Şimdi Ara

[ARŞİV] Divinity: Original Sin Classic Edition %99 Türkçe Yama - BETA v0.4 (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
896
Cevap
45
Favori
93.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlgi yok dediginiz için başka bir konuya yine böyle efsane gerçekten hemen bitmeyen ve verdiginiz paranın degeri sonuna kadar hakeden saglam hikayeli oyunları neden insanlar oynamıyor veya ilgi göstermiyor diye şu şekilde açıklamıştım: başka konuya attıgım o yorum: pillars of eternity'i isteyen çok kişi var bazı arkadaşlar diyor ki bu tarz oyunları seven az ama öyle degil o. şimdi hiç oyun oynamamış birine pillars of eternity baldur's gate icewind dale oynatsak adama zor gelir oynayamaz beceremez çünkü çok farklı , kafa yorulacak sabır istenecek oyunlardır öyle call of duty gibi öldür geç oyunlar degildir kitlesi azsa bu yüzden az bu oyunların. Ha birde adamın zeka seviyesi az ise iyice bittik beceremeyince oyunun sistemini anlamaya çalısmayınca oyuna kötü falanda der hatta berbat çöp oyun der geçer çünkü alışmış aynı sisteme counter tarzı vurup patlatıp ilerleyecek oyunu bitirecek ya. ( fps severlere lafım tabiki degil yanlış anlaşılmasın) işte tüm mesele bu :). Zaten bu iş bölye olmuyacak gidicem eski ingilizce hocamdan sözlük falan ne varsa toplucam ben çevircem bu oyunu :D
    bu arada konuya 30.000 küsur kişi bakmış ben yamayı indiremedim çünkü orj oyunu elde edemedigim için indirimleri bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 3 Mart 2016; 21:27:15 >




  • harunefetr kullanıcısına yanıt
    İyi oyun kötü oyun olgusu farklı bir şey oyuna ilgi var ya da yok olgusu farklı. Sapla samanı karıştırmayın. Konuya 30bin tık olabilir ama 30bin farklı insanın baktığı anlamına gelmez. Oyunun ana konusu belli dönen muhabbetin kapasitesi belli, 7 sayfayı dolduramamış daha. Oyun kaliteli oyun ama kitle açısından ölü bir oyun. Keza Witcher'da öyleydi, ancak işler değişti değeri sonradan anlaşıldı. umarım aynı şans bu oyuna da güler...
  • merak etmeyin hocam sizin emeginiz boşa gitmedi umarım sizide memnun eden ilgiye kavuşursunuz ssonuçta oyun çok iyi yaptıgınız iş boş bir iş degil ama demek istedigimi anlamadınız sanırım ilginin olmamasının sebebini az çok söyledim witchere ilgide devilmaycry gibi bir tarz yakaladıgı için oldu savaş sistemi için diyorum. 1. oyun daha taktiksel bir savaş sistemi vardı anlatmak istedigim buydu. bu tarz oyunlara ilgi her ülkede azdır ne yazikki buda bir gerçek. Sebebide zor olması sisteminin farklı olması birçok karakteri yönetmek geliştirmek item dizmek her oyuncu bunu sevmez zor gelecektir ve oyunu oynamaya erinecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 3 Mart 2016; 21:58:34 >
  • Hocam çok güzel ve oynanması için ciddi emek vermeniz gereken bir oyunu çeviriyorsunuz. Çalışmanızda başarılar dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sancılı bir süreç sonunda bu noktaya gelmeniz büyük bir başarı, size çok çok teşekkür ediyorum. Olacaksa bir katkımız beta sürecinde, elimizden geleni yapmaya çalışırız...

    Yalnız dosyalar virüs uyarısı veriyor hocam, bilginize...
  • Aslında bsc ve merlininkazanı ile iletişime geçip duyurulabilir. Çeviriye başladığımızdan beri Larian'a 3 kere mail attım birine bile cevap vermediler. CDPRed'e selam naber yazsam adamlar ona bile cevap atıyorlar Larian Studios iplemiyor hiçbir maili.
    2 oyun vereceğim dedim ama kampanya indirim cd key filan ucuza yakalarsa sayı artabilir. 3gün olmuş beta çıkalı 40kişi indirdiyse pek bir anlamı yok bu çabamızın. Acayip şevk kırıcı ve moral bozucu bir durum.
  • Setup programı dahil hiçbir şey kullanmadım açıkçası, hepsini not defteri ve excel'de hazırladım, setup'u da winrar SFX ile yaptım. Bazı antivirüslerin neye uyarı verdiğini bu yaşıma geldim hala anlamıyorum. Sistemde virüs varsa o da artık sizin şansınıza, bir fikrim yok gerçekten.

