Şimdi Ara

maça 2 saat var,kendimi nasıl toparlarım gribim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar burnum akıyor sümüklüyüm yorgunum,ateşim yok ama dışarı çıkacak halimde yok tam kendimde değilim. maça 2 saat var,gitmezsem olmaz halı saha maçı. nasıl toparlarım kendimi,formül filan biliyosanız söyleyin napim nedim

yani çok yorgunum,tam uyku uyuyamadım ama evdeyim sabahtan beri,sümükler akacak maçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiCreAM -- 9 Eylül 2012; 16:57:16 >

Orijinalden alıntı: SiCreAM

arkadaşlar burnum akıyor sümüklüyüm yorgunum,ateşim yok ama dışarı çıkacak halimde yok tam kendimde değilim. maça 2 saat var,gitmezsem olmaz halı saha maçı. nasıl toparlarım kendimi,formül filan biliyosanız söyleyin napim nedim

yani çok yorgunum,tam uyku uyuyamadım ama evdeyim sabahtan beri,sümükler akacak maçta

Senin yerine gidecek birini ayarla, böyle maça gidersen toparlanman baya uzun sürer söyliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omq

quote:

arkadaşlar burnum akıyor sümüklüyüm yorgunum,ateşim yok ama dışarı çıkacak halimde yok tam kendimde değilim. maça 2 saat var,gitmezsem olmaz halı saha maçı. nasıl toparlarım kendimi,formül filan biliyosanız söyleyin napim nedim

Senin yerine gidecek birini ayarla, böyle maça gidersen toparlanman baya uzun sürer söyliyim.

kimseyi ayarlayamam ki hocam maça 2 saat kala,eksikte olmaz. enerji içeceği filan içsem iyi gelir mi acaba 1 saat idare eder mi beni.

• ada çayı iç çok iyi gelir 30dk da kendine gelirsin

BU GIF 100x100 ÇÖZÜNÜRLÜKTE VE 19.99 KB BOYUTUNDA. BU GIF 100x100 ÇÖZÜNÜRLÜKTE VE 19.99 KB BOYUTUNDA.
    BU ÜYE İMZA HAKKINI SONUNA KADAR KULLANMAK İSTİYOR. BU ÜYE İMZA HAKKINI SONUNA KADAR KULLANMAK İSTİYOR.
    BU ÜYE İMZA HAKKINI SONUNA KADAR KULLANMAK İSTİYOR. BU ÜYE İMZA HAKKINI SONUNA KADAR KULLANMAK İSTİYOR.
    BU İMZA INTERNET EXPLORER'DA 1024x768 EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE DENMİŞTİR VE KURALLARA UYGUNDUR.

• Aynen benimde tam şuan 2 saat sonra maçım var Eğer hastaysanız bol limonlu limonata yapabilirsiniz hem dinçlik verir hemde enerji verir. Tatlı şeyler o mayhoşluğu üstünüzden bir nebze olsun atar ama yinede dinlenmek en iyisi ama söz verdiğiniz için valla çokta bişe gelmez elden. Bu arada çok geçmiş olsun.

*Douglas Noel
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Aynen benimde tam şuan 2 saat sonra maçım var Eğer hastaysanız bol limonlu limonata yapabilirsiniz hem dinçlik verir hemde enerji verir. Tatlı şeyler o mayhoşluğu üstünüzden bir nebze olsun atar ama yinede dinlenmek en iyisi ama söz verdiğiniz için valla çokta bişe gelmez elden. Bu arada çok geçmiş olsun.

nazo limonata yapmıştım dün biraz içtim ama daha içesim yok ada çayı varmış evde kuşburnu çayı filan varmış onlardan yapayım en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: işsazı issinin issassız

ada çayı iç çok iyi gelir 30dk da kendine gelirsin

yapıyorum hemen

quote:

Orijinalden alıntı: işsazı issinin issassız

ada çayı iç çok iyi gelir 30dk da kendine gelirsin

yapıyorum hemen

sirkeyle gargara yap.boğaz ağrısını alır.

sirke ağır gelir dersen tuzlu su.10dk rahatlatır.

Orijinalden alıntı: sinekadam

cepli şort veya eşofman giy cebine mendil koy , servet çetin yapmak zorunda kalma

bende onu düşünüyodum,formanın altına kaprimi giysem diye selpak alıcam 2 tane atıcam kalenin yanına

bu arada çayımı yudumluyorum,ada çayını içtim,şimdi kuşburnu lu çay yaptım,içine limon damlattım 3-4 damlar içiyom.

• evet beyler bilgisayarı kapatıcam,maç 7 de hakkınızı helal edin
    Don Vito Corleone
  • Ada çayını dene. Aynı zamanda ekşi,tuzlu şeylerde can verir insana. Mesela turşu suyu gibi. Ama az içmelisin, fazla kaçırma. Meyve-sebzede at ağzına güç verir.
  • beyler ateşim var çok fena,parol mu öyle bi ilaç içtim ateş düşürücü. maçta çok komik bi durum oldu. bizim takımda ki arkadaş, kendi arkadaşına demiş maça gel,adam da 7 kişi getirmiş yani 1 takım,bizde 13 kişiydik,6 kişi yedekte bekledi ben girmedim tabi ama soğuk yedim allah için
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.