Şimdi Ara

Macbook Air 11inch Late 2010 128GB SSD Orj. Deri Kılıf Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Macbook Air 11inch Late 2010 128GB SSD Orj. Deri Kılıf Hediye
    MacBook Pro 11inch/ 1.4GHZ / 2GB 1067MHz DDR3 RAM /128 GB SSD / NVidia 256Mb

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-air-11inch-late-2010-128gb-ssd-orj-deri-kilif-hediye-281955146/detay/

Resimlerde de göstermeye çalıştığım gibi kozmetik sorunlu.

Köşesi ezik, MagSafe orijinal adaptörü sorunsuz çalışıyor, sadece kabloda az bir sıyrık vardı ve sağlam olsun diye büyükçe bir bantla kapattım.

Bir de farkına varılmayan 1 adet ölü pikseli var.

Fiyatı bu yüzden makul tutuyorum. Sorunsuz çalışmakta. Resimlerde detaylar mevcut.

Mac Air için üretilmiş deri kılıf da hediye edilecektir.

Tekrar edeyim, kesinlikle hatasız sorunsuz çalışan bir makine.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 830 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Van,Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba,
    Sahibinden ilanınızda şehir van olarak gözüküyor burdaki profiliniz istanbul
    cihaz istanbuldaysa almak üzere görmemiz mümkün mü acaba ?
    Alışveriş Yaptıklarım: Komikaze, by_e, Mene, mr.marvel, mind the gap, berkbozkus, tatlisi, SultanApex, Dennistr, LimeWaRe, bukalemuns, fandango, burakthy, furkan-hakan, KarGAdaN, Ctrlshft, STaTiCXX, codew, flasource, backpackingman,El Diablo, eric13, ozgur106, fauntumnus, hectorguner, addidas_85, ChelseaSmile, runic, mrking, noob saibot, darkmountain,macufuk, VISION
  • 8 yıl İstanbul da yaşadım. Profil bilgileri o dönemden kalma. Öğretmenim. Şu anda Van'da mecburi hizmetimi yapıyorum. Gerçek alıcılar için İstanbul Acıbadem-Kadıköy (arkadaşlarım var) veya Bursa'ya (memleketim) yollayabilirim. Arkadaşlar buralarda ürünü görebilirler.
    Gerçi ilanda belirttiğim dışında hiç bir şey yok ama...
    Bu durumda kargo ücretini de fiyata eklemem gerekecektir. Bilginize.

• Üretim 12 Aralık 2010 imiş. Pil sağlığı 82%, şarj internetten film izlerken bile 3-4 saat rahatlıkla gidiyor. kesinlikle tablet niyetine ordan oraya götürüp çizilme vs. gibi risklerle uğraşmayacağınız çalışma ve performansında sorun olmayan bir air.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.