Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
19
Favori
98.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kardeşler herkese selamlar,
    Bu myclub modu ile ilgili izlenimlerimi, fikirlerimi ,sizlerle paylaşmak ve sizlerden de birşeyler öğrenmek için üye oldum ve an itibariyle ilk mesajımı atıyorum.
    Muhtemelen sitedeki 35 yaş civarı nadir oyuncularından biriyimdir. Oyun geçmişi MSDOS Italy 90'lara kadar gider diyelim.
    Fifa , Pes fırsat buldukça hepsini oynadık. 2010 öncesi pes'ten vazgeçmeyen bir oyuncu olarak 2010 dan sonra fifaya geçtik. Fut'a fena sardık. Uzun bir süre oynadık ta ki script momentum beni bezdirene kadar. Bu sene MYCLUB ile PES'e ( ps4 ) dönüş yaptım. Çok doğru bir karar verdiğime inanıyorum. Grafiksel eksikleri, detayı ve makyajı Fifa'ya göre yetersiz olabilir ama oyun / futbol hissiyatı oldukça yeterli. Hala eksikler var, oyuncu fizikleri ve genel detaylar konusunda ama onu da düzelteceklerdir diye düşünüyorum. 5 - 6 tane taktik denedim ve bana en uygun taktik 4 - 1 - 2 - 3 . Hocamız BENTO.
    Oluşturduğum takım : Buffon - Lahm - Hummels - Benatia - Shaw - Yaya Toure - Bale - Götze - Robben - Van Persie - Mertens
    Eğer kadronuzda Bale varsa AMF ( CAM ) pozisyonunda oynatın yağ gibi akıyor kardeşimiz. Van Persie Muhteşem. Patlama gücü / Penetre / Fiziksel güçlere bakarak takım oluşturmaya çalıştım. Sizlerin de yorumları çok yardımcı oldu. Şu altıncı top olayını da bilmiyordum. Öğrendikten sonra tat vermez oldu agent anlaşmaları ilk 5 - 6 ya odaklanır oldum. Önceden döndürüp duruyordum pervane gibi. Oyunu US account üzerinden aldığım ve bağlandığım için büyük sorunlar yaşıyorum. Fazla oyuncu yok online maalesef. Brezilya ve Amerika serverları boş desem yeridir. Rakip bulmakta zorlanıyorum. My Club modu ile fikirlerimi Konami ile paylaşıyorum. Ciddi Feedback ihtiyacı var.

    Bu mod ile ilgili naçizane fikirlerim şu şekilde. ( Rakip Fifa olduğundan onunla kıyaslıyorum doğal olarak )

    Pozitif
    + Fifa'ya göre oyunu bilmeyeni bilenden daha keskin ayıran yapısını sevdim. Bilmiyorsan kötüsün genel olarak. Kaybediyorsun. Uzun süre Fifa'dan sonra geçiş biraz sıkıntı oldu bende. Şimdi biraz toparladık.
    + Fifa'ya göre pace mantığından uzaklaşıp gerçekten atletik olmayan futbolcularla bile keyif alınıp adam gibi oynamaya çalışmak gayet güzel birşey. İkinci takımımla daha fazla oynuyorum ( Dzeko , Quaresma, Holebas falan var. Fifa'da bunlarla oynayan pek yoktur. )
    + Oyuncu odaklı bir oyun. Ticari çıkarlar şu an için sınırda. Biraz daha zorlarsa EA ile kapışırlar. Şu an için sorun yok.
    + Kaleciler bence çok iyi.
    + Oyun içi atmosferi tam olarak sizi sarmasa da, akıcılık ve oynanabilirlilik çok yerinde. Ben çok fazla skill kullanıyorum. Çok etkili oluyor rakip geçmede. Skill olayı muhteşem.
    + En azından Beşiktaş'ın gelmesi çok iyi oldu. Formasını kullanıyoruz.
    + Oyuncuların zamanlama birbirine olan uyumunun artması , Teknik Direktörün oyun yapısına adapte olmaları müthiş bir olay.
    + Altın ,Siyah, Gümüş hangi oyuncu gelirse gelsin her bir oyuncunun anlam ifade etmesi güzel bir olay. Fifa'daki quick sell ile hızlı olmayan herşey çöptür anlayışı bence futbol'a yapılan en büyük ayıptır.

