Bildirim
MacBook Air'e OS X Kuramıyorum...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
başka bi mac de el capitan indirip veya önceki sürümleri, diskmaker ile usb den çalıştırı, disk izlencesinden formatlayıp, temiz bi kurulumu denediniz mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: mesutculcul
başka bi mac de el capitan indirip veya önceki sürümleri, diskmaker ile usb den çalıştırı, disk izlencesinden formatlayıp, temiz bi kurulumu denediniz mi?
Mavericks, Yosemite ve El Capitan, hepsini denedim, hem disk maker ile yaptım, hemde terminal komutlarıyla usb oluştuturdum.... Hiç biride olmadı, hepsinde de "OS X Yükle uygulamasının bu kopyası doğrulanamıyor. İndirme sırasında bozulmuş veya değiştirilmiş olabilir" bu hatayı veriyor... -
ilk gelen cevapta yüklemeden önce sistem saatini geri almanız gerektiği yazıyor uyguladınız mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X