Şimdi Ara

ClixSense Nasıl kullanılır? Reklam-Tıkla Para Kazan Nasıl kullanılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
12.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ClixSense.com nedir? Nasıl Para Kazanılır?

    Reklam-İzle Para Kazan sitelerinin içerisinde en güvenilir ve en eskisi ClixSense' dir. Üyelerine izlediği herbir reklam için 0.01 ila 0.03 arasında ödeme yapan bu site 2007 yılından bu yana internetten para kazandırma konusunda faaliyette ve 2 milyonu aşkın üyesi ile bugüne kadar ödemelerini aksatmayan nadir tıkla-kazan (ptc) sitelerinden birisidir.

    Eğer reklam izle - para kazan işinden para kazanmak ve boşa vakit geçirmemiş olmak istiyorsanız ClixSense ile çalışmanız yararınıza olacaktır.

    ClixSense sitesi ödemelerini Paypal veya Payza üzerinden yapmaktadır. ClixSense ücretsiz üyeliği için BURAYA tıklayınız.

    Diğer tıkla-kazan sitelerinden farklı olarak ClixSense de oyun oynayarak, reklam tıklayarak, alt referanslarınızın reklam tıklamalarından, üyelik yükselmelerinden, alt üyelerinizin reklam satın almalarından komisyon geliri kazanabileceğiniz bir sitedir.

    Sitede 17 dolara üyeliğinizi Premium Üyeliğe yükseltebilirsiniz.Bu ödemeyi sitede kazandıklarınız ile de faydalanabilirsiniz.Premium üye olunca günde yaklaşık 350 adet civarı reklam karşınıza çıkıyor.Bu da zaten 3.5 USD yapmaktadır (Ekstra gelirler hariç)

    Sitede tıklayarak para kazanmak için “View Ads” bölümünü kullanabilirsiniz.Bu bölümde genellikle 1 tane 0.01$’lik bir reklam ve 24 tane 0,001$ reklam çıkıyor.Bu da sadece bu bölümden günde 0.034$ kazanabileceğinizi ifade ediyor.Bir başka kazanma yolu ise Clixgrid oyunu.Bu oyunda 20*30′lük alanda doğru kutucuğa tıklayarak parayı kazanmak.En fazla bir oyundan 5$ kazanabilirsiniz.Oyun alanının büyük olduğunu hatırlayıp ümidinizi kaybetmeyin.0,10$’lik bile hediyeler var.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------

    Bir diğer para kazanma yolu da Task sistemi.En çok bu sistemden para kazanabileceğinizi iddia ediyorum. Çünkü görevler gayet basit. Örneğin 0,13$’lik bir görev ve görevin içeriği de sadece üç tane kelimeyi google’da taratmak olabiliyor.

    Bunun dışında Offers bölümünden de para kazanabilirsiniz.Bu bölümde şirketler belli görevler yapmanızı teklif eder. Gayet iyi anket türü teklifler bulabilirsiniz. Son olarakta referans yaparak referanslarınızdan %10 pay alabilirsiniz.



    Şimdi üyelik aşamalarına başlayalım ilk önce aşağıdaki linke tıklayın.
    Kayıt olmak tamamen ücretsizdir.

    ÜCRETSİZ CLIXSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ..

    İlk olarak gerekli alanları dolduruyoruz ve Signup Now butonuna tıklıyoruz. Bilgilerinizi doğru olarak vermenizi tavsiye ederim keza korkulacak veya çekinilecek hiç bir husus yoktur. Bu alanları doğru girmezseniz kazandığınız paraları almanızda mümkün olmayacaktır. Ardından Signup Now butonuna basarak üyeliğinizin ilk aşamasını tamamlayın. Sonraki sayfada e-posta adresimize mail gönderildiği ve bu gönderiye tıklanarak aktif edilmesine dair yazılar gelecektir. Bu aşamada bizde mail adresimize girerek en üstte altı çizili alanı tıklayıp üyeliğimizi aktif hale getiriyoruz.

    Kayıt işlemimiz başarıyla gerçekleşmiştir. Hayırlı kazançlar..

    DAHA AYRINTILI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ..

    ÜCRETSİZ CLIXSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ..