    Negatif
    - Lag problemi. 10 maçın 6 sında lag problemi var diyebilirim. Bazen neredeyse 1 saniye üzerine çıkıyor.
    - Kontratlar büyük sıkıntı. 10 maç çok yetersiz kalıyor. Dream Team ile oynamak isteyen para verecek diyor KONAMI. Aslında biraz da dengeye getirmeye çalışmışlar ama en azında 20 maç yapın yahu
    - Dizilişler Esnek yapılabilirdi. Teknik direktörün puan ve anlayış olayına varım ama diziliş konusunda biraz esnek olmalı örneğin 4 - 1 - 2 - 3 oynarken 4 - 2 - 1 - 3 'e dönmeliyim oyun içinde.
    - Tasarımın makyajı yok. Bilgisayar programı ( autocad ) gibi arayüz / font olmaz. Fifa bu konuda çok ilerde. Bu bir gerçek.
    - Bağlantı hilesine denk geliyorum can sıkıyor.
    - Grafikler iyileştirilmeli.

    Sonuç olarak 2 - 3 tane daha sağlam güncelleme gelecektir diye düşünüyorum.
    Arada oynamaya çalışıyorum oyunu.
    Herkese tekrar selamlar.
    Konami ' ye tweet / mail atın eksiklerle ilgili. 2016 çok daha iyi olacaktır. Doğru yoldalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kalradyalı

    Kadrolar nasıl beyler, sizinkileri de görelim 42k GP var nereye harcasam diye düşünüyorum, teknik direktörler GP ile açılsa ah ah.

     PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]

    Üstü villa altı gecekondu
  • amaç yardımlaşma mı atarlaşma mı sidik yarışına gerek yok herkes bilgi birikimini paylaşsın yeter o bilgiden isteyen yararlanır isteyen yararlanmaz ama hakarete gerek yok
  • bana yılın takından ronaldo çıktı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memati2626

    topların değer seviyesi nasıl birde topçunun menejerle anlaşma durumunu nasıl bakıyoruz

    Siyah(80 ve uzeri), altin(75-79), gumus(70-74), bronz(65-69), beyaz(65 alti) olmasi lazim.
    Oyuncu ayrintilarina girip L2'ye basinca cikiyor.
  • Uefa bonus sözleşme paketi ve kızımın şansı ile gareth bale takimda :)
  • elveda iki gözümün çiçeği PES 2015, bugün itibariyle PES 2016 pre order yapmış bulunuyorum, artık seni konsolumdan silip, ufak yeğenime vereceğim.

    Ama her zaman hatıralarımda yaşamaya devam edeceksin.
    yeri geldi yaşattığın lag'larla, bağlantı koparmalarla, momentum'larınla 1 seneyi bitirdik beraber.
    Dualshock katiliydin kimi zaman PES 2015, dualshock kırdım sana kızdım da..
    Ama bırakamadım seni hiçbir zaman, ihanet bile etmedim. fifa gibi bebe oyunlarına bakmadım.
    çaylak kupası yapıp kalecilerde top bile beklettik, R2 'den yediğimiz gollerde en yaratıcı küfürlerimizi ettik.
    Gösterdiğin tüm özveri için teşekkür ederim.
    Allah'a emanet ol.

  • Myclub: Analig online modunu revize edilerek myclub modu oluşturulmuştur.

    Oyuncu transferleri ve kendi özel takımınızı oluşturmak için ajanları kullanabilirsiniz.

