Şimdi Ara

Apple iPad Air 2 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.046
Cevap
50
Favori
72.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eğer 2gb ise gerçekten, sahip olacağım ilk ipad olacak.

    inşallah tabii.

    ulan yaş oldu 32, sevindiğim şeye bak ve hala bütçe ayarlamaya çalışıyorum. adam olmadı, olmayacak benden.
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorsunuzda 2GB ram ve A8X olayı yenilenen kamera beni uzun yıllar götürür diye düşünüyorum Apple kolay yapmıyor böyle büyük yenilikler kafam iyice paraya kıymaya kaydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drexel

    Cevap için teşekkür ederim. Aklımı başka bir android tablet çeldi. Onu alacağım büyük ihtimalle, fakat şu ios'u kullanmadan da bu dünyadan göçüp gitmeyeceğim

    Android tablet pismanliktir telefonlarin bir gideri varda tablet kesinlikle pismanliktir
  • IOS 9.3.3 ten 10.2.1 e geçtim.3 gün oldu bir sıkıntı yaşamadım.Hatta sanki çok az daha da hızlandı gibi.iTunes ile kurdum.Keşke daha önce geçseymişim.Her yeni sürüm geldiğinde şu forumu takip ediyorum ve herkes "sakın geçmeyin önceki sürüm süper,şarjım hemen bitiyor "vs vs gibi yorumlar yapıyorlar.Bende bekliyorum hatalar giderilsin diye.Sonra bir üst sürüm çıkıyor önceki değerleniyor!Velhasıl pekte kulak asmamak lazımsanırım.Bu kaygılardan dolayı (iphone 6S imde dahil)10 çıktığından beri her beta ve finali ile ilgili yorumları okudum ve yüklemedim.Sonunda dayanamayıp bu sürüme geçtim ve memnunumKeşke daha önce geçseymişimŞimdi IOS 11 çıkınca şuan ios 10u kötüleyenler sakın 11 e geçmeyin 10 da kalın demeye başlarlar Fazla takılmayın bence bunlara




  • air 2 wi-fi 64gb 1729 TL.

    vay anam vay...

    şu fiyatlar yükselmez diyen ekonomiden anlamayan armutlar nerede acaba şu anda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BurcuHale

    Apple boyle bisey yapmaz bence.. iphone 6 da 1gb ram var, eger ipad air 2 gb ram ile gelirse hem kendi tezini curutmus olur hem de iphone 6 satislarini olumsuz etkiler diye dusunuyorum.

    Yahu haber kesinleşmiş siz halen yapmaz diyorsunuz.İphone ile ipad ne alakaki satışlarını etkilesin.İpad telefonmu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezersunar

