Şimdi Ara

Maç satma zırvalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yahu ben Gsliyim bakıyorum Gs Forumlarına mesela bugün Fener Konya ile oynuyor Konyanın td Aykut kocaman.. Gsliler diyor ki Aykut maçı satar :) Yahu Aykut kocaman oyuncularına fb ile oynuyoruz ben eski fbliyim maçı verin falan mı diyor? Aynı şey Gs de eski oyuncusunun td olduğu takımla oynayınca fbliler böyle diyor? Bu ne saçmalık abi adam neden maçı satsın insanların değer yargıları yok mu? Abuk subuk bahaneler adam oyuncularına maçı satın falan mı diyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Taktik, Oyuncu Değişiklikleri, Motivasyon vb Sebepler Bazen Olumlu Bazen Olumsuz Durumlar Ortaya Çıkararabilir.Sadece Söyleme Kısmından Olaya Bakmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir maçın galibiyet primi 2.4 milyon lira yayın galibiyet primi de 800 bin lira kim neyin maçını satacak.

    Bu arada şuan ligde Erol Bulut dışında tuttuğu takımla arası iyi olan bir teknik direktör yok. Sadece Erol Bulut Fenerbahçe camiasıyla sorunsuz.
  • Kasımpaşa maçı için deniyorsa M.Denizli Beşiktaşlıdır
  • Başlığı açan arkadaş o kadar haklı ki :D Mesela Fırat Aydınus maç yönetiyor. FB forumunda büyük GS'li Fırat eyyam peşinde deniyor. Gs forumunda Allah seni ne yapsın FB'li Fırat deniyor. Herkes onlara düşman , herkes onlara karşı. Başkanları da anlıyorum ağlamayana mama yok ama Bu fanatiklerin çoğu şuursuz. TV'ye çıkan yorumcuların çoğuda öyle.
  • Saçma sapan söylem onlar. Bu adam kalkıp oyuncularına tek tek bak böyle yapın mı diyecek? Yabancı oyunculara nasıl yapacak bunu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kromiti

    Başlığı açan arkadaş o kadar haklı ki :D Mesela Fırat Aydınus maç yönetiyor. FB forumunda büyük GS'li Fırat eyyam peşinde deniyor. Gs forumunda Allah seni ne yapsın FB'li Fırat deniyor. Herkes onlara düşman , herkes onlara karşı. Başkanları da anlıyorum ağlamayana mama yok ama Bu fanatiklerin çoğu şuursuz. TV'ye çıkan yorumcuların çoğuda öyle.
    Mesela bak Ben Gsliyim bu sene bizim evimizde oynadığımız 1-1 biten maç vardı son dakika serdar aziz penaltı yapmıştı ama penaltı değildi işin ilginç yanı hakem vara gitmemişti o maçta hakemin kötü niyetli olduğuna inanıyorum. Ayrıca şu da gerçek ki Galatasaray Trabzon maçında trabzon doğrandı hakem tarafından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimseye mok atmaya gerek yok kücükken dencek lafları kac yasında insanlar söylüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufo.361 -- 20 Şubat 2019; 3:42:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu alma satma olayı da bizde tuhaf yorumlanıyor. Ne yani şimdi biz ereni bedelsiz verdik diye fener Macı satacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.