Forumda MAC OS için yazılanlar üzerine dayanamayıp ben de kurup görmek istedim. Önce masaüstü bilgisayarıma (Core2Duo 6300 / intel dg965whkr anakart / 2 GB RAM) Leopard yükledim. Ancak binbir zahmet ve sorun üzerine pes ettim. Daha sonra problemlerinin çoğunun giderildiğini ve gayet iyi çalıştığını öğrendiğim 10.4.8 JAS SSE2 SSE3 sürümünü denemeye karar verdim. Bu versiyon da masaüstü makineme kurulmadı.
Bunun üzerine dizüstü makinemde denemeye karar verdim. Dizüstü makinemde kurulum işlemi tıkır tıkır problemsiz ve hiçbir hata mesajı vermeden bitti.
Ancak kurulum bittikten sonra boot işlemi sırasında açık gri fonda elma logosu varken sistem duruyor ve "You need restart your computer. Hold down to Power button for several seconds or press the Restart button" şeklinde bir mesaj alıyorum. Şu ana kadar bir kez bile masaüstünü göremedim.
Kurulum sırasında hiçbir hata mesajı almadığım için sorun nerede bilmiyorum. Makine konfigürasyonu, Celeron Mobil İşlemci (SSE2var) 512 MB RAM - GeForce Go 420 (16 MB paylaşımsız bellekli) - 80 GB HDD
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.