Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 10.000 TL Ödül Kasım 2025 (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.839
Cevap
277
Favori
595.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
34 oy
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kartı aktif kullanmayanlara sanırım. Bir çok arkadaşa gelmiş. Benim ve eşimin kartına da geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Eyvallah hocam.

Bir de kampanya çıkması için kredi kartı aktif olması gerekli mi yoksa kampanya çıkarsa katılıp ödülü almak için kart mı çıkartmak gerekli?

ilk mesajda ve son 7 sayfada sorulara cevap bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 30 Aralık 2025; 10:59:2 >

bir iki ekran görüntüsü vardı sanki. kişiye özel çıkıyor hala.

geçen yıl ilk çıktığında kartı olan olmayan aktif pasif herkese çıkmıştı. şimdi çıkması için ne gerekli kimse bilmiyor. algoritmasını kodunu yazan ve qnb pazarlamasında "şu kadar kişiye çıksın" diye sayısını belirten dışında kimse de neye göre çıktığını bilmiyordur.

biraz fazla kişiye çıksaydı burada insanlar mantık yürütürdü, o da yok. geçen yılki rezillikten sonra yoğurdu üfleyerek yiyorlar diyebiliriz.

maalesef henüz kayda değer bir ekran görüntüsü göremedi forum ahalisi

Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmutti

Arkadaşlar maaşını QNB'ye taşı kampanyası şu anda hala çıkıyor mu? (kişiye özel olarak - herkese çıkmadığını anladım son 3-5 sayfadan).

Bir de kampanya çıkması için kredi kartı aktif olması gerekli mi yoksa kampanya çıkarsa katılıp ödülü almak için kart mı çıkartmak gerekli?

ilk mesajda ve son 7 sayfada sorulara cevap bulamadım..

1) Herkese kampanya sunulmuyor sadece banka tarafından seçili müşterilere

2) Evet. Eğer kampanya size sunulduysa ve kredi kartınız yoksa kampanyadan yararlanamazsınız. Kampanyaya katıldıktan sonra da başvurup kredi kartı alabilirsiniz ama onaylanıp/onaylanmaması bankanın inisiyatifinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 30 Aralık 2025; 12:10:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler arkadaşlar, ben de aktive edeyim o zaman kullanıcımı, pusuda bekleyeyim. 2-3 sene önce kartımı kapatmıştım, ondan beridir girmemiştim..

Rog claymore,G502 PROTEUS SPECTRUM,Sony PlayStation Platinum Headset

ViewSonic VX2776 4K&amp; HP 24 ea

PS5 PHYSICAL EDITION //XBOX SERIES S &amp;XBOX Wireless Controller Shock Blue(9th Gen) // FUTURE IS HERE/Gamepass Ultimate User (24/11/2023)

Crossland X
  • MontrealR kullanıcısına yanıt
    Ocak ayında çıkmazsa daha çıkmaz :)

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 10.000 TL Ödül Kasım 2025

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 10.000 TL Ödül Kasım 2025

Bize de gelmişti bu hatta geçen hafta aradılar beni konuştuk öyle kayıt oldum ben zaten ama aklımdan çıkmış son dakika hatırladım Valide için de müşteri hizmetlerine sorduk şansa onda da geçerliymiş 2.200₺ geldi 2025 bitmeden temizinden.

Fakat bu kazananlar kulübü yüzde 10 nasıl kullanıyoruz nakit para mı yatırıyorlar karta yoksa para puan falan mı tanımlıyorlar süreli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 1 Ocak 2026; 2:27:50 >

• Ocak ayına girince belki gelir 10 binlik kampanya dedim bir ümit ama sanırım hepten kestim ben ümidi :)

• İşe başladığımda şirket benim adıma Finansbank hesabı açıp maaşı oraya yatırıyordu ve şimdi başka şirketteyim yine maaşımı bu hesaba yatırmalarını istedim. Bu kampanyadan faydalanma durumum var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Değerli Müşterimiz, Trendyol & QNB kredi kart iş birliği 29.12.2025 itibarıyla sona ermiştir. Mevcut kart sahipleri, kredi kartlarını kullanmaya devam edebilecektir. QNB, ilerleyen dönemde mevcut kredi kartlarını farklı özelliklere sahip kredi kartı ürünlerine dönüştürme hakkını saklı tutar.

Bana da geldi. Ömür boyu aidatsız diye çıkarmıştım. Etkilenir miyiz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arayıp soracağız müsaitlik olursa artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyol anlaşmamız bitse de, karttan ömür boyu aidat alınmayacak diyememiş, bundan sonra tasarruf sahibi QNB'dir, istediğini yapabilir deyip topu QNB'ye atmış. QNB eğer zerre kullanıcı dostuysa ömür boyu aidatsız olarak kullandırır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 6 Ocak 2026; 12:46:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Trendyol kredi kartını yenilenmiştim kartın skt ve cvc kodu bile değişmeden gelmişti büyük ihtimalle skt dolduğunda klasik Qnb kredi kartı ile değişecek bu zamana kadar ne Trendyol kk ne de go kk aidat ödedim aidat gelmediği sürece ikisini de kapatmam

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.