TVVINGO
=> HTC 8X-Ses sorunu-Ücretsiz Kasa değişimi
(23.9.2014 11:42:31)
Merhaba Arkadaşlar ,
Ocak 2013'de kampanyalı Htc 8x aldım(Mavi renk)15 gün sonra köşelerde soyulma vs oldu.Cihazı servise verdim 0 cihaz geldi.
Aradan 1,5 sene geçti,telefonun ekranında cizikler,köşelerde soyulmalar,bir kaç kez yere düşürmem ile beats audio logosunun arkasındaki deliklerin olduğu bölümde kırılma ve kulaklık(karşı tarafın sesinin az gelmesi ) sorunu mevcuttu.
Cihazı sadece kulaklık sorunu ile geçen hafta servise verdim.
Kulaklık sorunu yapılmış,batarya testi yapılmış ve kasa 0'lanmış olarak geldi.(ücretsiz garanti içerisinde)
Bu tarz sorunlarınız var ise garantiniz bitmeden cihazlarınızı servise verin,servis dışında birde Htc ile irtibat kurun,değişiminizi yapsınlar.
blackperson44
(23.9.2014 16:33:19)
quote:
Orijinalden alıntı: deathofangel Merhaba Arkadaşlar , Ocak 2013'de kampanyalı Htc 8x aldım(Mavi renk)15 gün sonra köşelerde soyulma vs oldu.Cihazı servise verdim 0 cihaz geldi. Aradan 1,5 sene geçti,telefonun ekranında cizikler,köşelerde soyulmalar,bir kaç kez yere düşürmem ile beats audio logosunun arkasındaki deliklerin olduğu bölümde kırılma ve kulaklık(karşı tarafın sesinin az gelmesi ) sorunu mevcuttu. Cihazı sadece kulaklık sorunu ile geçen hafta servise verdim. Kulaklık sorunu yapılmış,batarya testi yapılmış ve kasa 0'lanmış olarak geldi.(ücretsiz garanti içerisinde) Bu tarz sorunlarınız var ise garantiniz bitmeden cihazlarınızı servise verin,servis dışında birde Htc ile irtibat kurun,değişiminizi yapsınlar. |
Hocam kvk bakırköy servisine mi versiniz kaç günde yaptılar toplam bende vermek istiyorum da batarya problemi için ayrıca ahize sesi az geliyor...
TVVINGO
(23.9.2014 16:39:58)
quote:
Orijinalden alıntı: blackperson44 quote:
Orijinalden alıntı: deathofangel Merhaba Arkadaşlar , Ocak 2013'de kampanyalı Htc 8x aldım(Mavi renk)15 gün sonra köşelerde soyulma vs oldu.Cihazı servise verdim 0 cihaz geldi. Aradan 1,5 sene geçti,telefonun ekranında cizikler,köşelerde soyulmalar,bir kaç kez yere düşürmem ile beats audio logosunun arkasındaki deliklerin olduğu bölümde kırılma ve kulaklık(karşı tarafın sesinin az gelmesi ) sorunu mevcuttu. Cihazı sadece kulaklık sorunu ile geçen hafta servise verdim. Kulaklık sorunu yapılmış,batarya testi yapılmış ve kasa 0'lanmış olarak geldi.(ücretsiz garanti içerisinde) Bu tarz sorunlarınız var ise garantiniz bitmeden cihazlarınızı servise verin,servis dışında birde Htc ile irtibat kurun,değişiminizi yapsınlar. | Hocam kvk bakırköy servisine mi versiniz kaç günde yaptılar toplam bende vermek istiyorum da batarya problemi için ayrıca ahize sesi az geliyor... |
benim cihaz teleservice'den hafta sonu dahil 7 günde geldi.
