Şimdi Ara

Macbook 2010 - Vertex 4 SSD Bir sorum olacak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün Vertex 4 256 GB SSD siparişi verdim... duruma göre şimdilik macbookuma takıp kullanacağım sorum şu aşağıda verdiğim link benım bilgisayarın detaylı özelikleri

http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.4-white-13-polycarbonate-unibody-mid-2010-specs.html

bilgisayarım SATA 3 desteklimi değilmi onu merak ediyorum.. yanı Vertex 4 ün hızını kısıtlanmadan kullanabilirmiyim ? anakartım bunu desteklıyormu merak edıyorum.. yok kısıtlarsa ne kadar hızını kullanamam ? ona göre imzamdaki masa üstüme takacağım yoksa..

• Burada yazar:

Macbook 2010  - Vertex 4 SSD  Bir sorum olacak ??

Orijinalden alıntı: ocaklilar

Burada yazar:

Macbook 2010  - Vertex 4 SSD  Bir sorum olacak ??

teşekkür ederim, yardımınız için... baktım ve şöyle bir şeyle karsılastım link speed yazan yer 3gb altındaki dia die başlayan ise 1.5 gb hızlarında ??

bu ne demek oluyor hocam. yani sata2 mi yoksa o negotiaded 1.5 olması durumu dahada vahimmi yapıyor ?
  • quote:

>>> BURADA <<< Bu konudan bahsedilmiş ama çözümü nedir ben de bilmiyorum açıkçası.

hocam bu sorunu okudum araştırdım, ve sonuç olarak efi güncellemesini yapmaya çalıştım, ama başarılı olamadım indiriyorum çalıştırıyorum ama hata veriyor. belki efi güncellemeden sonra orasıda 3 gigabit olur dedim. o 1.5 gb yazan yer kararlaştırılan hız demekmiş buda demek oluyor ki sata 3 destekli vertex 4 ' üm sata 2 destekli macbook ' umda sata 1 hızında çalışıcak olması...

• quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

quote:

>>> BURADA <<< Bu konudan bahsedilmiş ama çözümü nedir ben de bilmiyorum açıkçası.

hocam bu sorunu okudum araştırdım, ve sonuç olarak efi güncellemesini yapmaya çalıştım, ama başarılı olamadım indiriyorum çalıştırıyorum ama hata veriyor. belki efi güncellemeden sonra orasıda 3 gigabit olur dedim. o 1.5 gb yazan yer kararlaştırılan hız demekmiş buda demek oluyor ki sata 3 destekli vertex 4 ' üm sata 2 destekli macbook ' umda sata 1 hızında çalışıcak olması...

Sorun şu update'i işaret ediyor
    http://support.apple.com/kb/DL853

Yapabilirseniz düzelir diye düşünüyorum.

Not: Paylaştığım link early 2009 içindi. Size uygun olan update'i aynı bölümde arama kısmında bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ -- 29 Ağustos 2012; 16:30:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_

quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

quote:

Sorun şu update'i işaret ediyor
    http://support.apple.com/kb/DL853

Yapabilirseniz düzelir diye düşünüyorum.

Not: Paylaştığım link early 2009 içindi. Size uygun olan update'i aynı bölümde arama kısmında bulabilirsiniz.

Teşekkürler hocam, EFİ güncellemesini yatıktan sonra yine değişen olmamıştı fakat SSD geldiğinde taktığımda 1.5 gigabit olan direk 3'e yükseldi... Şuan çok güzel çalışıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.