Şimdi Ara

MacBook Air'e OS X Kuramıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mabook Air A1369 modelinde ki cihazımı, yeniden os x kurmak için diskini biçimlendirdim, internetten kurmayı denediğim de "Yükleme hazırlanırken bir hata oluştu. Bu uygulamayı yeniden çalıştırmayı deneyin" şeklinde hata mesaj veriyor, 8-10 kere farklı zamanlarda denedim, sürekli hata aynı.

    Aynı model de bir adet daha MacBook'um var, ondan yoseminite ve el captan her ikisinden de usb kurulum diski oluşturdum. Ama ikiside "OS X El Captain Yükle uygulamasının bu kopyası doğrulanamıyor. İndirme sırasında bozulmuş veya değiştirilmiş olabilir" şeklinde hata mesajı veriyor.

    Benim denediklerim bunlar, başka bir fikri olan var mı? Nasıl yükleme yaparım ben buna?

     MacBook Air'e OS X Kuramıyorum...
     MacBook Air'e OS X Kuramıyorum...
     MacBook Air'e OS X Kuramıyorum...
     MacBook Air'e OS X Kuramıyorum...







  • başka bi mac de el capitan indirip veya önceki sürümleri, diskmaker ile usb den çalıştırı, disk izlencesinden formatlayıp, temiz bi kurulumu denediniz mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesutculcul

    başka bi mac de el capitan indirip veya önceki sürümleri, diskmaker ile usb den çalıştırı, disk izlencesinden formatlayıp, temiz bi kurulumu denediniz mi?

    Mavericks, Yosemite ve El Capitan, hepsini denedim, hem disk maker ile yaptım, hemde terminal komutlarıyla usb oluştuturdum.... Hiç biride olmadı, hepsinde de "OS X Yükle uygulamasının bu kopyası doğrulanamıyor. İndirme sırasında bozulmuş veya değiştirilmiş olabilir" bu hatayı veriyor...
  • ilk gelen cevapta yüklemeden önce sistem saatini geri almanız gerektiği yazıyor uyguladınız mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.