blackperson44
(23.9.2014 16:48:31)
quote:
Orijinalden alıntı: deathofangel quote:
Orijinalden alıntı: deathofangel Merhaba Arkadaşlar , Ocak 2013'de kampanyalı Htc 8x aldım(Mavi renk)15 gün sonra köşelerde soyulma vs oldu.Cihazı servise verdim 0 cihaz geldi. Aradan 1,5 sene geçti,telefonun ekranında cizikler,köşelerde soyulmalar,bir kaç kez yere düşürmem ile beats audio logosunun arkasındaki deliklerin olduğu bölümde kırılma ve kulaklık(karşı tarafın sesinin az gelmesi ) sorunu mevcuttu. Cihazı sadece kulaklık sorunu ile geçen hafta servise verdim. Kulaklık sorunu yapılmış,batarya testi yapılmış ve kasa 0'lanmış olarak geldi.(ücretsiz garanti içerisinde) Bu tarz sorunlarınız var ise garantiniz bitmeden cihazlarınızı servise verin,servis dışında birde Htc ile irtibat kurun,değişiminizi yapsınlar. | Hocam kvk bakırköy servisine mi versiniz kaç günde yaptılar toplam bende vermek istiyorum da batarya problemi için ayrıca ahize sesi az geliyor... | benim cihaz teleservice'den hafta sonu dahil 7 günde geldi. |
Beminki kvk yazıyor hocam garantise bende teleservise mi vericem yani hangi şubesine verdiniz siz
TVVINGO
(23.9.2014 17:06:55)
quote:
Orijinalden alıntı: deathofangel Merhaba Arkadaşlar , Ocak 2013'de kampanyalı Htc 8x aldım(Mavi renk)15 gün sonra köşelerde soyulma vs oldu.Cihazı servise verdim 0 cihaz geldi. Aradan 1,5 sene geçti,telefonun ekranında cizikler,köşelerde soyulmalar,bir kaç kez yere düşürmem ile beats audio logosunun arkasındaki deliklerin olduğu bölümde kırılma ve kulaklık(karşı tarafın sesinin az gelmesi ) sorunu mevcuttu. Cihazı sadece kulaklık sorunu ile geçen hafta servise verdim. Kulaklık sorunu yapılmış,batarya testi yapılmış ve kasa 0'lanmış olarak geldi.(ücretsiz garanti içerisinde) Bu tarz sorunlarınız var ise garantiniz bitmeden cihazlarınızı servise verin,servis dışında birde Htc ile irtibat kurun,değişiminizi yapsınlar. | Hocam kvk bakırköy servisine mi versiniz kaç günde yaptılar toplam bende vermek istiyorum da batarya problemi için ayrıca ahize sesi az geliyor... | benim cihaz teleservice'den hafta sonu dahil 7 günde geldi. | Beminki kvk yazıyor hocam garantise bende teleservise mi vericem yani hangi şubesine verdiniz siz |
kvk ise kvk ya teslim edeceksin.
selmand
(24.9.2014 23:34:26)
Htc ile nasıl irtibat kuruyorsunuz.
Corleone.
(24.9.2014 23:53:26)
Benimki de tele service kasa çok kotu oldu. Her taraf soyuldu tamamen cihazı değiştirme şansları var mı?
TVVINGO
(25.9.2014 09:21:58)
benım kasayı kendileri değiştirmişler htc ile bir görüşün isterseniz.
TVVINGO
(25.9.2014 09:23:31)
quote:
Orijinalden alıntı: selmand Htc ile nasıl irtibat kuruyorsunuz. |
Telefon yada mail yolu ile.
selmand
(25.9.2014 11:37:54)
quote:
Orijinalden alıntı: selmand Htc ile nasıl irtibat kuruyorsunuz. | Telefon yada mail yolu ile. |
ne diyoruz telefonda
IIAlparslan
(14.1.2015 10:54:49)
quote:
Orijinalden alıntı: deathofangel Merhaba Arkadaşlar , Ocak 2013'de kampanyalı Htc 8x aldım(Mavi renk)15 gün sonra köşelerde soyulma vs oldu.Cihazı servise verdim 0 cihaz geldi. Aradan 1,5 sene geçti,telefonun ekranında cizikler,köşelerde soyulmalar,bir kaç kez yere düşürmem ile beats audio logosunun arkasındaki deliklerin olduğu bölümde kırılma ve kulaklık(karşı tarafın sesinin az gelmesi ) sorunu mevcuttu. Cihazı sadece kulaklık sorunu ile geçen hafta servise verdim. Kulaklık sorunu yapılmış,batarya testi yapılmış ve kasa 0'lanmış olarak geldi.(ücretsiz garanti içerisinde) Bu tarz sorunlarınız var ise garantiniz bitmeden cihazlarınızı servise verin,servis dışında birde Htc ile irtibat kurun,değişiminizi yapsınlar. | Hocam kvk bakırköy servisine mi versiniz kaç günde yaptılar toplam bende vermek istiyorum da batarya problemi için ayrıca ahize sesi az geliyor... | benim cihaz teleservice'den hafta sonu dahil 7 günde geldi. | Beminki kvk yazıyor hocam garantise bende teleservise mi vericem yani hangi şubesine verdiniz siz |
Kardeş Naptın Verdin mi KVK ya?