    50’den fazla gerçek teknik direktörlerden istediğinizi seçebilirsiniz.
    Her teknik direktörün kendine has bir oyun stili var. Savunmada ve hücumda her birinin farklı tarzları olacak.Takıma alacağınız oyuncuların teknik direktörün tarzına uygun olup olmadığı, takım ruhunu etkileyecek. Takım çalışması, takım ruhu olarak gösteriliyor. Takım ruhunun yüksek olması, başarı için önemli bir faktör.

    İsterseniz Bilgisayar tarafından kontrol edilen takımlara karşı oynayabilir,isterseniz online olarak diğer oyunculara karşı takımınızla oynayabilirsiniz. Kazandığınız her maç sayesinde dünya klasında bir takım oluşturmanıza yardımcı olacak daha fazla ajanla anlaşma yapabilirsiniz.

    Oyun içerisindeki GP puanları ve myclup paralarıyla üst düzey ajanlarla anlaşma imzalayabilirsiniz.GP puanlarınızı ve myclup paralarınızı, bol bol maç kazanarak, görevleri tamamlayarak ve günlük girişlerinizden kazanacağınız bonuslarla arttırabilirsiniz.

    Uzun zamandır beklenen bir özellik olan canlı güncellemeler sayesinde sadece oyuncuların performansları değil aynı zamanda takımların son transferleri ve gerçek taktikleri de güncel olacak. Bu güncellemeler dünyanın her yerinden gerçek maçlara göre ayarlanacak.

    Özel görevler ve müsabakalar futbol takviminde yer alacak



     PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]
     PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msty85 -- 7 Haziran 2016; 21:02:09 >



  • Mentalist ve nxplay pes 2013 den beri tanırım bu sene inşallah güzel olacak hepinize bol şanslar
  • konami yaptı yapacanı yine ne güzel oyun yapmışsın neden pesin en güzel modunu kaldırıp böyle saçma bir mod getirir anlam veremiyorum
  • arkadaşlar size bi açıklama yapıyım istediğinizi içinden çekip alın sizin bileceğiniz iş sadece deneyimlerimi yazıcam ben 6 yaşımdan beri playstation oynarım ve hafızam beni yanıltmıyorsa pes, fifaya(winning-iss) her sene çakmıştır uzak ara...taa ki fifa 10 ultimate team den sonra (fifa10 cok başarılı değildir ancak pesin bocalama dönemine girdiği zamana denk geliyor bence) fifa 11 den günümüze kadar pesi sollamış, bayaa bir önüne geçmiştir ki bu da pesin saçmalama dönemine denk gelmiştir(söylentilere göre pesin yapımcılarından bazıları fifaya geçti...)
    Ben 2010 dan beri hem pes hem fifa online oynarım 11 den beri fifanın daha iyi olduğunu kabul ettim ancak gel gelelim bu seneki fifaya...rezillik... o az önce bahsettiğim pesin saçmalama evresine girişi fifa yapıyomuş gibime geldi.Pes 2014 ü bilgisayarda oynadım tam bir fiyaskoydu,rezillikti ancak 15 i oynadım ve gördüm ki olaylar sanki fifanın pese yaptığı gibi bir bocalama döneminde sollayacakmış gibi... Fifacılar hiç anlatmasın arkadaşlar ben fifa ult. team' e yaklaşık oyun hariç 500,600 lira harcamışımdır paket açmaya ancak kadromun değeri şuanda Ronaldo ve mesiyi yanyana koyamıyor o kadar kötü durumda yani,diyeceksiniz ki kardeşim o senin şansızlığın... sokarım böyle şansızlığa...adamları zengin ediyoruz ellimize geçen bi bok olmuyor, üstüne adamlar ful 90+ paceli adamlarla momentum denen saçmalık yüzünden haşamat ediyolar... fifa bitme dönemine giriyor gibi pes böyle devam ederse eğer tabi
    PES
  • My clubda çok ağır momentum var çok net bellı oluyor
  • Momentum var diyenler bir zahmet girin myclub klasman sıralamaları bölümüne orada sıralama filtresini "seriler"olarak belirleyin bir bakın yukardan aşağı adamlar kaç maç seri yapmış bir görün; sonra gelin momentum var deyin tekrar konusalım :) geçin lütfen boş tartışmaları.. oyunun sadece iki adet sorunu var basit gol olması ve online rakip bulamama sorunu başka da bi problem yok..
  • beyler böyle şans olmaz ya :D 2 yıldızlı temsilciden top açtırayım dedim van persie cıktı muhahaha mutluluktan havalara uçtum evdekilerle halaya durduk :D
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Zaten bu seneki myclub modu tamamen para üzerine dönüyor. Takım kimyası, menajer falan hikaye... Para için değil de kullanıcılar için yapılmış bi modda en azından şunlar olurdu:

