Ben yaklaşık 3 ay önce şok markette personel olarak başladım. Şimdi özel sebeplerden ötürü çıkmam gerekiyor. 3 ayı kasımın 10unda tamamlıyorum. Ben kasımın başında çıkmak istediğimi belirttim istifa dilekçesi vermedim sadece belirttim. Bana kasım sonu çık dediler. Biraz direttikten sonra kasımın başında çıkarsam ekimin maaşını vermeyeceğini el koyacağını söyledi mağaza müdürüm. Bilgim yok bu konuda böyle bir şey yapabilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maaşıma el konulabilir mi?

-
-
Maaşı alınca çık sen de.
-
Öyle yapacaktım ama maaşımı kesebiliyor mu öyle bir yetkisi var mı onu merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekim ayı içinde çalıştığını kanıtlayabilir misin? Gitmen gereken günler işe gittiğini vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 22 Ekim 2024; 17:55:2 > -
işten çıkmadan belli bir süre önce bildirmek gerekiyor bildirimi yaparsan sorun olmaz gün dolunca çıkarsın el de koyamaz. tersi durumda sigortanı da yakar maaşını da yakar
-
Kamera kayıtları var o şekilde kanıtlayabilirim
Kaç gün önceden bildirmem gerekli ve istifa dilekçesini elden mi vereyim whatsapp'dan veya gmailden mi göndereyim hangisi daha iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B47A8E3CA -- 22 Ekim 2024; 18:5:41 >
2 hafta. elden.
-
Tamamdır teşekkürler
Hocam sence el koyabilirler mi maaşına? Valla kan alırlar adamın gözünden. Mağaza müdürü kendini ne sanmış öyle, eğer mağaza müdürünün söylemini ispat edersen hem adamın kariyerini bitirirsin hem de ciddi tazminat alırsın. Ses kaydı değil de video kaydı yapıp savcılığa vereceğini söyle, ekim maaşını sana verir seninkinin yanında.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@Yotundaşi Bilirkişiyi konuya davet edelim
-
mudur fazla kurtlar vadisi izlemis. El koyarim ne ya. 2 hafta onceden cikacagini soyleyip gunu gelince cikabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonda söyledi o konuda yapacak bir şey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B47A8E3CA -- 22 Ekim 2024; 21:39:18 >
Öyle bir şey yok. Zaten çalışalı 3 ay olmuş, 6 aydan kısa süreli çalıştıysan ihbar süren sadece 2 hafta. Yarın git, istifa dilekçeni ver; Kasım'ın 6'sında her türlü çıkıyorsun.
İstifanı mağaza müdürünü de cc'ye koyarak insan kaynaklarına mail at, bilgilendirme kısmına kendi özel mail adresini de koy, sende de kopyası bulunsun. O kadar
-
İşgüzar müdürün seni korkutmuş, bu arada ben 4 sene 8 aydır ŞOK marketlerinde kasiyer olarak çalışmaktayım
sevgili yotundaşi hocam neden mağaza müdürü olmuyorsunuz
-
Çünkü sorumluluk almak istemiyorum ve bende insanları yönetme vasfı yok
peki çocuğun olacak yaştaki gençlerle aynı seviyede çalışmak sana heç koymuyo mu?
-
Müdür seni cahal sanıp korkutmuş. kim oluyormuş da maaşına el koyuyomuş.. o market onun malı deel, o da patron deel... maaş yerine müdür yakılabilir, şikayet edilebilir.. işler aksamasın diye seni korkutmuş.. şok kurumsal bir firma, öyne herkeş kendi kafasına göre herkeşi tehdit edemez..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 24 Ekim 2024; 8:19:15 > -
Napak evdemi oturak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lcw bayram destek elemanı
- kız arkadaşa şiir
- kafadan uydurma hikayeler kısa
- çene seğirmesi
- galip paşa şiirleri
- sodyum iyon batarya
- ets 2 türkiye haritası
- penis nakli
- en ilginç rekorlar
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X