    ClixSense'e Giriş Yapma ve Reklamlara Tıklayıp Para Kazanmak


    İlk etapta Ana sayfada bulunan Sign In butonuna basarak kullanıcı adı ve şifrenizi girerek giriş yapmamız gerekmekte. Aşağıda ki resimde gördüğünüz üzere butonlar ve ne işe yaradıkları belirtilmiş durumdadır. View Ads butonuna bastığınızda tıklamanız için verilmiş reklam kutularınız görürsünüz. Bunlardan birini tıklarsınız ve yine bir sayfa açılır. Yukarıda güvenlik amacı ile her seferinde içlerinde 1 tane kedi resmi olan tablo açılır. Siz kediyi seçip reklam süresi boyunca (en uzunu 30 saniye genelde 3 saniyedir) beklemek ve bittiğinde 0.001$ hesabınıza yatırıldığını görmenizdir.


    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    ÜCRETSİZ CLIXSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ..
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

    SİSTEM NASIL ÇALIŞIR?

    Aşağıda göreceğiniz gibi günlük standart üye için
    1 tane 30sn süreli 0,01$ değerinde reklam geliri.
    1 tane 15sn süreli 0,005$ değerinde reklam geliri.
    15 – 25 arasında 3sn süreli 0,001$ değerinde reklam gelir.
    ClixSense’te günlük bütün reklamlar tıklandığında kazanç standart üye için ortalama 0.03$’dır. Tabi ki bu sadece reklam tıklamaktan elde edilen kazanç.
    Reklam tıklarken tıkladığınızda açılan ekranda reklam sayacı başlamadan 5 resim belirir. Bunlardan 4 tanesi köpek 1 tanesi kedidir. kedi olana tıklamayla sayaç aktif olur…
    Elde ettiğiniz bu kazançla hızlı bir şekilde arttırmak için referans kiralama sistemi bu sitede yoktur. Onun yerine kendi referans linkinizle siteye üye yapacağınız kişilerin tıklamalarından, üyelik yükseltmesinden, onların referanslarından, hatta onların referanslarının referansları şeklinde 8 kademe alta kadar giden bir kazanç sistemi vardır. Bu sisteme matrix sistemi denir. Çevrenizden ve tanıdıklarınızdan facebook,tweet hesabınızdan yüzlerce alt üye bulup kazancınızı katlayabilirsiniz.

    Clixsense' de Referans kiralamayacağınız için yatırım maliyeti çok düşüktür. Yıllık premium olayım derseniz sadece 17$ yok ben onuda olmuyorum ufak ufak kenardan büyüsem o bana yeter para kazanınca premium olurum derseniz. Linkinizle ne kadar ref toplarsanız okadar çok kazanırsınız. Günlük 5 dk çalışın 5-7$ alın (50 – 100 $ alanlar var).
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    ÜCRETSİZ CLIXSENSE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ..
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    ClixSense Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

    Referans sahibi olabilmek için ne yapmam gerekiyor?


    Account Summary>My Affiliate Details>My Affiliate Link 'in karşısında gördüğünüz kırmızı link sizin referans linkinizdir. Bu adresi üye olmak isteyen arkadaşınıza verip bu adres üzerinden gelen veya bu linke tıklayan arkadaşlarınız bilgilerini doldurup maillerine gelen aktivasyon mesajına tıkladıktan sonra anında size mail gelir. (Üye olduklarına dair). Böylece alt üyeniz oluşmuş olur.

    Üyeliği upgrade edersem refsiz günlük yaklaşık ne kadar kazanırım?

    Maksimum kazanç için toolbarı yükleminizi öneririm. Gayet başarılı diyebilirim. Toolbar varsa ne olursa olsun reklam kaçırmıyorsunuz.Size fikir olması açısından kendimden örnek verirsem; son 15 gündur, günlük ortalama 6 standart 19 da micro olmak üzere 25 reklam tıklıyorum. Yani günlük ortalama reklam tıklama kazancım: 0.079 dolar diyebilirim.

    Site hangi gün veya günlerde ödeme yapıyor?

