Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.321
Cevap
15
Favori
96.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üye alımı kapanmış içerde kaldık beyler Bi burada eksilenmiyorum ne güzel yav



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Nisan 2015; 14:36:41 >
  • Battlefield Hardline modları açıklandı.

    HEIST : Hırsız takımı bir kasayı havaya uçurup içindeki parayı alıp kaçmaya çalışıyor ve polis takımı ise engel olmaya çalışıyor

    RESCUE - Polis takımı rehineleri kurtarmaya çalışıyor

    HOTWIRE : Polislerin hırsızları arabalarla kovaladığı ve arabanın camlarından sarkarak çatışmalar yaşanan bir mod.

    BLOOD MONEY : Ortada bir para var ve her iki takım da parayı almaya çalışıyor (sanırım aldıktan hemen sonra da base'e götürmek lazım)

    CROSSHAIR : Bu modda ortada bir tanık var ve suçlu takımı tanığı ortadan kaldırmaya çalışırken polis takımı da tanığı kurtarmaya çalışıyor.

    TEAM DEATHMATCH ve CONQUEST'e girmiyorum bile. BF4'ten bildiğimiz modlar.

  • Nasıl bi ülkede yaşıyoruz. Midem bukanıyo artık Türkiyeden. En kısa zamanda herşeyi satıp defolup gidicem. Poltikacısıda insanıda beş para etmez biyer oldu.. Allahtan çocuk yapma gibi bi hatada bulunmadım. Geçmiş olsun bu arada..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zala_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Not Today!

    Günaydınnn heheh bi hoplatalım burayı.



    />
  • SELAMLARRR gençler. yada yaşlanmış, yaşını rejim yaparak,spora giderek,spor otomobil sevdası ile gizlemeye çalışan kendini genç zannedenler (aramızda var ordan biliyorum )

    Hafta sonu EVOLVE tecnical test oynama imkanım oldu.Defalarca mail atmama rağmen key göndermediler ama görkem arkadaşımız sağolsun koduverdi bana

    oyun sizi güzel bir intro ile karşılıyor ve az çok karakterlerin yeteneklerini size gösteriyor. 4 adet hunter olarak olarak tabir edilen karakterimiz var MEDIC,SUPPORT,ASSOULT ve TRAPPER karakterlerin ne yapabildiği sınıf isimlerinden zaten anlaşılıyor. Ama ilginç olan kısım her sınıfta 3 farklı karakter seçebiliyoruz. örn; assoult seçtik ilk karakterde bir oto rifle , bir elektro pusion rifle tarzı bir silah ve machine gun var son özellik etrafımızda belirli bir süre oluşturabildiğimiz ve tekrar şarj olmasını beklediğimiz bir kalkan bu kalkan 3 assoultda da mevcut iken primary,secondary ve heavy silahlar farklı. birinde elektro varken diğerinde fire weapon diğer karakterde bazuka var. mesela birinde otorifle birinde uzun menzilli pompalı . yani 4 adet hunterda 12 farklı karakter diyebiliriz. trailer larda gördüğümüz havalarda uçmalar kaçmalar biraz abartılmış zıplama fonsyonu iki kademe tuşa ikinci basıldığında basılı tutulduğu süre zarfında yine şarj ömrü olan bir jetpack imiz var ama yere inmemizle beraber birkaç saniye içinde tekrar doluyor. fall damage bulunmağıdı için çok yüksekte şarjınız bitsede bişey olmuyor.

    karakterlerin silahları 3 kademe halinde upgrade ediliyor ilk kademede damage artarken 3.ncü kademede özelliği farklılık göstererek artıyor. elektrik silahının zincirleme etki yapması gibi. hunter modunda oynarsanız bildiğiniz bir FPS oyunu . orta hızda,görsel olarak karışık değil ve tatmin edici derecede bir oyun.

    gelelim monster moduna. goliath , wraith ve kraken 4.ncü olarak preorder yapanlara verilen veya daha sonra 14 dolar a satın alınabilecek olan benemoth isimli 4 farklı sınıf canavarımız mevcut. Aynı şekilde her canavarın 3 farklı update (evrim) modu bulunuyor. hunter lar xp alarak gelişmelerini açıyorken canavarlar xp nin yanı sıra etraftaki diğer canavarları veya hunterları yiyerek evrim geçiriyor.enerji barının üzerinde bulunan çubuk ne kadar yememiz gerektiğini bize gösteriyor (enerji barı kendini yenilesede kalkan sadece yiyince doluyor). yeme işide öldürmek kadar eğlenceli. canavar sınıfıda hunter da olduğu gibi ilk gelişmede damage artıyor ama ikinci gelişmede güçleri tamamen değişime uğruyor alev püskürtmek yerine meteor saldırısı yapabilmek gibi. kraken uçabilen ve elektrik güçleri bulunan sınıf, wraith gizlilik ustası görünmezlik,decoy gibi, goliath daha fiziksel melee atak koşarak omuzlama etraftaki cisimleri karşıya fırlatma alev püskürtme, bonus gelen sınıf benemoth ise ben test de onu göremedim ama kısaca bir dev ve yakın saldırıda hiç bir hunterın tek başına alt edemeyeceği bir tip olduğu anlatılıyor. keza her sınıftaki evrimini tamamlamış canavarlar karşısında tekli veya çifli olarak karşılaşan hiç bir hunter o maçı alamaz. medic ;uzaktan sağlık,sağlık sniper ı , enerji bombardımanı gibi özellikler barındırdığı için yanında medic bulunan en az 3 veya tam takım 4 kişi olmak gerekiyor canavarları alt edebilmek için. goliath ile oynarken hiç bir huntera yenilmedim en kolay yöntem uzaktan izle önce medic i öldür

