Şimdi Ara

aradığım araba için fiyat ögrenmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar araba konusunda cok bilgisizim o yüzden kazıklanmak istemiyorum.fikriniz ve önerileriniz gercekten önemli. ben otomatik vites reno twingo almak istiyorum, 2000 model bütceme daha uygun olur diye düsünüyorum sizce bu arabayı en düsük ne kadara bulabilirim ve bu arabanın ikinci elini bulmakta zorlanırmıyım.diger ucuz,küçük,az yakan,otomatik vites araba önerileriniz varsa lütfen söyleyin.



  • arkadaş boşver twidoyu corsa bulabilirsen opel al deri. bu arada aradığın özellikleri fiyat aralığınıda belirtirsen iyi olur.
  • Arkadaşım aradığın araç çok güzel. İyi bir seçim ancak ben bugüne kadar hiç otomatik Twi görmedim. Ha Fransa'da pek çok ama sanırım Türkiye'ye ya hiç ithal edilmedi ya da çok çok az. O yüzden sanırım biraz zorlanacaksın.
    Kolay gelsin.
  • ewt tercihin güzel ilk arabamdı benimde üstü açılanı oldumu tadına doyum olmuyor hala özlüyorum o arabamı ilk bakışta herkes bu ne falan diodu ama alışınca herkes sevmeye başlıo yakıt tüketimi çok az gerçi kullanmaya bağlı ama 1.2 motor var.ben ikinci araba olarak almayı düşünüyorum tekrar doğrusu

    ama arkadaşın dediği gibi türkiyede otomatik vites twingo yok sanırım ben o kadar araştırıodum bende olduğu zamanlar ama hiç otomatiğini görmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.