    Site pazartesi günleri ödemeleri yapıyor. O günden önce istediğiniz ödeme beklemeye alınıyor. Pazartesi gün içerisinde de parayı hesabınızda görüyorsunuz.


    Daha fazla refimiz nasıl olur?

    Sitenin reklamını yani kendi linkinizin reklamını yapacağınız birçok yer mevcut... Bunlardan bazıları...

    En basit yollar;
    1-Forumlarda linkinizi paylaşır altınada açıklayıcı bazı şeyler yazabilirsiniz.
    2-Bunu facebook sayfalarda ve gruplarda da aynı şekilde yapmak mümkün...

    Biraz daha zor ama etkileyici yollar;
    1-Bir blog oluşturur ve bu blogda paylaşımlar yaparak aralarda buranın reklamını yaparak linkinizi verirsiniz... Yada direk internetten para kazanmak adı altında paylaşımlar ile buranın reklamını yaparak alt üye çekersin kendine... Ama önemli olan blog adresinin trafiğini arttırman ve blogunu tanıtman... Basit yollarda anlattığım gibi linkini paylaşmaktansa blogunda linkinizi koyarak paylaşımlarda bulunarak basit yollarda söylediğim kanallar ile blogunun tanıtımını yaparak bloguna kişileri çekerseniz daha etkili olur...
    2- Direk bir site açarsınız ve aynı blogda anlattığım şekilde içini donatırsınız...

    Ne kadar para hesaba gönderilebiliyor?

    Standart üyeler 8 dolar, premium üyeler 6 dolara ulaştıkları zaman para aktarma seçeneği çıkar.

    Kazanılan para çok az nedeni nedir? nasıl arttırabiliriz?

    Tavsiyem daha çok direkt ref. Ne kadar çok direkt refiniz olursa o kadar fazla matrix komisyonlarından faydalanma ihtimaliniz artar.

    Premium üyelerin günlük 0.01x4 = 0.04 dolar minimum reklam kazancı var. Ama direkt ref konusu tüm ptc siteleri için geçerli. Reklam tıklayarak para kazanmak hiçbir ptc sitesi için ana kazanç yöntemi değildir.

    Üye olduktan sonra kendi arkadaşlarınızı da üye yaparak veya sosyal medya, forumlar, reklam verme gibi tekniklerle kendinize alt referans üyeler de edilebilirseniz biraz uğraşla gerçekten para kazanabilirsiniz.

    İlk başlarda genelde herkes günde $1-2 dan başlıyor, ancak biraz referans elde edebilirseniz (300+) günde $10-15'a çıkıyor bu kazanç. bu da günde yaklaşık 33 tl'den ayda 990 tl yapar. Ben henüz bu miktarlara ulaşmış değilim ancak ulaşan üyeler gördüm sistemde.

    Dediğim gibi, üye olduktan sonra olay sadece reklam/anket tıklamakta değil, olabildiğince çok insanı da üye yapmak gerekiyor. Böylece oturduğunuz yerden ekstra gelir elde etme şansınız olur.

    DAHA AYRINTILI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ..

    ÜYE OLMAK İÇİN http://www.clixsense.com/?6723025
     ClixSense Nasıl kullanılır? Reklam-Tıkla Para Kazan Nasıl kullanılır? ClixSense Nasıl kullanılır? Reklam-Tıkla Para Kazan Nasıl kullanılır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClixSense -- 28 Ekim 2014; 12:40:38 >



  • http://www.clixsense.com/?7214698 üye olup hemen başlayabilirsiniz.

    türkçe forum sayfasıda var orda ödeme kanıtlarına da ulaşabilirsiniz.
  • Clicksense para kazandıran tıklama ve anket siteleri içinde en iyilerinden birisi hakikaten.
    toolbarını yüklediğinizde gelen reklam ve anketleri kaçırmıyorsunuz.ve hakikaten iyi para ödüyorlar.
    aynı zamanda güvenilir bir işletme.
    her cuma ve pazartesi ödemeleri yapıyor.

    buda benim sitem.ilgilenen daha detaylı bakabilir.

    http://clixsense-detay.blogspot.com.tr/

    aynı zamanda başka bir reklam sitesi var.oda fena değil işe önem verilirse kazanılabilir.
    denemek isteyenler buradan bakabilir.sitenin adı neobux tavsiye edebilirim.