blackperson44
(14.1.2015 12:35:11)
quote:
Orijinalden alıntı: IIAlparslan quote:
Orijinalden alıntı: deathofangel Merhaba Arkadaşlar , Ocak 2013'de kampanyalı Htc 8x aldım(Mavi renk)15 gün sonra köşelerde soyulma vs oldu.Cihazı servise verdim 0 cihaz geldi. Aradan 1,5 sene geçti,telefonun ekranında cizikler,köşelerde soyulmalar,bir kaç kez yere düşürmem ile beats audio logosunun arkasındaki deliklerin olduğu bölümde kırılma ve kulaklık(karşı tarafın sesinin az gelmesi ) sorunu mevcuttu. Cihazı sadece kulaklık sorunu ile geçen hafta servise verdim. Kulaklık sorunu yapılmış,batarya testi yapılmış ve kasa 0'lanmış olarak geldi.(ücretsiz garanti içerisinde) Bu tarz sorunlarınız var ise garantiniz bitmeden cihazlarınızı servise verin,servis dışında birde Htc ile irtibat kurun,değişiminizi yapsınlar. | Hocam kvk bakırköy servisine mi versiniz kaç günde yaptılar toplam bende vermek istiyorum da batarya problemi için ayrıca ahize sesi az geliyor... | benim cihaz teleservice'den hafta sonu dahil 7 günde geldi. | Beminki kvk yazıyor hocam garantise bende teleservise mi vericem yani hangi şubesine verdiniz siz | Kardeş Naptın Verdin mi KVK ya? |
Vermedim hocam ahize sesi sorununu hallettim çok basit çözümü servisler hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyor mümkün mertebe cihazınızı servise göndermeyin...
Luke Cage
(14.1.2015 15:47:28)
Benim lumia nın şarjı çabuk bitiyor ve nfc özelliği çalışmıyor acaba değiştirirler mi ? Ve kaç günde gelir hocam sizce 1 hafta ise çok iyi
TVVINGO
(16.1.2015 08:56:30)
Lumia için birşey diyemeyeceğim ancak Htc bu konularda hassas kanımca,yada bana karşı öyle oldular bilemiyorum(şuana kadar 7 cihaz geçti elimden)
gorkemchem
(25.3.2015 16:02:52)
quote:
Orijinalden alıntı: deathofangel Merhaba Arkadaşlar , Ocak 2013'de kampanyalı Htc 8x aldım(Mavi renk)15 gün sonra köşelerde soyulma vs oldu.Cihazı servise verdim 0 cihaz geldi. Aradan 1,5 sene geçti,telefonun ekranında cizikler,köşelerde soyulmalar,bir kaç kez yere düşürmem ile beats audio logosunun arkasındaki deliklerin olduğu bölümde kırılma ve kulaklık(karşı tarafın sesinin az gelmesi ) sorunu mevcuttu. Cihazı sadece kulaklık sorunu ile geçen hafta servise verdim. Kulaklık sorunu yapılmış,batarya testi yapılmış ve kasa 0'lanmış olarak geldi.(ücretsiz garanti içerisinde) Bu tarz sorunlarınız var ise garantiniz bitmeden cihazlarınızı servise verin,servis dışında birde Htc ile irtibat kurun,değişiminizi yapsınlar. | Hocam kvk bakırköy servisine mi versiniz kaç günde yaptılar toplam bende vermek istiyorum da batarya problemi için ayrıca ahize sesi az geliyor... | benim cihaz teleservice'den hafta sonu dahil 7 günde geldi. | Beminki kvk yazıyor hocam garantise bende teleservise mi vericem yani hangi şubesine verdiniz siz | Kardeş Naptın Verdin mi KVK ya? | Vermedim hocam ahize sesi sorununu hallettim çok basit çözümü servisler hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyor mümkün mertebe cihazınızı servise göndermeyin... |
Hocam ahize ses sorununu nasıl hallettin kafayı yemek üzereyim. Kütüphanede konuşsam karşımdakinin sesini duyamaz hale geldim. Servise vermek istiyorum ancak güvenemiyorum servise garantisi olduğu halde. Lütfen yardım.
