Şimdi Ara

MacBook Air A1465 batarya değişimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple MacBook Air 2014 A1465 EMC 2631 model bilgisayarıma yeni bir batarya almak istiyorum. Bataryanın normal değerleri şu şekilde:

Hücreler (Cells)Li-polymer - 4 Cell

Voltaj (V)7.3

Kapasite (mAh) (+- %10)5200

Güç (Wh)38

Retro batarya satan yerler var fakat ben HYPERLIFE batarya almak istiyorum. Fakat doğrudan bu modele ait HYPERLIFE batarya bulunmuyor. Onun yerine Apple MacBook Air 13-inch 2014 Notebook Bataryasının HYPERLIFE versiyonunu almak istiyorum. Onun değerleri de şu şekilde:

Hücreler (Cells)Li-polymer - 4 Cell

Voltaj (V)7.4

Kapasite (mAh)7200

Güç (Wh)53

Pek anlamadığım bir mevzu. Bu modelin bataryasını alıp taksam sorun yaratır mı? Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavazzz -- 12 Ocak 2024; 20:15:15 >

• Merhaba,

Aslında voltajlar çok yakın sorun olmaz. AMA boyutsal farklılıklar olacağı için sıkıntı olabilir.

Şimdi şu siteye göre, https://logi.wiki/index.php/MacBook_Battery_Compatibility

A1465 Modelinin bataryası A1406 oluyor. Uyumlu alternatifi ise A1495. Bu bataryaların ebatları 285 × 113 × 7 mm olarak geçiyor.

Senin sorduğu ise A1466 bataryası. Onun ebatları, 290.20 × 138.25 × 6.70 mm olarak geçiyor.

Zaten böyle de olması beklenirdi biri 11 inç diğeri 13 inç.

Bu boyutsal sıkıntının yanında, pin uyumu, chip uyumu vs olursa işin içinden çıkamazsın. Özetle sadece Voltaj/Kapasite ile bakılacak mesele değil.

• Çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Air ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.