    http://www.neobux.com/forum/?rh=63686E67726C70313233

    http://www.clixsense.com/?7329539



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulghn -- 4 Haziran 2015; 23:53:12 >
  • reklam tıklayıp kazanma dışında anket doldurup kazanma siteleride var

    www.benderimki.com a üyeyim mesela ben tavsiye ederim
  • Clixsense hakkında çok ayrıntılı bir rehber hazırladım.Clixsense'e başlamadan önce mutlaka bilmeniz gereken bilgileri bu rehberde bulabileceksiniz.

    Clixsense Rehberim

    Clixsense Üye Ol



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAIN DELON -- 25 Kasım 2015; 16:39:25 >
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 3 haftadır üyeyim çok fazla uğraş vermeden günde ortalama 1 dolar para kazanabilirsiniz.

    Bunun için aşağıda linke tıklamanız yeterlidir. Bu link ile üye olursanız daha fazla anket doldurma şansınız olur.

    http://www.clixsense.com/?8585977
  • Refimden Üye olanlara Kazandırdıgının Yarısını Tekrar Gönderiyorum...

    Evet Arkadaşlar Yanlış görmediniz Kazandıgınızın yarısını Size geri ödüyorum Bu yeni bi sistem degil yurtdışında çogu web sitesinde yapılan bişey...Clixsense den bana ne kadar kazandırırsanız size okadarın yarısını paypaldan tekrar aktaracam hem kendi kazandıgınız hemde benim size gonderecegimle bereber çifte kazanc saglamış olursunuz...Site uzerinden bana ulaşabilirsiniz..Refimden Üye olmanız yeterlidir...

    http://csl.ink/1Cq1
  • Sadece 20 dakika uğraşı ile 2.50 dolar kazandım bir günde. Denemek isteyenler içinhttp://csl.ink/1I5e
    Bu mesaja eklenen görseller:

     ClixSense Nasıl kullanılır? Reklam-Tıkla Para Kazan Nasıl kullanılır?
  • http://csl.ink/1JnQ

    ptc siteleri arasında en iyisidir. günde 20$-50$ arası kazanan adamlar gördüm. ayrıca forumun içerisinde türkçe bi bölüm olması da ayrı bir avantaj. ben bir kaç gündür takılıyorum. şu an için 8$ bi kazanç sağladım. pc başında çok fazla zaman geçiren insanlar için gayet cazip bir site. burdan üye olabilirsiniz.

    http://csl.ink/1JnQ
  • Para kazanmak için detaylı anlatımhttp://internettekazanckapisi.blogspot.com.tr/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt uyem olan herkese 7/24 buradan ozel msj yolu ile yardimci olurum, bana kazandirdiginin %25'ni HAFTALIK olarak paypal ile aninda yollarim.

    sistem oldukça iyi isliyor ama cok yuksek kazanclar elde etmeniz size bagli :) ben yillik 17 dolar vererek OZEL UYE oldum ve biraz daha fazla kazaniyorum, ve gunde sadece 5 dk ayırıyorum bu siteye.

    iste kazancim; today $2.4028 (bugun) yesterday $5.6770 (dun) month $15.0384 (aylik) year $128.8713 (yillik 2016 3 aylik)

    http://csl.ink/1Mhb bu kisma tiklayip uye olun, istediginiz her konuda aninda yardimci olurum

    iyi kazanclar
  • Herkes biseyler yazmis az yada cok bu sitelerden kazananlar var gercekten bende yillar once ugrasmistim ve 80$ gibi bisey almistim ama oyle fazla bisey beklemeyin cok kazanmak istiyorsaniz yatirim yapmalisiniz.bende herkes gibi ref linklerimi paylasiyorum



    http://www.clixsense.com/?859224

    https://www.neobux.com/?r=Karl061

    https://wad.ojooo.com/register.php?ref=İmam1988

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm,

    3 ay önce kayıt olduğum clixsense %100 kazandırıyor ve ödeme yapıyor. 3 aylık kazancımı paylaşıyorum.