blackperson44
(25.3.2015 16:08:43)
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemchem quote:
Orijinalden alıntı: deathofangel Merhaba Arkadaşlar , Ocak 2013'de kampanyalı Htc 8x aldım(Mavi renk)15 gün sonra köşelerde soyulma vs oldu.Cihazı servise verdim 0 cihaz geldi. Aradan 1,5 sene geçti,telefonun ekranında cizikler,köşelerde soyulmalar,bir kaç kez yere düşürmem ile beats audio logosunun arkasındaki deliklerin olduğu bölümde kırılma ve kulaklık(karşı tarafın sesinin az gelmesi ) sorunu mevcuttu. Cihazı sadece kulaklık sorunu ile geçen hafta servise verdim. Kulaklık sorunu yapılmış,batarya testi yapılmış ve kasa 0'lanmış olarak geldi.(ücretsiz garanti içerisinde) Bu tarz sorunlarınız var ise garantiniz bitmeden cihazlarınızı servise verin,servis dışında birde Htc ile irtibat kurun,değişiminizi yapsınlar. | Hocam kvk bakırköy servisine mi versiniz kaç günde yaptılar toplam bende vermek istiyorum da batarya problemi için ayrıca ahize sesi az geliyor... | benim cihaz teleservice'den hafta sonu dahil 7 günde geldi. | Beminki kvk yazıyor hocam garantise bende teleservise mi vericem yani hangi şubesine verdiniz siz | Kardeş Naptın Verdin mi KVK ya? | Vermedim hocam ahize sesi sorununu hallettim çok basit çözümü servisler hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyor mümkün mertebe cihazınızı servise göndermeyin... | Hocam ahize ses sorununu nasıl hallettin kafayı yemek üzereyim. Kütüphanede konuşsam karşımdakinin sesini duyamaz hale geldim. Servise vermek istiyorum ancak güvenemiyorum servise garantisi olduğu halde. Lütfen yardım. |
Çok ince bi dikiş iğnesini o deliklere tek tek batır gözenekleri açıyor aradaki farkı görünce şok olacaksın yalnız toplu iğne kalın geliyo daha ince bi şey bul mutlaka...
gorkemchem
(25.3.2015 16:45:58)
quote:
Orijinalden alıntı: deathofangel Merhaba Arkadaşlar , Ocak 2013'de kampanyalı Htc 8x aldım(Mavi renk)15 gün sonra köşelerde soyulma vs oldu.Cihazı servise verdim 0 cihaz geldi. Aradan 1,5 sene geçti,telefonun ekranında cizikler,köşelerde soyulmalar,bir kaç kez yere düşürmem ile beats audio logosunun arkasındaki deliklerin olduğu bölümde kırılma ve kulaklık(karşı tarafın sesinin az gelmesi ) sorunu mevcuttu. Cihazı sadece kulaklık sorunu ile geçen hafta servise verdim. Kulaklık sorunu yapılmış,batarya testi yapılmış ve kasa 0'lanmış olarak geldi.(ücretsiz garanti içerisinde) Bu tarz sorunlarınız var ise garantiniz bitmeden cihazlarınızı servise verin,servis dışında birde Htc ile irtibat kurun,değişiminizi yapsınlar. | Hocam kvk bakırköy servisine mi versiniz kaç günde yaptılar toplam bende vermek istiyorum da batarya problemi için ayrıca ahize sesi az geliyor... | benim cihaz teleservice'den hafta sonu dahil 7 günde geldi. | Beminki kvk yazıyor hocam garantise bende teleservise mi vericem yani hangi şubesine verdiniz siz | Kardeş Naptın Verdin mi KVK ya? | Vermedim hocam ahize sesi sorununu hallettim çok basit çözümü servisler hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyor mümkün mertebe cihazınızı servise göndermeyin... | Hocam ahize ses sorununu nasıl hallettin kafayı yemek üzereyim. Kütüphanede konuşsam karşımdakinin sesini duyamaz hale geldim. Servise vermek istiyorum ancak güvenemiyorum servise garantisi olduğu halde. Lütfen yardım. | Çok ince bi dikiş iğnesini o deliklere tek tek batır gözenekleri açıyor aradaki farkı görünce şok olacaksın yalnız toplu iğne kalın geliyo daha ince bi şey bul mutlaka... |
Akşama deneyeceğim inşallah çözülür dostum sağol.
