Şimdi Ara

MAÇ SONU [Fenerbahçe-Galatasaray] 10.11.2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Goller: Melo(16‘), Sow(38’), Drogba(90’)
    Tarih: 10 Kasım 2013, Pazar
    Yer: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı
    Fenerbahçe: Volkan***, Mehmet Topuz*, Alves*, Egemen*, Caner**, Christian*, Mehmet Topal**, Emre*(Selçuk 64’), Kuyt**, Webo*(Emenike 64’), Sow***
    Galatasaray: Eray**, Eboue**, Chedjou**, Semih*, Riera*, Selçuk**, Melo***, Bruma**(Aydın 90’), Emre*(Ceyhun 35’), Burak*(Umut 72’**), Drogba***

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI
    Roberto Mancini: Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, dünyanın sayılı derbilerinden biri. Bu maçlardaki atmosferi Türkiye’ye gelmeden önce de biliyordum. Her iki takımın da çok etkili taraftarı var. Zor bir maç olacağını biliyorduk, oyuncularımızı buna göre hazırlandık. Rakibimizin saha ve seyirci avantajı vardı. Oyunun ilk dakikalarından itibaren Fenerbahçe’nin yoğun bir baskı kuracağını düşünmüştük, öyle de oldu. Ancak oyuncularım buna reaksiyon göstermesini bildi. Baskı kurduğumuz dakikalarda Melo’nun golü bizi rahatlattı, takıma moral kazandırdı. Fakat ilk yarının sonlarına doğru şanssız bir gol yedik, takım savunması anlamında geliştirmemiz gereken noktalar var, bunların farkındayız. Ancak ikinci yarıda sahada daha iyi organize olan ve alanları kapatan, takım oyunu ve yardımlaşmasını üst düzeyde uygulayan bir Galatasaray vardı. Sahaya galip gelmek için çıktık. Rakibimizin gücünü biliyoruz ve saygı duyuyoruz. Ancak bizim de bir stratejimiz var. Oyuna müdahalelerimizi ikinci yarıda tam anlamıyla yaptık diyebilirim. Girdiğimiz pozisyonlar var, Volkan iyi bir maç çıkardı, şanssızdık demem yanlış olur. Aradığımız golün maçın son dakikasında gelmesi çok coşkulu oldu. Drogba üst düzey bir golcü, mükemmel bir kişilik. Gençlere örnek olacak bir oyuncu. Maçın sonlarında da olsa enerjisinde düşme olmuyor, onun azmi takımı ateşliyor. Attığı gol de kalitesinin göstergesiydi. Drogba kadar gol pasını veren Melo’yu da kutlamak istiyorum. Bugün harika oynadı, attı, attırdı. Galibiyet güzel, bu 3 puana ihtiyacımız vardı, rakibimizin aramızdaki puan farkını açmasına izin veremezdik. Oyuncularımın hepsi çok iyiydi bugün, mükemmel bir oyun ortaya koydular. Hepsini kutluyorum. Bu galibiyet başta başkanım olmak üzere Galatasaray taraftarına hediyemiz olsun. İtalya da çok ünlü bir atasözü vardır, “Küçük bir kuzu, bir yarış atını geçebilir; ancak ona bunu inandırmak için kasabı göstermek zorundasınız”. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor, sonuç maçın bitiş düdüğünde belli oluyor.

Ersun Yanal: Bugün şanssız bir günümüzdeydik. Yükselen bir formumuz vardı, bunu bu akşam da devam ettirmeyi istiyorduk. Hafta içi bir rahatsızlığım vardı, Cuma günü küçük bir operasyon geçirmek zorunda kaldım. Ancak yine de takımımla sahada olmak istedim, şükür ki bu gerçekleşti. Kötü oynadığımız düşünmüyorum, mağlubiyeti hak etmedik. Baskı kurduğumuz ilk dakikalarda golü kalemizde görmek kötüydü. Aslında bu oyuncularımı daha da hırslandırdı. Sow’un golünün zamanlaması güzeldi. ikinci yarıya aynı oyunla başlamak istedik ancak bu dakikalarda rakibimizin baskısı vardı. İlk yarıda gösterdiğimiz büyük efor, ikinci yarının büyük kısmında bizi yordu, zaman zaman oyundan düştük. Buna rağmen girdiğimiz gol pozisyonlarında şanssızdık, daha kreatif olabilirdik. Koşu mesafemizi gün geçtikçe arttırıyoruz, bunu bu akşam da gördük. Kaybettik, üzgünüm. Büyük Fenerbahçe taraftarına bugün galibiyet vermek isterdik ancak maalesef olmadı. Artık önümüzdeki maça odaklanmamız gerekiyor, sonuç itibariyle hala lideriz. Sadece küçük bir avantaj kaybettik, bu lig sonu elde edeceğimiz şampiyonluğa etki etmeyecek. Çünkü biliyorum ki, oyuncularım bu haftaya kadar gösterdiği performansı lig sonuna kadar devam ettirecekler. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum.

Yazım hataları iloveyouhagi'nin isteği üzerine yönetim tarafından düzeltilmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İşin gücün yok mu la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

İşin gücün yok mu la

THE KING OF THE TOTEMS
  • Senden iyi senarist olur
  • Totem diye kitap yazmışsın.
  • Maç dün müydü la? Kaçırdık anasını satim.
  • Emege saygi +REP

Ama hata yaptigin bir yer var. 90.daki golu Drogba degil Selcuk'un asistinde Burak aticak. Lutfen rica ediyorum dogru bildi verelim.

• Adam yazmış ya. Valla takdir ettim
  • İtalyan atasözüne koptum ben
  • arkadaş totem.com un kurucusu
  • İşsizliğe bak Helal
  • Bazı cümlelerde hatalı yazımlar varmış, konuyu açtıktan sonra fark ettim, düzeltme şansım olmadığı için hatalarımız affola...
    Bu konu Pazar akşamının "hit" konusu olur, şimdiden yerinizi alın, benden söylemesi. Ek olarak, maç için iddia oynayacak arkadaşlar, maç sonunda bir teşekkürü çok görmesinler
  • Adam uğraşmış bize de tebrik etmek düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amiller

Adam uğraşmış bize de tebrik etmek düşer

Kanka boş lafların neresini tebrik ediyon Allah aşkına Fener 3-1 yenecek :D
  • Yiov hiye hiye.
  • Rüyalaaarrr rüyalaaaarrrr rüyalaaaaaarrrr.
  • Kaç yıldır film izlerim böyle kurgu görmedim
  • işsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

İşin gücün yok mu la

:)

• işsizligine saygımdan verdim +nı
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.