Şimdi Ara

Maaşımızın 25-30 katı fiyatlarıyla araba alan tek ülkeyiz sanırım.. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
3
Favori
10.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Devlet hiçbir emeği olmadığı halde katına kat araçlardan vergi alıyor.

    devlet neden masraf yapıp araba üretsin ki ?

    enayimi devlet. kendi yancılarını düşünür anca.
  • Hem isteyerek maaşınızın 25-30 katı araç alıyorsunuz,hem de şikayet ediyorsunuz.Almazsanız mecburen fiyatları inderecekler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu siyaset meydanına dönmüş. Abartılmış. Almanya bircok marka araba urettigi için bize göre ucuz olabilir. Pek çok anlamda yaşam kolay değil. Yukarıda da belirtildiği gibi en düşük maaş 4000 Euro falan da değil. Millet işine geleni görüp abartıyor. İşine gelmeyenı görmüyor. Siyasete baglayip 2002 ile başlayan da baya var.Sanki 2002'den önce ortalık süt limAn ,maaşlar yüksek ,vergiler düşüktü,e enflasyon sıfırdı, ülkenin dört bir yanı duble yol ve hızlı trenle çevrilmıştı, Terör bitmişti, kisi başı milli gelir 30000 dolardı. Araba konusunu getirip teröre bağlayan bile var. Hatta zamanin da pkk bitti diyende. Keşke bitse. Pkk'nin bitmesine küresel güçler bu zamana kadar izin vermedi. Yurt içinde öldürürsün, Terör olay sayısını minimize edersin ama Bölgede çıkarı olan basta ABD,Almanya. ....çeşitli bahanelerle en modern silahları verip göz yumdugu sürece pkkyı bitirmek hayal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 19 Temmuz 2017; 11:47:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Demokrasiden ışık hızı ile uzaklaşıyoruz , buna tepkiler artarak devam ediyor uluslararası platformda. Ulusal kanalları izleyip bilgi sahibi olamazsınız. Açıkça söyleyeyim , bu hızla devam ederse 5 - 10 yıla birilerinin demokrasi getirmeye kalkacağından korkuyorum.
  • Almayın abi. Kafanıza silah mı dayıyorlar bayide?

    Ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Böyle sorunlarınız kalmaz. Bit kadar maaşla Avrupa'lının bindiği arabaların baz versiyonlarına bakıyorsunuz. Sonra "25-30 maaş veriyoruz" diyorsunuz. Verme? Daha dandik, ikinci el al?

    Bu gelişmişlikle heriflerin vasat halkının bindiği araçlara sulanıyorsun, sonra "alamayrıgh" diyorsun. Ne var arkadaş bu dandik arabalarda anlamıyorum. C sınıfı bir araba alınca götün tavana mı deyiyor? Sınıf mı atlıyorsun? Madalya mı veriyorlar? Yanında cennetin anahtarını falan mı dağıtıyorlar? Nedir yani mesele?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.