Şimdi Ara

DEEP FREEZE NEDİR,NASIL KULLANILIR?(Resimli web sayfası VE FİLM ŞEKLİNDE) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
0
Favori
269.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • no problem
  • pdf açılmıyor adobe yüklü olduğu halde serverde bi problem mi var ?
    bir arkadaş yükleyebilir mi herhangi bir ftp ye ordan çekelim server bandwich hatası veriyor indiremiyorum dosyayı.
    arkadaşlar yükledim bu programı systemtray de şifre falan nerden belirleniyor ayarları nerde bunun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilovetechno -- 27 Eylül 2004, 20:58:00 >
  • Evet. tamindir.com'daki türkçe pdf dökümanı açılmıyor.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
  • easy cafeyi kırıyor bu deepfreeze programı admin girişi zorlaşıyor makinalarda aynı sorunu yaşayan varmı?
  • selamlar son 2 gündürwww.tamindir.com'un serverleri çalışmıyor. bu programın 98 için olan tam versiyonunu indirmek için başka bir adres verebilirmisiniz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: endoo

    selamlar son 2 gündürwww.tamindir.com'un serverleri çalışmıyor. bu programın 98 için olan tam versiyonunu indirmek için başka bir adres verebilirmisiniz?

    Deep Freeze Enterprise'yi ( Tam sürüm ) indirdiğin yer aslında benim site "endoo"www.tamindir.com benim site sayesinde kendine hit alıyor. Eğer oraya benim sitenin adını vermezlerse benim siteden indirmelerine musade etmeyeceğim.

    Tam adres bu, indir ve güle güle kullan endoo.
    http://www.kitapgibi.org/programlar/DeepFreeze5.20.220.1125Enterprise.exe

    Saygılar. KitapGibi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KitapGibi

    quote:

    Orjinalden alıntı: endoo

    selamlar son 2 gündürwww.tamindir.com'un serverleri çalışmıyor. bu programın 98 için olan tam versiyonunu indirmek için başka bir adres verebilirmisiniz?

    Deep Freeze Enterprise'yi ( Tam sürüm ) indirdiğin yer aslında benim site "endoo"www.tamindir.com benim site sayesinde kendine hit alıyor. Eğer oraya benim sitenin adını vermezlerse benim siteden indirmelerine musade etmeyeceğim.

    Tam adres bu, indir ve güle güle kullan endoo.
    http://www.kitapgibi.org/programlar/DeepFreeze5.20.220.1125Enterprise.exe

    Saygılar. KitapGibi

    Bu konuda çok haklısın
  • kitapgibi kafanı yorma onlar yapmasada ben yaparım ok sen merak etme
  • kitapgibi endoo 98 için olanının full sürümünü istiyor xp için değil. ayrıca bu 5.20 nin 98 için olanı full değil sanırım orada şifre değiştirme gibi bir seçeneğide yok, değilmi?
  • ayrıca daha önce verdiğiniz linklerde bu 98 için olan 5.20 versiyonu 2.02mb bununda full olduğunu düşünmüyorum.
    birde 98 için olan 3.32 versiyonu var bu ise 1.36 mb. bende bu programların hepsimevcut fakat hiç biri full değil. yanlızca xp için olan 5.20 21mb lık olanı full.diğerleri hikaye 60 gün sonra çöküyor tp oluyor. herkese saygılar....
  • ya arkadaşlar...bu deep freeze programında şifreyi girdikten sonra çıkan penceredeki üç seçenekten biri programı aktifleştirirken diğer biri pasif hale getiriyor.. peki ortadaki seçeneğin yanındaki kutucuğun içindeki rakamların anlamı nedir....?
  • Arkadaşlar ben 60 gündür programın 5.20 versiyonunu kullanıyodum fakat trial versiyon olduğu için bikaç gündür çalışmıyo programı kaldırdım sizin söylediğiniz full sürümü kurmak istedim ama daha önceden trial kurulu olduğu için hata veriyor kuramıyorum bunun windowsu yeniden kurmadan kırmak gibi bir çözümü varmı bilen warsa lütfen yardımcı olun bilgisayarlar bikaç günde çalışmaz hale geldi nerdeyse.Şimdiden teşekkür ederim...
  • Ben buradan Algos'a teşekkür etmek istiyorum ve dediklerine tamamen katılıyorum . Daha öncedende dediğim gibi sizin verdiğiniz linklerin hepsi bu programın XP-2000 için olan versiyonları yani benim hiçbir işime yaramıyor.Benim aradığım windows 98 versiyonu. Ayrıca başka bir yerden download ettiğim Deep freeze 3.20'yi kullanmaya çalıştım.
    Bu programda Easy Cafe programı ile düzgün çalışmıyor. Bilgisayar login olduktan sonra sürekli olarak "Geçerli güvenlik ayarlarınız bu sayfada Active X denetimleri çalıştırmanızı yasaklıyor. Bundan dolayı bu sayfa doğru olarak görüntülenmeyebilir." şeklinde bir yazı çıkıyor.Bu konuda bir fikri olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • http://espad0n.free.fr/Deep.rar indirin içinde 98 için kullanmak için program var
    ayrıca 5.20 kitinden 2 mblık create yaptığınız deep freezeler fulldur.full olmamamsı imkansız
    tamindirde 1 -1.5 ay önce indirdiğiniz 4.20 ler tabiki demodur ama bu 5.20 fulldur