    Aşağıdaki linkten üye olursanız, sponsorluk kısmında beni görebilir ve doğrudan kafanıza takılanları mesaj atabilirsiniz. Görevleri yapmanızda da yardımcı olurum. Şimdiden bol kazançlar.
    https://www.clixsense.com/?11307716
     ClixSense Nasıl kullanılır? Reklam-Tıkla Para Kazan Nasıl kullanılır?
  • üye olurken bu linkle girebilirsiniz. her türlü yardımcı olurum, anket profili oluşturma, anketler, tasklar vb.

    https://www.clixsense.com/?12184466
  • Arkadaşlar merhaba,

    internet aleminde para kazanabileceğiniz en iyi sitelerden birisi olan clixsense artık ysense ismi ile devam ediyor fakat çalışma sistemi aynı. henüz keşfetmediyseniz

    https://www.ysense.com/?rb=60082574 adresinden üye olabilirsiniz.



    Ysense adlı bu sitede tüm kazancımız dolar bakiyesi olarak tanımlandığından, özellikle Türkiye'deki kullanıcılar için doların son zamanlardaki malum değerinden dolayı oldukça avantajlıdır ve kazançlarımız şu şekilde:​

    1) Gelen anketleri doldurarak oldukça iyi birikimler yapabilirsiniz.​

    2) Ayrıca Tasks yani Görevler mevcut. Görevler çeşitli seviyelerde belirlenmekte. Öncelikle 0. seviyede başlarsınız ve doğru biçimde tamamladığınız görevler belli bir noktaya ulaştığında diğer seviyelere sırasıyla ulaşırsınız. Böylece hem daha fazla göreve ulaşma imkanınız hem de task başına kazanacağınız para miktarını artırmış olursunuz.​

    3) Gün içinde en az 2 anket veya 10 tasks yaparak aktif durumda olursanız bu etkinliklerinizin kazancı oranında hesabınıza o günkü kazancınızın %16'sı kadar bonus para yatmakta.​

    4) Sitenin en can alıcı noktalarından birisi ise üye yaptığınız kişilerin her türlü aktivitelerinden elde ettiği gelirlerden %20 oranında komisyon alıyor olmanız. Ayrıca üye ilk 5 dolarına ulaştığında da size bir kereliğine 2 dolar artı olarak ekleniyor.


    Alt üyeniz olmasa dahi ortalama ayda 15-20 $ anketlerden ve tasks yaparak da yaklaşık ayrıca 10-15 $ gibi bir kazancınız olur ki bu internette boşa geçirdiğimiz vakti değerlendirmek adına oldukça iyi bir kazanç. Fakat akrabalarınıza, arkadaşlarınıza, komşularınıza ve hatta internetten insanlara ulaşarak onları da alt üyeniz yaparak hem kendiniz kazanmanız hem de onların kazanmasına vesile olmak çok daha güzel olacaktır. Böylece sistemle ilgilenemediğiniz zamanlarda dahi üyelerinizin aktiviteleri ile paranız birikmeye devam eder.



    Gün içinde gelen anket ve görevleri kaçırmamanız için ise sitenin mevcut tarayıcı eklentisini kurmanız tavsiyemdir. Bu eklenti üzerinden direkt olarak gelen anket ve tasklara ulaşabilir, bakiyenizi görebilir ve site forumuna gidebilirsiniz.



    Siteden kazancınızı Payoneer veya Skrill gibi iki farklı ödeme kanalından birine gönderip oralardan da banka hesabınıza alabilirsiniz.



    Şimdi aşağıdaki linke tıklayıp açılan sayfadan "sign up" butonu ile ilgili alanları doldurup üye olma ve para kazanma zamanı.

    https://www.ysense.com/?rb=60082574



    Bu arada site 2007'den beri ayakta olan, ödemeleri aksatmayan, güvenilir bir sitedir. Bu açıdan endişeniz olmasın.

    Boş zamanlarınızı değerlendirerek ek gelir elde etmek için sisteme katılmanızı tavsiye ederim.

    Tıklayın, kazanmaya başlayın. Bol kazançlar.

    ysense



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurwx -- 18 Şubat 2020; 3:16:43 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.