    Larian'a bende düzenli satırlar için başvuruda bulundum cevap verildi ama adam akıllı ilgilenen olmadı, benimde umrumda değil artık. Zaten Burak olabilecek en iyi şekilde sıraladı satırları, ancak hala biri anyada biri konyada düzen söz konusu o da yapımcının dosyaları bölmesinden kaynaklı, ilk durumdaki gibi çalışsaydık bu durumunu bile göremezdik yamanın. henüz dosyaları incelediğim ve üzerinden geçtiğim için haber olarak duyurma talebinde bulunmuyorum, Beta'dan sonra belki istekte bulunabiliriz haber yapılması için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 4 Mart 2016; 0:42:38 >
  • oyunu bitirmiştim ama bu kadar emek ve böyle güzel bir oyun için yeniden oynayacağım.

    Elinize sağlık.
  • Bu oyun sürümünü nereden bulabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'den
  • Emin olmamakla birlikte Steam kütüphanenizde biri varsa diğeri de otomatik olarak ekleniyor, istediğinizi tercih edip indiriyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN

    Emin olmamakla birlikte Steam kütüphanenizde biri varsa diğeri de otomatik olarak ekleniyor, istediğinizi tercih edip indiriyorsunuz.

    Bende tam bunu soracaktım mesajı gördüm..yani anladığım kadarı ile steam de oyunun enh. sürümü satılmasına rağmen opsiyonel olarak classic versiyonu oynayabiliyoruz öylemi ?..çeviri için emeklerinize sağlık..henüz denemedim en kısa süre içinde deneyip fikirlerimi belirtirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EndOfTheNight

    quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN

    Emin olmamakla birlikte Steam kütüphanenizde biri varsa diğeri de otomatik olarak ekleniyor, istediğinizi tercih edip indiriyorsunuz.

    Bende tam bunu soracaktım mesajı gördüm..yani anladığım kadarı ile steam de oyunun enh. sürümü satılmasına rağmen opsiyonel olarak classic versiyonu oynayabiliyoruz öylemi ?..çeviri için emeklerinize sağlık..henüz denemedim en kısa süre içinde deneyip fikirlerimi belirtirim.

    oyunun birine sahip olursan diğeri envanterinde ekli oluyor ( classic ) diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN

    Emin olmamakla birlikte Steam kütüphanenizde biri varsa diğeri de otomatik olarak ekleniyor, istediğinizi tercih edip indiriyorsunuz.

    Hocam burada bir istişare edebilirsiniz. EE versiyonu için.
  • Breath Of fire kullanıcısına yanıt
    Açıkçası başka gruplarla iletişime geçtim daha önce. Oyun bir RPG olduğu için ister istemez bir tedirginlik yaratıyor, satır sayısının devasa olduğu düşünülüyor. bir grup proje yetkisi tam olarak o arkadaşlara devredildiği takdirde ilgilenileceğini söylenmişti ancak somut bir adım gelmedi. Ayrıca herkesin elinde bir proje var. Zaman zaman bana da filan projede bizimle çalışır mısınız diye teklifler geliyor, ancak belirttiğim gibi böyle projelere vakit ayıracak kadar geniş zamanım yok. elimdeki bitsin gitsin istiyorum, ilgili arkadaşlar biz size yardım edelim sizde çorbamıza tuz atın gibisinden yaklaşım sergiliyor. piyasada irili ufaklı oluşumlar var, bugün olup yarın esamesi okunmayan ya da sürekli birbirlerini karalayan şahıslar var, o kavgaların içinde yer almak istemem, ayrıca oturmuş bir grup olmadıkça gönüllülerle birlikte çalışmak istemiyorum. zira bir grubun içinde yer almak istemediğimi belirtmiştim, yürümüyor çünkü. nihayetinde her şey işin başında güllük gülistanlık görünüyor sonra bütün iş size ihale oluyor, ya çevirmiş olmak için çeviriyorlar ya da bir süre sonra kayıplara karışıyorlar. imkan oldukça bireysel çalışmakta küçük işler yapmakta fayda var.




  • Wow Kesinlikle Oyununu Oynayacagim. Heleki Siz Muhteşem Arkadaşlar Böylesine Cabalamişken Ellerinize SAglik Dostlar Sayenizde Topluma Harika bir Rpg oyunu Kazandirdiniz :) Sayenizde Oynayacagim.. teşekkürler
  • Geri bildirimlerinizi bekliyoruz arkadaşlar. Hani birçok yama projesinde erkenden çıksın diye baskı yapılıyor, biz test ederiz gibisinden peşinen konuşuluyor ama görüyoruz ki hikaye... İndirenler en azından yakaladığı bir şeyleri bizimleri paylaşsın, sadece oynayasınız diye çıkarmadık betayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 9 Mart 2016; 16:54:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ddsmurat

    Hocam çok güzel ve oynanması için ciddi emek vermeniz gereken bir oyunu çeviriyorsunuz. Çalışmanızda başarılar dilerim

    çeviriyorsunuz derken şu an yama gayet iyi ve yeterli kardeş haberin olsun rahatlıkla oynayabilirsiniz
  • harunefetr kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlış yazmışım. Yama gayet yeterli olmuş. Çalışmalarınızın devamını dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık arkadaşlar. Oyunu bir yere kadar oynayıp bırakmıştım,yamadan sonra tekrar başladım.Bu tür çalışmalara destek olmak çok önemli bence. İnsanları şevkini kırmamak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.