Şimdi Ara

Mac OS Kurulumu nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bana bir tane imac 2007 mid model cihaz geldi.

    Makinada OS yüklü değil kurtarma bölümü de silinmiş elimde şuan windows bilgisayar var dmg olarak indirip usb den nasıl mac'e kurabilirim OS'i yardımcı olabilecek var mı



  • Up up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DVD okuyucusu eskimiş olabileceği için harddisk'e uygun bir OSX sürümünü başka bir Mac 'teki OSX'te Disk İzlencesi ile yazardım (Windows tan dmg yazmak için bak Google cunku bende 10 a yakın Apple bilgisayar var) mid 2007 en cok hangi OSX destekler onun için everymac.com dan bak; yazıyor.
  • SadeemPC hack grubunun El Capitan versiyonunu tavsiye ederim, ortalıklarda geziyor, indirin ve talimatları okuyun.
  • joshbarnes J kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen ne ayaksin. Google translate mi kullaniyon hayırdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Sözkonusu kişinin diger mesajlarına baktım, hepsi İngilizceden Google Translate cevirisi. Cok büyük ihtimalle bu rumuz gerçek bir kişi değil, bir bot. Ve tabi ki foruma hiçbir katkısı olmadığı gibi kafaları gereksiz karıştırıyor, bilgi kirliliği yapıyor. örneğin https://forum.donanimhaber.com/macos-ta-windows-programi-calistirmak--132408122#135645014 'da da çeviri mesaj göndermiş. Google'da araştırınca gönderileri Reddit'ten aldığı anlaşılıyor. Nitekim yukardaki gönderiyi de Reddit'ten almış; Reddit'teki orjinal gönderi metni ise şu:





    I bought a 4 year old puzzle magazine from my local supermarket. Clearly they don't throw them out when they're not sold. Lucky for me, tho I did not know at the time, the magazine had stopped publishing the puzzles I was looking for and the edition I got still had them :)



    Yerel süpermarketimden 4 yaşında bir bulmaca dergisi aldım. Açıkça satılmadıklarında onları dışarı atmazlar. Şanslı benim için, o zamanlar bilmiyordum, dergi aradığım bulmacaları yayınlamayı bırakmıştı ve edindiğim baskı hala onlara sahipti :)Kodi TutuApp AppValley



    Mesaj sonuna reklam / klik amaçlı linkler de eklemiş. Bu kişinin diger mesajını şimdi ben şikayet ediyorum, bu mesajı da sen şikayet edersen gerekli işlem daha hızlı gerçekleşir.



    Şikayet seçiminde 'Kural Dışı Link' seçeneğini seçip şu metni ekledim:



    Gerçek kişi değil, cok büyük ihtimalle Bot. Reddit'ten aldığı gönderileri Google Translate ile cevirip gönderiyor ve otomatik olarak linkler ekliyor. Gönderileri Bot oluşturduğu için bilgi kirliliğine yol açıyor. Bu kullanıcıyla ilgili gerekli işlemin yapılmasını talep ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende şikayet ettim. Daha öncede buna benzer linkli mesajlar atan iki kullanici vardı forum yetkilileri gerekeni yapmadı.artik üyelik adımının durdurulması gerekli diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba! Ben wifi hariç mükemmel çalışan bir MBP Early 2011 var. Üzerinde wifi (hem Safari hem de Google Chrome) PAINFULLY yavaş. Bazen iyi çalışır, ancak çoğu zaman kullanılamaz. Her şey mükemmel aynı wifi bağlantısı üzerinde çalışır, bu yüzden sorun kesinlikle MacBook. Herhangi bir hızlı düzeltme mi? Bir ton teşekkürler. Gerçekten işe ihtiyacın var.
    https://fetlife.vip/ inro.in/mobdro/ https://inro.in/tutuapp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 18 Aralık 2018; 21:52:6 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.