    64 gb'lik Air 2'nin reel kapasitesi 55,5 Gb
    Kullanılabilir kapasite 51,9 Gb

    Aynı durum 16 gb lar için geçerli değildir umarım..16 gb yeter diye savunup duruyoruz, eğer kullanılabilir alan 4gb ise çöp demektir..
  • Apple ürünleri satın alınır mı, Apple Store'dan iPad Air 2 alınır mı sorusuna genel bir cevap vermek istiyorum arkadaşlar.
    Ben iPhone 5 ilk çıktığında alanlardan biriyim ve şimdiye kadar aldığım en az yirminci telefondur. Hayatımda ilk defa bu kadar uzun süredir aynı telefonu kullanıyorum. Çünkü: Aldığımdan beri telefon bir kez olsun takılmadı. ( Bundan önceki telefonum samsung galaxy s3'tü ve beni deli ediyordu) , bütün güncellemelerini çıktığı gün yaptım ve şu an en son çıkan ios sürümünü sorunsuzca kullanıyorum. Bir kez bile spam, virüs vs derdim olmadı. Apple store dan aldığım uygulamalarda beğenmediğim olduğunda veya beni kandırdıklarını düşündüklerinde apple store a mail attım anında ücreti hesabıma iade ettiler ve özür dileriz daha fazla ne yapabiliriz bir sorununuz olursa lütfen bize tekrar yazmayı ihmal etmeyin dediler. ( Malesef türkçe anlamıyorlar sadece 7 dil üzerinden iletişim kurabiliyorsunuz)
    Apple Store Türkiye açıldığından beri ilk defa alışveriş yaptım ve iPad Air 2 stoğa girdiği günün akşamı 29 Ekim siparişimi verdim. Son teslim tarihi 4 Kasım (bugün) olarak gösteriliyordu. Bugün akşam 16:03 te Apple Store Türkiye'yi aradım tam 40 dakika telefonda bekledim. Tahmin ettiğiniz gibi sinir doldum çünkü bir gün öncesinde de aradığımda 20 dakika bekletmişlerdi. Neyse Dilan hanım telefonu açtı, açar açmaz çok çok özür diledi ve gerçekten çok kibar bi ses tonuyla konuşuyordu, sinirim biraz yatıştı. Sonra siparişimi sordum tekrar tekrar bi sürü özür diledi ve yarın akşama kadar elimde olması için elinden geleni yapacağını 250 Tl lik bir indirim yapmaları karşısında affetmemi dilediler. Bende teşekkür ettim ve telefonu kapattım.
    İşin özü aradaki fark şu ki ben apple ürünü değil başka bir tablet almış olsaydım bir kere bu kadar kısa sürede elimde olmazdı ayrıca benden sadece özür dileyip konuyu geçiştirmeye çalışırlardı. Buradaki konuşma son derece üzgün kibardı ve ben daha hiç bişey demeden 250 tl lik indirim yapalım ve lütfen bizi madur görün dediler sadece 1 günlük gecikme için.
    Kısacası apple ürününü hem alırken hem kullanırken müşteri memnuniyeti en önde tuttuklarına emin olabilirsiniz.




  • okazaki55 O kullanıcısına yanıt
    iPad2 GSM sahibiyim,ofis çalışanıyım evimde iş yerimde her yeride wifi var.. Olmadı telefonumun internetini paylaşıyorum. Hiiç ama hiç ihyiyacım olmuyor. Verdiğim fazladan paraya acıyorum. Bence zayi edilen paradan başka birşey değil..
  • okazaki55 O kullanıcısına yanıt
    tek farkı 3g için anteni olması. 3g ile girersen daha çabuk biter pili. bir de gps anteni olması lazım ekstradan
  • hamdi mert kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş hangi donanımda eziyormuş. Adamlar dediğin tabletleri ipad airle bile kıyaslamıyor, sen ipad air 2 diyorsun. Android tablet kullanmış birisiyim, şarjı güya kağıt üstünde 20 saat gidiyordu, yok 4 çekirdekli nvidia işlemciliydi, yok te o zaman 2gb ram vardı vs vs. Valla ipad her ortamda her benchmarkta eziyordu. Şu an ipad air 2 dediğin cihaz nirvanadır hocam.

    tablet pazarında apple boşuna %80-90 hakim değil. Ben, o yanılıyoruz da %90da mı yanılıyor? Androidli tabletlerle fiyatı eşit olduğu sürece ipadden şaşma. Ha ben torrent kullanırım yok ide kurarım ondan android istiyorum dersende hiç kasma git ultrabook al, ben o hatayı yapmıştım. Sen yapma.
  • porsheli kullanıcısına yanıt
    Tabletin artısı tablet olmasıdır. Telefon ekranı sıkışıklığından seni kurtarmasıdır. 3,5 kg laptop taşıyacağına bu işin birkaç yüz gram ince bir cihaz taşıyarak çözülmesidir. Ders veya iş yerlerinde not alabilme, araçta harita, yatakta kitap/film/dizi, bazen bir gazete, bazen bir konsol olarak kullanabilme rahatlığıdır. Sonuçta birer mobil cihaz bunlar. Elbette elimizdeki son derece gelişmiş telefonlar da aynı işi yapacaklar. Ama ikisi arasındaki farkları detaylıca düşündüğünde telefonun bu işi ne kadar kompakt düzeye indirgediğini, tabletin ise bir bilgisayar mantığıyla kullanım deneyimi sağladığını fark edebilirsiniz. Elbette ki sizin için gereksiz olabilir, kullanmayabilir ve eleştirebilirsiniz. Ancak teknoloji ihtiyaçlar üzerinden ilerler ve tabletin de pek çok öğrenci, pek çok iş insanı, pek çok oyun tutkunu, pek çok sektör vs için de hayat kolaylaştırıcı yönü göz ardı edilmemeli. Bu cihazlar bu yüzden var. Bazen lüks, bazen ihtiyaç. Ama kullanım alanı kesinlikle dar değil. Seks yapmak gereksiz çünkü sağ elin de aynı görevi görüyor demek gibi dediğiniz.