blackperson44
(25.3.2015 16:49:45)
quote:
Orijinalden alıntı: deathofangel Merhaba Arkadaşlar , Ocak 2013'de kampanyalı Htc 8x aldım(Mavi renk)15 gün sonra köşelerde soyulma vs oldu.Cihazı servise verdim 0 cihaz geldi. Aradan 1,5 sene geçti,telefonun ekranında cizikler,köşelerde soyulmalar,bir kaç kez yere düşürmem ile beats audio logosunun arkasındaki deliklerin olduğu bölümde kırılma ve kulaklık(karşı tarafın sesinin az gelmesi ) sorunu mevcuttu. Cihazı sadece kulaklık sorunu ile geçen hafta servise verdim. Kulaklık sorunu yapılmış,batarya testi yapılmış ve kasa 0'lanmış olarak geldi.(ücretsiz garanti içerisinde) Bu tarz sorunlarınız var ise garantiniz bitmeden cihazlarınızı servise verin,servis dışında birde Htc ile irtibat kurun,değişiminizi yapsınlar. | Hocam kvk bakırköy servisine mi versiniz kaç günde yaptılar toplam bende vermek istiyorum da batarya problemi için ayrıca ahize sesi az geliyor... | benim cihaz teleservice'den hafta sonu dahil 7 günde geldi. | Beminki kvk yazıyor hocam garantise bende teleservise mi vericem yani hangi şubesine verdiniz siz | Kardeş Naptın Verdin mi KVK ya? | Vermedim hocam ahize sesi sorununu hallettim çok basit çözümü servisler hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyor mümkün mertebe cihazınızı servise göndermeyin... | Hocam ahize ses sorununu nasıl hallettin kafayı yemek üzereyim. Kütüphanede konuşsam karşımdakinin sesini duyamaz hale geldim. Servise vermek istiyorum ancak güvenemiyorum servise garantisi olduğu halde. Lütfen yardım. | Çok ince bi dikiş iğnesini o deliklere tek tek batır gözenekleri açıyor aradaki farkı görünce şok olacaksın yalnız toplu iğne kalın geliyo daha ince bi şey bul mutlaka... | Akşama deneyeceğim inşallah çözülür dostum sağol. |
Çözülür hocam yüzde 99 rica ederim...
gorkemchem
(26.3.2015 14:46:17)
quote:
Orijinalden alıntı: deathofangel Merhaba Arkadaşlar , Ocak 2013'de kampanyalı Htc 8x aldım(Mavi renk)15 gün sonra köşelerde soyulma vs oldu.Cihazı servise verdim 0 cihaz geldi. Aradan 1,5 sene geçti,telefonun ekranında cizikler,köşelerde soyulmalar,bir kaç kez yere düşürmem ile beats audio logosunun arkasındaki deliklerin olduğu bölümde kırılma ve kulaklık(karşı tarafın sesinin az gelmesi ) sorunu mevcuttu. Cihazı sadece kulaklık sorunu ile geçen hafta servise verdim. Kulaklık sorunu yapılmış,batarya testi yapılmış ve kasa 0'lanmış olarak geldi.(ücretsiz garanti içerisinde) Bu tarz sorunlarınız var ise garantiniz bitmeden cihazlarınızı servise verin,servis dışında birde Htc ile irtibat kurun,değişiminizi yapsınlar. | Hocam kvk bakırköy servisine mi versiniz kaç günde yaptılar toplam bende vermek istiyorum da batarya problemi için ayrıca ahize sesi az geliyor... | benim cihaz teleservice'den hafta sonu dahil 7 günde geldi. | Beminki kvk yazıyor hocam garantise bende teleservise mi vericem yani hangi şubesine verdiniz siz | Kardeş Naptın Verdin mi KVK ya? | Vermedim hocam ahize sesi sorununu hallettim çok basit çözümü servisler hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyor mümkün mertebe cihazınızı servise göndermeyin... | Hocam ahize ses sorununu nasıl hallettin kafayı yemek üzereyim. Kütüphanede konuşsam karşımdakinin sesini duyamaz hale geldim. Servise vermek istiyorum ancak güvenemiyorum servise garantisi olduğu halde. Lütfen yardım. | Çok ince bi dikiş iğnesini o deliklere tek tek batır gözenekleri açıyor aradaki farkı görünce şok olacaksın yalnız toplu iğne kalın geliyo daha ince bi şey bul mutlaka... | Akşama deneyeceğim inşallah çözülür dostum sağol. | Çözülür hocam yüzde 99 rica ederim... |
Hay allah razı olsun senden dostum vallahi neredeyse servise gönderecektim aleti. Sorun tamamen çözüldü. Adamsın.