Şimdi Ara

*** Corsair AX860i RMA YARDIM ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 7 ay kadar önce topladığım pc bir hafta önce biranda kapandı, fişi tak-çıkar yapıp çalıştırınca 1sn kadar tüm fanlar dönüyor ardında güç kaynağından geldiği bariz

belli olan bir 'TIK' sesi geliyor ve güç kesiliyor, prizden çekip takmazsam busefer hiç tepki vermiyor yaparsam bu kısır döngü maalesefki sürekli tekrar etmekte, ne

yapacağımı şaşırdım büyük hevesle topladığım bir pc olmuştu, forumdan Fatih dostum gelmişti ve beraber kurulumunu yapmıştık... ürün bu arada yurtdışı fatura vs duruyor,

corsair ile görüşüp rma açtım bugün ürünü kendilerine göndermem gerektiğini belirten bir cevap geldi, fakat kargo ücreti pahalı oluyor bu durumda, sorun çıkarmaz dediler

diye aldım düştüğüm durum bu oldu, bu süreçte yapabileceğim başka birşey varmıdır bilgisi olan varsa yardımını esirgemez ise sevinirim.

Teşekkürler.

“Bir memleket gibidir gemi.”

• Bende H80İ için RMA oluşturdum.Ücretsiz göndermek için sanırım RS-KEY kod u gerekiyor.7 gündür 2 gün aralıkla yazıyorum hala cevap yok
  • http://forum.donanimhaber.com/m_83441919/f_//tm.htm#83441919

quote:

ücretsiz olarak yollamak için UPS ile onlar konuşup sizin mailinize RS-Key barkot gönderiyorlar çıktısını alıp kutu üstüne yapıştırıyorsunuz
    ve isterseniz ups evinizden gelip alıyor. ( maili iyi kontrol edin bu yüzden biraz uraştım )
    gönderme kısmı bu kadar.

I demand "Corsair" is responsible for return freight costs to Corsair
    The company shuld be responsible return freight costs for RMA

örnek olarak alttakinin ingilizcesi gibi birşey yazılırsa buraya çok iyi olur
    arızalı ***** corsair ürünü garanti kapsamında değişim yada tamir için geri göndermek istiyorum
    ve ürünü kargo masrafları olmadan gönderebilmek için UPS kargo servisi RS-Key barkodu talep ediyorum

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=84868855

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colonel GUILE -- 25 Haziran 2014; 21:02:57 >

• Geçmiş olsun, Corsair psu'lardan son zamanlar da aşırı şekilde arıza ve ses sorunu gelmeye devam ediyor.

Diğer bileşenler de sorun var mı ?
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/[email protected] || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • Selamlar,

Her marka ve model üründe yaşanabilecek sıradan arızalar bunlar. Elektronik işinde sürekli görülebilecek durumlar. Asıl önemli olan bu gibi sorunlarda tüketiciye verilen tam destektir.
    Foruma açmış olduğunuz CORSAIR ürünleri ile ilgili SORU/DESTEK konularına gün içerisinde herhangi bir cevap verememem durumumda lütfen konuya ait linki bana özel mesaj atınız. Yoğunluk yüzünden o anda gözümden kaçmış olabilir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Selamlar,

Her marka ve model üründe yaşanabilecek sıradan arızalar bunlar. Elektronik işinde sürekli görülebilecek durumlar. Asıl önemli olan bu gibi sorunlarda tüketiciye verilen tam destektir.

Corsair'in VS serisi hariç, maşallah sorun çıkarmayan hiç bir ürünü kalmadı, destek verse ne olacak bu saatten sonra...
    || Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/[email protected] || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • Misal ben de çıkmadı. Genel konuşmayalım.
    Asus x99 Deluxe intel i7 5820k Evga 1080 FTW 2 icx Corsair AX860i NZXT x62 Corsair K70 RGB LUX TR Logitech Proteus Core G502 Kingston Savage HyperX 480GB Corsair 780T VIEWSONIC XG2703-GS NI Komplete Audio 6 M-audio BX8 D2 Speaker Corsair Dominator Platinum + G.SKILL Trident Z 64GB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Misal ben de çıkmadı. Genel konuşmayalım.

İnsanların şu kullandıkları ürünleri illa savunmalarına anlam veremiyorum...

AX'i bırak CX ve diğer serilerinin bir çoğunda dünya kadar sorun yaşayan oldu, AX için kesin bir şey demedim zaten sende sorun çıkmaz, başkasında sorun çıkabilir bunu bilemeyiz tabi ki...

Genel olarak çoğu serisi sorunlu diye belirttim, bu yüzden de genel konuşabilirim rahatlıkla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Selamlar,

Corsair'in VS serisi hariç, maşallah sorun çıkarmayan hiç bir ürünü kalmadı, destek verse ne olacak bu saatten sonra...