  • 2 gb rame adım atılması iyi oldu . 1 gb ram 2 sene daha anca götürür , 3. seneyi zorlar . 4. seneyi çıkarmaz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezersunar

    Arkadaşlar tabletlerini hep Wi-Fi + Data hatlı alan biri olarak 4G'li almadığım için içimde bir burukluk var nedense. Acaba gidip iade etsem mi diyorum. Bir yandan da 4G israf diye de vicdan yapıyorum.

    Her ay ipad için internet parası ödeyeceğinize , telefondan paylaştırın aylık ödeyeceğiniz 3g parasının 2 ayını harici taşınabilir 5000 mahlık bir pil alarak telefona pil ihtiyacınızısa seyyar durumlarda giderebilirsiniz. 3g alacak kişi çok konforuna düşkün maddi durumu iyi veya,aletten yaptığı şeylerle para kazanabilir olmalı bence.
    Zor bişey değil telefondan 3g hattı aktifleştirmel tablete
  • Birkaç foto...
    Apple iPad Air 2 [ANA KONU]Apple iPad Air 2 [ANA KONU]Apple iPad Air 2 [ANA KONU]




  • spdrmn kullanıcısına yanıt
    4K çıkartmasınlar, 4K için anlamsızca harcanması gereken bir işlem gücü dolayısı ile pil performansı gerekir. Şu anda bence en makul düzeyde donanım. Bunun yanında bir sonraki nesil bence 2 yıl sonra gelir, hemen seneye gelmez. Rakiplerin katetmesi gereken çoook uzun bir yol var. Onların yaklaşması 2 sene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyfetop

    Arkadaşlar ilk defa tablet alacağım ipad kullanıpta memnun olmayan görmedim bende ipad Air 2 almayı düşünüyorum bir kaç sorum olacak
    1) 4g li modellerde sadece hat takıp internete girebiliyoruz telefon görüşmesi yok heralde doğru mu eğer öyleyse benim telefonumda 4 gb internet var telefonu mu taşınabilir wi-fi yapsam ipad görüyor mu?
    2) Bir çok firmada ilk parti serilerde kronik sorunlar ortaya çıktıktan sonra diğer parti serilerde sorunlar düzeltilip üretiliyor apple da böyle bir şey söz konusumu? sonraki serileri bekleyelim mi?
    3 ) Telefonda 16 gb yetiyor ipadde yeter mi?

    1-Evet
    2-Hayır
    3-Kullanıcıya göre değişir.
  • Air 2 kullanan arkadaşlara ekranla ilgili birşey sormak istiyorum. Air'da tırnagınla ekrana vurduğunda plastiğe dokunma hissi veriyordu, ama önceki ipadlerde bu durum cam hissi verme şeklindeydi. Air2'de bu durum nedir ? Air2 kullanan arkadaşlar bu durumu test edebilirler mi
  • Biz hala kargo bekliyoruz yani kargo hazırlanıyor statüsüne Bile gelmedi. Hafta sonu kurcalarım diyordm int üzerinden sipariş verdiğime pişman oldum.bugun gider alırdık elden.
  • 2g ram farkı hissediliyor mu ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.