    - Kiralama listesi gibi satılıklar listesi yayınlanıp belli bir GP karşılığında 75-85 puanlı oyuncuları transfer hakkı (haftalık bir veya iki oyuncu kısıtlamalı olabilirdi)
    - Taktik özgürlük, oyuncuların pozisyon ve görev olarak değişikliklerinin yapılabilmesi, en az üç farklı diziliş hakkı,
    - Menajerlerin sadece coinle değil GP ile de alınabilmesi (aslında GP ile menajer satışı da var deniyor ama hep tırt, iyiler hep kilitli)
    - 10.000 GP verdiğimiz halde en azından top seçme ve şansımızı kullanma hakkımız olmalıydı, binlerce olasılık varken 6.topu kafalarına göre belirleyip bize dayatmamalılardı.
    vs vs...
  • Beyler yorgun oyuncu oynatmayın, Yorulan Oyuncuları değiştirin, ve takım ruhunu Yuksek tutun 90 üstü olsun. Yeni Oyuncuları yedekte tutun menajer uyumu yükselene kadar. Her spor oyununda ve gercekte momentum var ama buradaki momentum tamamen sizin seçimlerinize ve oyununuza bağlı. Fifadaki Saçma sistemle karşılaştırmayın orada dakikaların bile momentumu var oynayan bilir 45 90 gollerini. Ben Saçma sapan top sisireyim rastgele paslar atayım sonra da momentum var rakibi tutuyor. Onlinedan böyle deli dana gibi oynayan adam dolu 6 atıyorum büyük ihtimalle momentum diye ağlıyorlar. Dediklerimi uygulayın...
  • SHINING S kullanıcısına yanıt
    sakamisin kardesim balotelliyi sattim diyor
    koy yedege uyumu artsin be mubarek
    bende ibra ve adebayor var arada makinayi acip iyimisiniz bi isteginiz varmi diyorum
  • Kasıtlı bağlantı koparanların çükü kopsun. Amma küçük hesaplar ya...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: addafgssfghjsd

    acemiligimize geldi napalım :)) ayrıca bır de su var takımım guclu olmasada gecınıp gıdıyorduk. unlu olmayan ıyı adamlar bulmustum .o uyuz ibra gelınce takımın ahengı kactı uyuz oldum bu duruma ve sevmıyorum onu normalde de.belkı o yuzden sattım .baskalarında gol makınesı donusen adam bende yoluna zor gıdıyordu .neyse saglık olsun .cok guclu adamlarla oynamayı sevmıyorum belkde gercek sebep budur .ıbra cr7 gotze lewandovskı t.sılva nın oldugu bı takımla galıp gelmek cok mutlu etmıyor benı ...brezılyalı bernard mertens oyunun en basında orjınal kadorda verdıgı a. janujaz mbıa gıbı adamlarım var onlarla mutluyum
    @galasoldiers

    Hocam td uyumu dusukse oynamaz baska tdye gecip uyumunu arttirabilirdiniz.neyse saglik olsun artik:)
    Gecen bana bi roben cikti evde hanimla halay cektik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

    Anladım ve ne diyeyim bilemedim ):

    Baska køtu huyum yok. Bi myclub
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.