mühendisliği 1. Sınıf öğrencisiyim şuan asus laptop kullanıyorum 3 sene önce almıştım..

    Yeni bir laptop almak istiyorum öğrencilik hayatımda kullanabileceğim programlamada va iyi performans sağlayacak.. (not oyun oynamıyorum)

    Macbook almayı düşündüm (windows da yüklenebiliyormuş) visual studio desteklemiyor vs diye bazıları alma bazıları al hem Ios daha fazla destek sağlar başka programda kullanabilirsin c++ için diyoe..

    Tavsiye edebileceğiniz var mı veya aranızdan programcı macbook kullanan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bilgisayar mühendisi öğrencisiyim elimde 6 yıllık laptop var o dönem 1300 tl ye almıştım. Okulda herhangi bişeyi etkilemedi tıkır tıkır çalışıyor. Oyun oynamıyormuşsun programlama vs için özel bi bilgisayar gerekmiyor. ha illa alıcam diyorsan ona göre de yorum yapabilirim.
  • Macbook Pro Alman lazım iyi bir performans istiyorsan. Tabi fiyatları gerçekten uçuk yani bu fiyata bu cihazdan almanı pek tavsiye etmem. Eğer oyun oynama gibi bir niyetin yoksa gerçekten marka fark etmez. Ekran kartı da önemli değil. Yeter ki işlemci iyi olsun. Bende Visual Studio, Android Studio, PhotoShop vb programlar kullanıyorum. İlk bilgisayarım asus du aşırı ısınma sebebi ile sattım. Benim sana önerim oyun oynamam desen bile Monster Abra A5 alman hem özellikleri hemde soğutma gücü olarak seni uzun yıllar götürür ve ssd ile performansını ileri düzeyde arttırırsın. Sıfırı şuan 3299TL fiyatına göre bence alınacak bir ürün. Yada bu düzeyde bir şey alabilirsin.




  • Macbook’a windows kurmak sanıldığı kadar kolay değil diye biliyorum. (Virtualbox kullanmayacağını varsayıyorum)

    Sana öğrencilik yıllarında Windows’ta Linux de lazım olacak.

    MACOS lazım olcak mı peki? Ben hiç bir üniversitede mac bilgisayar şart dediklerini duymadım. MACOS anca ios geliştirici olursa işine yarıyor.

    Özet olarak bence öğrencilik yılları için MAC’e para vermeye değmez. Onun yerine aynı ağırlıkta veya bulabilirsen daha hafif, en az 8 gb ram,i olan (12 daha iyi olur hatta) ve SSD’li güncel bir model almanı öneririm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: questioner

    4,5 bu laptop için çok bence.

    https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-y520-15ikbn-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80wk01bmtx-p-HBV00000A5BKR?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=EAIaIQobChMIt9SNrZiV2wIVDtwZCh1GawD4EAQYASABEgJquPD_BwE

    https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-y520-15ikbn-intel-core-i5-7300hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80wk01bwtx-p-HBV00000A5BKT

    İşlemcisi sağlam olan:
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V13-1.html#.WwHjAKYzbcc

    Keyfine göre bak özelleştir, kasa yapısını araştır bide
    https://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2864,p2899,p2900

    Alıntıları Göster
    Kitap gibi taşıyabileceği bir bilgisayar alıcağına neden oyun bilgisyarı alıp kütüphane taşısın yanında?Oyun dışı bilgisayar isteyen kullanıcısını yormaktan başka amacı olmaz o ağırlığın,kabalığın.







    Macbook Pro bakıyorsanız Dell XPS'lere de bakmanızı tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.