|
Dostlar merhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere Macbook Air M4 24/512 vs Macbook Pro M4 16/512 arasında kaldım. Kendi kullanım senaryom ise grafik tasarımcı olmam nedeniyle genellikle Adobe ve Figma odaklı. After Effect, Photoshop ve Illustrator'ü aynı anda bazen kullanmam gerekebiliyor. Chrome sekmelerini bu denkleme katmıyorum bile. Daha önce M1 16/512 iMac kullanıyordum ve 16gb ram darboğazını çok hissetmedim ancak aradan geçen 1,5 yıl içinde aplikasyonların ihtiyaçlarının değişip değişmediğini bilmiyorum MacOS tarafında. Bu konfigürasyonları kullanan arkadaşlar konuyu yeşillendirirse çok sevinirim. Mobilite odaklı bir çalışma ve akademi planına aniden geçtiğim için Macbook bakınmaya başladım. Harici depolama birimlerine docklara vs sahibim daha önce kullandığım için ancak yanımda taşımayı pek sevmiyorum. Evde de kurulu 5700X 4070 Super 64GB Ram 2TB SSD'li bir Windows makineye sahibim. Bu senaryoya göre yorumlarınızı bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baalzebuub -- 3 Ekim 2025; 15:37:47 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı