Şimdi Ara

DH Linkin Park Fan Sayfası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  DH Linkin Park Fan Sayfası





    Linkin Park Nedir?

    Linkin Park, ABD'li rock grubudur. 1996'da Xero adıyla kurulduğundan beri 80 milyondan fazla albüm satmayı ve iki Grammy ödülü kazanmayı başarmıştır. Mtv ödülleri ile de ünlüdür.

    Meteora ve Hybrid Theory albümleri ile daha çok nu metal tarzını icra eden grup, daha sonra, 2007 yılında çıkardıkları Minutes to Midnight ile bu türden uzaklaşıp alternatif rock türünde çalışmalar vermeye başlamışlardır. Billboard 200 listesinde bu albümle yeniden ilk sırayı alarak piyasa sürülmesinin ilk haftasında bu listeye oturma başarısını göstermiştir.

    Linkin Park kendi çıkardıkları bu albümlerin yanı sıra yaptıkları düetlerle de dikkat çekmişlerdir. Bunlardan en kayda değerleri Jay-Z ve Busta Rhymes ile yaptıkları düetlerdir. Bu düetlerin başlıcaları; Numb/Encore (jay-Z), We Made It (B.Rhymes) şarkılarıdır. Rock'n Coke kapsamında 19 Temmuz 2009'da Türkiye'de sahne almışlardır. İstanbul Park'ta gerçekleşen bu büyük konseri yaklaşık 50 bin kişi izlemiştir.

    A Thousand Suns ise 2010 yılında çıkmıştır ve ilk haftasında 253.000 adet satarak Bilboard 200'de yine 1. sıraya yerleşmişlerdir. Living Things albümünü 26 Haziran 2012'de çıkarmışlardır. Bu albümle de kısa sürede Billboard 200 listesinde 1. sıraya yükselmişlerdir. 2013'de çıkardıkları Recharhed albümü ile bir önceki albüm plan Living Things'in remiks hallerini yapmışlardır. Rock türünden oldukça uzaklaşıp elektronik müziğe girişen grup , 2014 yılında çıkaracakları The Hunting Party (albüm) ile Alternatif Metal Hard Rock tarzlarının ortaya koymuştur.


    Üyeleri:


    Chester Bennington:

    Bennington, 1976 yılında ABD'nin Arizona bölgesindeki Phoenix'te doğdu. Çocukluğundan beri müzik yapmaya ilgi duyan sanatçı, 1980'li yılların sonunda annesi ve babası boşandılar. ve eroin ile metamfetamin bağımlılığıyla da mücadele etti. ve gençlik dönemini tüm bağımlılıklarından kurtularak tamamladı.

    Chester'ın ilk müzik grubu 1993’te kurduğu Grey Daze'di. Grey Daze aslında Phoenix, AZ bölgesinde oldukça popülerdi ancak hiç albüm anlaşması yapmadılar. Sonunda Chester dirildive yoluna devam etmek istedi. Chester,Grey Daze'den Sean Dowdell’la Chester'ın güya çok iyi arkadaş olduklarını ancak kişisel farklılıklardan dolayı ayrıldıklarını söyledi. Her ikisi de anlaşmaya varacak kadar olgun değildi. Grey Daze şimdi Chester’ın yerini alan bir kadın vokalle yoluna devam ediyor ve gruplarının ismi de Waterface. Chester'la bir ilgileri yok. Daha sonra gelen teklif üzerine ailesiyle Kaliforniya'ya taşındı ve burada Linkin Park grubuyla söylemeye başladı. Birkaç kayıt anlaşma teklifi reddedildi fakat şu an grup en ünlülerden biri durumundadır.

    21.06.2011 tarihinde konser bitiminde yaptığı Adele " Rolling in the deep" coverı Adele tarafından en iyi cover seçilmiştir.

    Mike Shinoda

    Michael Kenji Shinoda, 11 Şubat 1977’de Muto ve Donna Shinoda’nın oğlu olarak dünyaya geldi. Birkaç yıl sonra Mike’ın kardeşi Jason doğdu.Sonra Agoura Hills, California’ya yerleştiler. Mike çok küçük yaştan itibaren yeteneklerini geliştirmeye başladı. Shinoda ailesi akşam yemeği için dışarı çıktığında, Mike yemeğini erken bitirdiği zaman ailesi ona bir peçete verirdi ve Mike buraya bir şeyler çizerdi.

    Mike’ın annesi, Mike daha 3-4 yaşlarındayken onun için bir piyano dersi düzenlemiş. Böylece müzik hayatına “klasik müzik” ile birlikte başlamış ve bunu 12 yıldan uzun sure devam ettirmiştir. Klasik müzikten sıkılan Mike, hip-hop’a ilgi duymaya başladı. 12 yıl süren piyano derslerinden sonar Mike’ın piyano öğretmeninin ona öğretecek bir şeyi kalmadığı için ona kendi başına yola devam etmesini ve kendini geliştiresini söylemiş.

    Mike liseyi bitirdikten sonra Pasadena’daki tanınmış Art Center College of Desing’da tasarım ve resim bölümünde okudu. Joe Hahn da bu koleje katıldı ve Xero grubuna dahil oldu. Mike’ın oda arkadaşı Corey Sandelius’tu böylece Mike’la arkadaşlıkları arttı. Hybrid Theory’nin performans 6 kaydıyla Mike’ın finalları aynı haftaya denk geldi. Mike 1998 yılında “Arts in Design and Illustration” lisansıyla mezun oldu, sınıfındaki en genç kişiydi ve 21 yaşındaydı.

    Mike, grafik tasarıcımcılığını grubunda da devam ettirdi.Bu arada söz yazmaya ve müzik kaydetmeye Mark Wakefield ile devam ediyorlardı. Mark Wakefield gruptan ayrılınca grup onun yerine Chester Bennington’ı buldu ve grup yeni ismini “Hybrid Theory” olarak değiştirerek yoluna devam etti. Derken, 1999 Mayıs’ında “Hybrid Theory EP”yi piyasaya sürdüler. Mike EP’nin kapağı da hazırlamış oldu. Sonraki zamanlarda grup adını Jeff Blue’nun da yardımıyla “Linkin Park” olarak değiştirdi.(Chester’ın ortaya attığı fikirler üzere Lincoln Park’tan Linkin Park türetilmiştir.) Böylece Warner Bros ile Linkin Park bir album kontratı imzalamış oldu. (bundan once Warner Bros Linkin Park’I üç kez reddetmişti.)

    Brad Delson

    Aguora, Kaliforniya'da büyüdü ve Mike Shinoda ile arkadaşlıkları orada başladı. Birlikte Aguora Lisesi'nde okudular ve 1996'da mezun oldular. Aynı yıl Xero grubunu kurdular. Dostlukları devam eden Brad ve Mike öğrenimlerine ayrı üniversitelerde devam ettiler. Brad UCLA'da öğrenim görürken oda arkadaşı Dave "Phoenix" Farrell ile tanıştı. O zamanlar yerel bir grupta basçı olarak görev alan Phoenix'i yeni adı Hybrid Theory olan gruplarına davet etti. 2000 yılında grubun ismi Linkin Park olarak değiştirilince Brad de bu grubun elektro gitaristi olarak görev almaya devam etti.

    Rob Bourdon

    Robert Gregory Bourdon, (d. 20 Ocak 1979, Calabasas), Linkin Park grubunun davulcusudur. Aynı zamanda grubun en genç üyesidir.


    Linkin Park'a katılmadan önce garsonluk yapmıştır. Santa Monica Üniversitesi'nde muhasebe okumuştur. İlkokulda gittiği Aerosmith konserinde Joey Kramer ile tanıştıktan sonra davul çalmak istemiştir. Robert davul dışında piyano da çalmaktadır.

    Joe Hahn

    Joseph "Joe" Hahn (d. 15 Mart 1977, Dallas ABD), bilinen sahne ismiyle Mr. Hahn, Linkin Park müzik grubu üyesi Kore asıllı ABD'li DJ, turntablist ve yönetmendir.

    Dave Farrell

    David Michel Farrell (1977-Massachusetts), Linkin Park grubunun bass gitaristi. Phoenix olarak bilinir.

    David Micheal Farrell Plymouth'un Massachusetts eyâletinde 8 Şubat 1977 doğdu. UCLA kolejinden mezun. Çaldığı enstrümanlar arasında gitar, bas gitar, keman var. Önceden çaldığı gruplar ise "The Snax", "Xero". Dinlediği gruplar arasında Weezer, Beatles, Deftones, Roots, Bob Marley, Sarah McLaughlin, Hughes & Wagner, Harrod & Funck gibi isimler yer alıyor. Phoenix hakkında birkaç ayrıntı; gitar çalmayı annesinin öğretmiş olması, bateri çalmayı çok istemesi, meksika yemeklerini sevmesi, futbol ve snowboard sporlarından hoşlanması, en sevdiği filmin "Braveheart" olması.

    Albümleri

    Xero Sampler Tape (1995)
    Hybrid Theory EP (1998)
    Hybrid Theory (2000)
    Reanimation (2002)
    Meteora (2003)
    Collision Course (2004)
    Minutes to Midnight (2007)
    Road To Revolution - Live At Milton Keynes (2008)
    A Thousand Suns (2010)
    Living Things (2012)
    Recharged (2013)
    The Hunting Party (2014)


    GALERİ


    Linkin Park Türkiye konserinden bir görüntü:

     DH Linkin Park Fan Sayfası


    Mike Shinoda ve Chester Bennington


     DH Linkin Park Fan Sayfası



     DH Linkin Park Fan Sayfası


     DH Linkin Park Fan Sayfası


    Video Galeri:


    Linkin Park'ın en iyi şarkısı olarak kabul edilen Numb









    Linkin Park American Music Award Burn It Down performansı



    Yeni "The Hunting Party" albümünden "Until It' Gone" (bu arada sözler çok anlamlı)





    ve HanqMan07 adlı üyemizin özel isteği Crawling







    DH Linkin Park Fanları

    brcubrcu
    Kynsia
    baranq081
    LeokinQ

    HanqMan07
    Caspar
    Yigitt07
    Maybe one day.
    Spread
    halemo_96
    Onur Üyeleri
    Hybrid01
    Notrius Monster
    Kessy
    Savage Garden




    Forum İmzaları
     DH Linkin Park Fan Sayfası


    DH Linkin Park Fan Sayfası

    [image]https://store.donanimhaber.com/26/59/76/26597687995341ad08d8f67a842a2a7d.jpg[/image] 

    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_94820911/f_//tm.htm#94869407]DH Linkin Park Fan Sayfası[/link]


     DH Linkin Park Fan Sayfası


    DH Linkin Park Fan Sayfası

    [image]https://store.donanimhaber.com/32/38/25/323825e663a9b0042eca72496912e688.png[/image] 

    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_94820911/f_//tm.htm#94869407]DH Linkin Park Fan Sayfası[/link]


     DH Linkin Park Fan Sayfası

    DH Linkin Park Fan Sayfası
    [image]https://store.donanimhaber.com/83/b6/87/83b68703954f9d5e8afd8fe49ed048a5.jpg[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_94820911/f_//tm.htm#94869407]DH Linkin Park Fan Sayfası[/link]


    Yakında yeni imzalar eklenecektir. imzayı kullanmak için altındaki kodu profilinizdeki imza kısmına yapıştırın.Resimleri eklemek zorunlu değildir ama grubumuza katkısı açısından linkleri eklemenizi rica ederim




    Arkadaşlar bu konu altında Linkin Park ile ilgili görüşlerinizi ve düşüncelerinizi saygı çerçevesi içerisinde belirtebilirsiniz.Fan grubuna katılmak isteyenler yorumda belirtebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid01 -- 6 Ağustos 2014; 11:58:36 >







  • Şu son albümü the hunting party nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-370EDDAE3 -- 18 Temmuz 2014; 14:43:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha Türkiye'ye gelmedi diye biliyorum ama süper olmuş..2003 den beri dinlerim en iyi albümlerinden bir tanesi.

    Üye olmak istermisiniz.?
  • Hybrid01 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam hatta onur üyesi yapın beni
    En küçüklüğümden beri dinlerim.Bütün albümlerini hatmettim.Hatta chester'ın 2005'te kurduğu dead by sunrise'a da bayılmıştım.Ama tek albüm yaptılar sadece

    Ayrıca hunting party spotify'da var nasıl türkiyeye gelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekledım kardesım hosgeldın...

    ayrıca ben Türkiye'ye gelmedı dıye bılıyorum Google'e "Google Play The Hunting Party" yazıyorum ülkenizde henüz kullanılabilir değil diyor ayrıca Facebook fan sayfasıda "D&R a mesaj atıyoruz gelmesi için ama cevap gelmıyor" dıyor.Gelır mutlaka ama ne zaman bılmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hybrid01

    Ekledım kardesım hosgeldın...

    ayrıca ben Türkiye'ye gelmedı dıye bılıyorum Google'e "Google Play The Hunting Party" yazıyorum ülkenizde henüz kullanılabilir değil diyor ayrıca Facebook fan sayfasıda "D&R a mesaj atıyoruz gelmesi için ama cevap gelmıyor" dıyor.Gelır mutlaka ama ne zaman bılmıyorum.

    Ben spotifydan dinleyebiliyorum ama önceki albüm kadar güzel değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevk meselesi gecen albüm daha cok alternatif rock tarzı bir albümdü bu albüm ise alternatif metal-hard rock tadında.!
  • İmzaalar yakında eklenecektir..
  • Müzik dinlemeye yabancı müzik dinlemeye bu grupla başladım denilebilir son iki albüm hariç bütün albümlerinide bilirim sadece sonlarda biraz tarzları değişti sevemedim pek ama çocukluğum bunlarla geçti o yüzden benide yazabilirsin
  • Ekledim aramıza hosgeldın.

    Not: Forum imzaları eklenmiştir.Resimleri eklemek zorunlu değildir altındaki linki eklemenizi rica ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid01 -- 19 Temmuz 2014; 11:01:18 >
  • Hybrid01 kullanıcısına yanıt
    Oooo Sanırım DH de pek LP Hayranı yok Amerika'nın (hatta avrupanın) en iyi rock gruplarından bi tanesi...butun yaptıgı albumler 1. sıraya oturuyor.son albumde harika favori şarkım Final Masqureade ben hastasıyım bu grubun 2005 den beri dinliyorum yaz kardeşim..Ayrıca senin ismindeki Hybrid "Hybrid Theory" denmi gelıyor ?????
  • Linkin Park ve Evanescence rock başlangıcımın ilk grupları
  • Kynsia ben 2003 te rock'a lp ile basladım hala devam ediyorum :) ekliyorum senı o zaman.

    baranq081 senide ekliyorum ayrıca evet sadece dh de degil avrupaya gore turkiyede linkin park hayranı az.ve adımı da merak etmissin evet hem linkin parkın 3. albümü hemde eski isimleri "Hybrid Theory" den geliyor.


    İmzaları kullanmanız rica olunur.
  • vardı burda sen yenimi açtın
  • arkadaş ilgilenemiyordu ben açayımmı dedim izin verdi..
  • tm QnQ ekle
  • Ekledim dostum hosgeldin. giderek buyuyoruz..
  • bu seneki müzkleri neler en son geçen sene dinledm
  • Keys To The Kingdom
    All For Nothing
    Guilty All the Same
    The Summoning"
    War
    Wastelands
    Until It's Gone
    Rebellion
    Mark The Graves
    Drawbar
    Final Masquerade
    A Line in the Sand

    Daha D&R ' da yok pazartesi gelecek diyorlar.youtube sayfalarıdan dinlediğim kadarıyla "Until it's Gone" ve "Final Masqureade" Favorim

    Bu arada Linkin Park'ın 3. albümü Hybrid Theory'nin 21. yüzyılın en çok satan albümü oldugunu bılıyormuydunuz...?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid01 -- 20 Temmuz 2014; 19:32:57 >
  • Son albümden 2 Video eklendi.Albümün birkaç gün içerisinde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.