Ben her iki sistemde kullaniyorum ayrica dowland yapiyorum 7/24 acik tik dedigini gormedim kablolarini kontrol et derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

fişi tak-çıkar yapıp çalıştırınca 1sn kadar tüm fanlar dönüyor ardında güç kaynağından geldiği bariz

belli olan bir 'TIK' sesi geliyor ve güç kesiliyor, prizden çekip takmazsam busefer hiç tepki vermiyor yaparsam bu kısır döngü maalesefki sürekli tekrar etmekte

sigortaları yanmış olabilir

ekran kartındaki bir kısa devre nedeniyle power da gümlemiş olabilir

sadece ekran kartı veya güç kaynağı da arızalanmış olabilir.

aydınlık bir yerde görebildiğiniz kadarını kontrol edin güç kaynağında %99 kondansatorde sorun varken böyle sonuçlar ortaya çıkıyor.
  • Merhabalar,

Geçen sürede yaşanan gelişmeleri aktarayım,

Vektron ile iletişime geçtim ve sorunun %100 powerdan olduğuna dair emin olabilmek istediğimi söyledim, saolsun Fatih bey yardımını esirgemedi, Fatih bey diyorum çünkü ilk arayışımda farklı biriyle konuştum, sadece kısa devrenin nasıl yapıldığı anlatılıp Boğaziçi Elekroniğe yönlendirilmiştim,

Sorunun temelinin güç kaynağı olduğunu teyit edebilmek için psu yu söküp farklı bir yerde denedim ve ne hikmetse power biranda çalıştı, ne olduğunu anlamadım kafam okadar karıştıki sorun anakart ram cpu vs herşey olabilirdi,

Eve gelip ekran kartını söktüm ve powerı bağladım, onboard hdmi çıkıştan görüntüyü alabildim ! ve mutlu son ! POWERDA SORUN YOKMUŞ

Sanmıştım ve keşke öyle olsaydı,

Ekran kartını söktüğüm esnada tam powerın oturduğu yerin altına gelen kısımda, kasanın içinde yani, iki adet ufak parça gözüme çarptı, başta pek önemsemedim çünkü birşeye benzetemiştim ve tam o esnada forumdan @Humboldt Fatih dostum çıkageldi :)

Ve bombayı patlattı arkadaşlar, resimlerde powerın içinde görünen kısımda soyulmalar dikkatinizi çekmiştir, kondansatör veya ne deniyorsa bilemiyorum, adeta bir yanardağ gibi patlamış yetmediği gibi önündeki sarı zımbırtıya değmiş, olması gereken sağlam haline ait resimlerle karşılaştırabilirsiniz..

Ve kararı verdik, içimiz rahatlamıştı artık, power ekran kartı takıldığı zaman randıman sağlamıyordu, yani verimliliği düşmüştü belliki, ardından ne olur ne olmaz dedim ekran kartını Fatih'e verdim ve ertesi gün denedi,

Veeeee, ikinci bomba, kart bendede çalışmadı tüm slotları denedim ama nafile pc açılmıyor... diye bir mesaj, dedim şakadır heralde yapma etme derken,

Power giderken GALAXY GTX 780 HOF'uda tutup götüreyim demiş, yani oda gümlemiş arkadaşlar, neyapacağımı şaşırdım ve elim kolum bağlandı biranda...

Corsair'e açmış olduğum RMA'nın devamında ücretsiz gönderim isteğimi belirtmiştim, yanıt gelmedi henüz ve 3 gün oldu,

Şu konuda CORSAIR adına bana ençok yardımı dokunan sadece Vektron Elektronik'ten Fatih bey oldu, ama sorun çözüldümü veya değişim verildi mi ? Şuan içi hayır

*** Corsair AX860i RMA YARDIM *** *** Corsair AX860i RMA YARDIM *** *** Corsair AX860i RMA YARDIM *** *** Corsair AX860i RMA YARDIM *** *** Corsair AX860i RMA YARDIM *** *** Corsair AX860i RMA YARDIM ***

• Vay be Corsair guc kaynakları harbiden son günlerde fazla gumluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 30 Haziran 2014; 4:24:40 >

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
  • quote:

Selamlar,

Mümkünse yardımınızı esirgemeyin...

• Geçmiş olsun yurtiçinde çok methediliyor bu Axi serisi ama bir revizyon şart yurtdısı kullanıcilarinin çoğu lanet okuyor , cok kişinin ekran kartını beraberinde götürmüş.

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Özellikle "i" serisinde, son zamanlarda sorun yaşayanların sayısı arttı.

Hocam benimde gozum korktu acaba ocz mi alsam malum suan bir ithalatcisi falan yok

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9888

CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.