Şimdi Ara

mac air e windows 8.1 yükleyemiyorum.Sizce Nerde hata yapiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar arkadaşlar . 3 gündür uğraşıyorum ama tüm anlatımları okuyarak yapmaya çalışmama rağmen hala win 8.1 yükleyebilmiş değilim . bi yerde yanlış yapıyorum ama bulamiyorum . mac air mıd 2013 cihazım var yosemite 10.10.1 yüklü . bootcamp sürümüm 5.1.2 , elimde acaba hatalımı diye yüklediğim 3 adet win 8.1 iso mevcut. 8 gb usb bellek var . ben isoları masa üstüne aldım bootcamp açıp iso dosyasını masa üstünden gösteriyorum ama bana hep şu şeklide (((Boot Camp bu platformda yalnızca Windows 7 veya daha yenisini yüklemeyi destekler. Lütfen Windows 7 veya daha yenisini yüklemek için bir ISO dosya kullanın.)) diye hata alıyorum . yani disk bölümleme ekranını bile göremedim daha . acaba bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? ben nerde hata yapıyorum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Muhtemelen orjinal iso dosyası olması gerekiyor, o şekilde deneyin bir de, ama bana kalırsa aşağıdaki adımları yapın:


    1- iso'yu göstermeyle uğraşmayın, Siz windows kurulum usb'si oluşturun, sonrasında bootcamp ile sadece disk bölümlemeyi yapın.

    2- Bilgisayar yeniden başlatıldığında alt tuşuna basılı tutun, seçeneklerden USB'yi seçip normal windows kurulumuna başlayın ve windows'u bootcamp ile böldüğünüz alana kurun.

    3- Windows yüklenip açıldıktan sonra Bootcamp sırasında oluşturduğunuz bootcamp usb/dvd si ile windows sürücülerini kurun.
  • dreampowder kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba iso dami hata var diye 3 tane ayri surum indirdim hicbirinde iso yu gormedi ve yukaridaki hatayi verdiilk once disk bolumlemeyi yapin denissiniz ama ben botcampi actigimda bilgilendirme ekranindan sonra ilk olarak benden iso dosyasini gostermemi istiyo. Yani bolumleme ekranini gorenedim bile iso yu kabul etmedigi icin. Bi oneriniz varmi bu duruma ? Bu arada yardim icin tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Geometric

    Mavericks kullanıyorum Pro late 2014. Bootcamp ile Windows 8.1 kurdum.

    Bootcamp kendisi USB yükleme diski oluşturuyor isoyu gösterdiğiniz zaman. Bence elinizdeki isolarda problem var.

    Siz orjinal iso mu kullandınız hocam ? eğer illa orjinal ve oynanmamış iso istiyosa büyük ihtimal ben orda yanlış yapıyorum.
  • dreampowder kullanıcısına yanıt
    Hacam tesekkurler dediginiz sekilde hallettim fakat kurulum yaparken bootcamp disk bolumleme ekraninda sadece 22gb bos alan verdi en fazla, haliyle cok az gelicek bu alan . 128ssd takili cihazda ve harici biseyde yuklu deil. Bu sizce normalmi ? Esit boluntule tusuda aktif deil bootcamp ekraninda .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    harddiskinizde kaç gb boş yer var normalde?
  • dreampowder kullanıcısına yanıt
    90gb hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 27 Aralık 2014; 16:14:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllık konuya
    hort
  • iso dosyasını masaustunde gormemenız yanı acık ,hazır olmaması gerekiyor :) ındırılenler bolumunden dırekt usbye alırsanız sorun kalmaz...

    hortsa hort, bilgi bilgidir :) sevgiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.