Şimdi Ara

Daihatsu Kulübü (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.084
Cevap
22
Favori
334.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tabii, görüşebiliriz. Ben hergün Büyükçekmece'den geçiyorum zaten. Hem Sirion'u yakından görmüş olursun. İstersen özel mesajla konuşabiliriz bu konuyu.

    Sirion artık gelmeyecekse, bu gerçekten üzücü. Gerçi öyle olsa niçin daihatsu.com.tr'de bilgileri hala dursun? Bence tekrar gelmesi gündemde olmasa modeli tanıtan bilgileri sitede bırakmazlardı. Daha önce de YRV, Cuore, Copen, Delta gibi Türkiye'ye getirmekten vazgeçilen modellerde böyle olmuştu, son araç satıldığı anda bilgilerini siteden hemen kaldırmışlardı. Oysa Sirion'un fiyatı sitede yer almamasına rağmen, tanıtım bilgileri uzun süredir duruyor. Ben o yüzden hep yeniden geleceğini düşünmüştüm, ama belki de dediğiniz doğrudur :(

    Türkiye'ye yeni gelecek model (eğer gelirse) Yeni Cuore, Trevis veya Altis olabilir diye düşünüyorum. Ticari değilse bu model tabii ki.




  • geçen dizide görüp farkettimde
     Daihatsu Kulübü

    bu bildiğimiz materia

     Daihatsu Kulübü

    bu da sanırım amerikan versiyon scion xb
  • Bir de Subaru Dex var. Hepsi aynı know-how ile üretiliyor. Subaru Dex gerçekte rebadged Materia ama Scion ile Materia görünüş olarak benzeseler de bildiğim kadarıyla başka ortak yanları yok.

    http://www.daihatsuaskina.com/forum/daihatsu-materia-subaru-dex-t522.html
  • umut inşallah en kısa sürede tanışma fırsatımız olur hem seninle hem Sirion.la :)

    Sirion.un gelmeyecek olması ise malesef doğru,attığım maile karşılık 10 dk sonra aradılar ( hıza bak:) ve artık gelmeyeceğini söylediler.kalan sağlar bizimdir artık.

    kal sağlıcakla...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutgultekin

    Bir de Subaru Dex var. Hepsi aynı know-how ile üretiliyor. Subaru Dex gerçekte rebadged Materia ama Scion ile Materia görünüş olarak benzeseler de bildiğim kadarıyla başka ortak yanları yok.

    http://www.daihatsuaskina.com/forum/daihatsu-materia-subaru-dex-t522.html

    bilmiyorum valla scion toyotanın yan kuruluşu olduğundan aynı araçlar olabilir diye düşündüm.
  • merhaba arkadaşlar.
    yakın zamanda bir araba almakistiyorum 15.000 tl civarına içimdende en çok sirion almak gecio.
    burda yazılanlarıda uzun zamandır takip etmeye calısıyorum gercektende faydalı bilgilere eriştigimi düşünüyorum

    umut gültekin abi cok acemiyim araba alma konularında ilk defa alcam kazıklanma:) gibi korkularım var

    http://www.sahibinden.com/2007_model_daihatsu_sirion_1_3_sporty-20WQQaXQQ17405679WQQpXQQdisplayitem

    bu ilan hakkında görüşlerini almak isterim bende bahçelievlerde oturuyorum bana sirion almamda yardımların dokunursa cok sevinirim bu sporty modeleri en cok hoşuma giden.
    yetkili servise mutlaka göster die soylemişsin üst bölümlerde bir arkadaşa bana en yakın yetkili servis nerde yada sen nerdekini onerirsin...

    şimdiden çok teşekkurler... :)




  • sevgili msdlr,

    beklediklerinden farklı birşey söylemem ne yazık ki mümkün değil önceki sayfaları okumuşsun sanırım çünkü. arabayı alırken yetkili servise göster, mümkünse ekspertiz raporu al. sana en yakın servis topkapı kar otomotiv. daihatsu.com.tr den bakabilirsin iletişim bilgilerine. sonraki en yakın yer maslak. imkanın varsa karşıdaki merkez servise gitmeni öneririm.

    yeni araban şimdiden hayırlı olsun.
  • Umut hocam yine ben Hala alamadık bir Sirion ablam sürekli fikir değiştiriyor. Benim bir sorum daha olacak cevaplarsan çok sevinirim. Sirion'ların otomatik viteslerinde direksiyondan vites değişiyor bu yüzden direksiyonda bulunan + ve - lerden biri vites değişimi diğer + ve - ne işe yarıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 6 Ekim 2009; 20:50:00 >
  • İkisi de aynı işe yarıyor. Solaklar ve sağlaklar için Ya da viraj çıkışında hangisi kolayınıza geliyorsa ona basmak için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutgultekin

    İkisi de aynı işe yarıyor. Solaklar ve sağlaklar için Ya da viraj çıkışında hangisi kolayınıza geliyorsa ona basmak için

    Eyvallah hocam teşekkür ettim tekrardan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutgultekin

    İkisi de aynı işe yarıyor. Solaklar ve sağlaklar için Ya da viraj çıkışında hangisi kolayınıza geliyorsa ona basmak için

    bu fiyatlardaki bir araçta bu kadar ince düşünülmesi(arka davlumbazları ve sert plastiği saymazsak ) beni bir kez daha kendisine bağlamayı başardı.
  • dediğin gibi bu fiyatlara bu kadar donanımı,sağlamlığı,muadillerine göre çok daha iyi bir performansı veren başka bir marka yok.ancak arkadaşımın 2008 model 68 beygir,arka camları dahi manuel olan bir fiestasına hala 25 lira istemesine ve daha da inanılmazı birilerinin 24 bin lira teklif vermelerine şaşırmamak elde değil.bu nedir ya,bu kadar sığ düşünceyle araç almak nereye kadar? ( piyasası var,parça bol vs )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keppir

    dediğin gibi bu fiyatlara bu kadar donanımı,sağlamlığı,muadillerine göre çok daha iyi bir performansı veren başka bir marka yok.ancak arkadaşımın 2008 model 68 beygir,arka camları dahi manuel olan bir fiestasına hala 25 lira istemesine ve daha da inanılmazı birilerinin 24 bin lira teklif vermelerine şaşırmamak elde değil.bu nedir ya,bu kadar sığ düşünceyle araç almak nereye kadar? ( piyasası var,parça bol vs )

    Daihatsu "AKILLI ADAM ARABASI..."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutgultekin

    Rica ederim. Sayemde araba alacağına, benden araba alsana direk Satılık YRV Turbo'm var. Bildiğim kadarıyla Türkiye'deki iki beyaz YRV Turbo'dan bir tanesi. 4-5 adet olduğuna dair bir rivayet var ama gerçek hayatta ve internetteki ilanlarda 6 senedir sadece iki tane gördüm, o yüzden pek ihtimal vermiyorum daha fazla olduğuna

    Satış ilanı bu:
    http://www.sahibinden.com/en_temiz_yrv_turbo-91WQQaXQQ16787953WQQpXQQdisplayitem

    Düşünürsen haber ver.



    takas düşünür müsünüz?

    pm




  • düşünmüyo adam almış sirionunu
  • yrv nin üzerine sirion mu almış
    züpper
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _opeth

    düşünmüyo adam almış sirionunu



    sağol ilgin için,bi ümitti benimkisi
  • merhaba
    daihatsu aplause ye ait yedek parcalar elimde mevcuttur.
    ilgilenenler mesaj yazabilrler
    0 505 562 62 13








  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.