    bu yukarda verdiğim deep.rar full olmayabilir ama bunun da crackleri mevcut.ayrıca kitte oluşturduğunuz deep create kısmında yazdığına göre 98/2000/xp de çalışabiliyor.burdan create ederek 98 de kullanabilirsiniz

    maratbilgin arkadaş deep şifreni girdikten sonra açılan menüde ortadaki seçeneği seçersen 1 defalık olursa sen onu seçip reset ettiğinde 1 defaya göre kapalı kalır işini görürüsün ve hiç ayarlara girmeden reset ettiğinde tekrar çalışır bulursun ok deneme yap anlarsın


    endoo arkadaşım deep sisteme sıkı sahip bir program olduğu gibi cafe programlarıda böyledir .cafe program ayarlarını bilmiyorum ama bilipte deep çalıştıran varsa yardımcı olabilirler.sanırım iki programda sisteme sahip olmak istiyor ve çakoşma oluyor.sorun budur daha öncede bir cafeci arkadaşta vardı ve sorunu çözmüştü bulursam yazarım
  • Bende 98 full versiyonda var 9 mb falan kitapgibi izin verirse sitesine yükleriz herkes kullanır
  • Merhaba arkadaşlar;
    Mesajları okuduğum kadarı ile Deep Freeze hakkında bazı sorunlar yaşıyormuşunuz ve Win 98'e kurulan bir Deep Freze istediğinizi gördüm. Ekte gönderdiğim resme bakınız ve bu programı bütün sistemlerinize uygulayabilirsiniz. Ancak kurarken hangi sistem kullanıyorsanız ona göre kurun. ( Resimde işaretledim.)
    Bu programın boyutu 7 MB olup, benim siteden temin edebilirsiniz.
    http://www.kitapgibi.org/programlar/Deep_Freeze.rar


    Hoşça kalın ve iyi günler. KitapGibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KitapGibi -- 10 Mart 2004, 7:11:06 >
  • selam
    dostlar bakın beni iyi dinleyin
    ben 680 mb tutatn xp yi soru sormadan yamalarını javasını ve diğer standart programları otomatik olarak kuran cd sonunda oldu.yani cd hazır.gerekli bilgi için benim sitemdeki foruma girin ve bootable cd topiğini okuyun.
    amacım bu cd nin iso sunu nette yayınlamak böylece bağlantısı güçlü olan çeksin ve neroya yazdırsın
    böylece oluşan cd ile bilgisayaraları otomatik olarak kurarsınız.hemen ghost demeyin ben sizin dışınızdaki pcleri kasdediyorum

    ama bana bu iso için yer lazım 700mb gibi bir yer olan yardımcı olabilirmi?
    ve free yer lazım
    yeri olan yazarsa sitesi hit kazanacaktır söyliyeyim
    www.berberix.com adlı sitemde gerekli cd konuları var ok
    www.berberix.tk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xulux -- 10 Mart 2004, 13:59:32 >
  • arkadaşlar birde benim soruma cevap verebilirmisiniz inanın artıl tüm makinalara format atacam deep çalışmıyor bilgisayarlar birkaç günde çökme durumuna geldi kurtarılabilirleri kurtarayım. Yukarıdada yazdığım gibi 60 gündür deep freezeyi kullanıyodum ama 60 gün sonra tam sürüm olmadığı için disable durumuna geldi sizin söylediğiniz linklerden full sürümleri indirdim ama eski deep i kaldırsamda kaldırmasamda kurmamam izin vermiyor administratörle açtıktan sonra deneyin gibi tuhaf bi hata veriyo her şekilde denedim kurulmuyor bunun crack dosyası falan yoqmu bu arada benim 60 gündür kullandığım sürümde DeepFreeze52STDEval buydu yeni versiyon ama trialdi tamam.şimdiden teşekkürler.
  • deep freez : BİLGİSAAR İLK KURULUMUNDAN SONRA PC DE HERHANGİ BİR DEGİŞİKLİK YAPTIGINDA VE PC RES ATTIKTAN SONRA YAPTIGINIZ TÜM DEGİŞİKLİLİKLERİ SİLEREK TEKRAR DEEP FREEZE Yİ KURDUGUNUZ ZAMANKİ ANA GETİRE BİLEN BİR PROGRAM YANLIZ BUNU İLK KURDUKTAN SONRA ŞİFRELİYORSUNUZ BİR KAÇ SORUNU DAHA VAR BUNLAR ÖR: ELEKTRİK KESİLDİGİNDE DEEP FREEZENİN BOZULMA OLANAGI %85 KADARDIR... ASLINDA ÇOK GÜZEL BİR OLAY AMA BİZLERE GELMEZ DEVAMLI PROGRAM İNDİRİYORUZ DEEP FREEZİ OLSA BUNLAI AUTOMATİC OLARAK SİLİYO OYUN SAVESİ FALAN YAPMIYO V.S
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.