    multiplayer modunda önce sınıfınızı seçiyor ardından ilk tercihiniz olan karakter sırayla 2-3-4 üncü karakter seçiyorsunuz sistem takımlara eksik olan eleman yerine sizin sınıfınızı otomatik olarak atıyor.Ama server ları dolunca bu ikincil tercihlerin denk gelme olasılığı kalkacaktır . yapımcılarda istediğiniz karakterle oynayabileceğinizi söylemekte. tek kusur arkadaşlarınızla oynarken herkes farklı olmak zorunda her karakterden 1 adet 4 lü takım olabiliyorsunuz yok öle 2 medic 2 gunner gezelim monster isen tek tabanca geziyorsun arkideşlerini yiyorsun bu kadar basit

    ben oyunu sevdim sizle beraber oynarkende zerre kadar sıkılacağımı düşünmüyorum. ben hep monster olacamm yiyecemm sizi diyenler var bizede ''let the hunt beginnn'' demek düşer.
    iyi oyunlar. öptüm
  • Gunaydin arkadaslar. Dun aksamki bf4 etkinligi guzledi, devamli hale getirebilsek daha da guzel olacak.

    Amerika psnde ne alirsan 5 papel flash indirimleri baslamis 18 mayisa kadar. Walking dead, wolf amoung us, Trials fusion,outlast gibi oyunlar one cikarken bol bol diger indie oyunlar mevcut.

    Caps ver diyenlere






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 16 Mayıs 2015; 10:14:09 >
  • Tabii ki. Zaten aklimdaydi, hatırlatma iyi oldu.
  • Günaydın herkese,

    İyi bayramlar. Sevdiklerinizle ve ailenizle sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle...
  • TRANSFERLER İLE BERABER NASIL MAÇ YAPILIR.??


    İlk olarak online sekmesi altındaki online friendlies e gireceğiz..



    daha sonra new friendly season diyeceğiz



    bundan sonra karşınıza arkadaş listeniz çıkacak..rakibinizi seçip invite yollayacaksınız..(Sadece bir kişinin invite yollaması yeterli)
    örneğin ben altuğ başkanı seçtim
    karşımıza böyle bir ekran çıkacak..



    buradaki ayarlar tamamiyle resimdeki ile aynı olacak..

    6 dakika
    kontrol any
    game speed normal
    ve en önemlisi transferlerin aktif olabilmesi için squad type custom seçili olacak ardından invite diyeceksiniz ve rakibinize psn üzerinden davet gidecek..

    önemli not: invite dedikten sonra bazen davet gitmiyor..sebebi psn ile alakalı,zaten invite dediğiniz zaman sizi psn e döndürüp bir davet yollatıyor..bu çıkmazsa bilin ki sorun var ,komple reset atıp tekrar denediğinizde olacaktır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeZo -- 13 Ekim 2014; 19:48:16 >
  • CsNqVa kullanıcısına yanıt
    Çok zevkli bir şey, bağıranlar, itişenler, sebze hali gibi:) Ayrıca gizli saklı yok her şey ortada, yanimdaki hatun arkadaşları ile yazışıyor beraber okuyoruz, forumda da beraber takılıyoruz:)
  • pazar günü buluşmamız çok kalabalık geçmedi ama çok eğlenceliydi. oyundan, muhabbetten ve atıştırmaktan, yemek yemekten çok resim çekme fırsatımız olmadı
    ama arkadaşlardan gelen yoğun istek üzerine bikaç resim ekliyorum daha sonra bir video paylaşacağım. oyuncuların prestiji açısından galibiyet ve mağlubiyet videolarını paylaşmıyoruz
    yinede şöyle özetlemek gerekirse ;
    tüm futbol karşılaşmaları galibi hakan ve bir kere efe
    sırasıyla street fighters ve tekken galipleri cihan,cihan,cihan,cihan,cihan,cihan,cihan,cihan,cihan,cihan,cihan,cihan,cihan,cihan,cihan,cihan. 1 kere sf'de ensar, 1 kerede tekken kemal
  • öncelikle artık kesinleşmiş gözüyle bakmak istediğim üye listemizdeki herkese kocaman selamlar

    Şu an için üye alımı kapatılan ve 45 üyesi olan bir grup için buraya yazan ve psn de aktif olarak oyuna veya partilere katılan oyuncu sayısı parmakla gösterilecek kadar az.Öncelikle bunu düzeltmek açısından daha önce yazılan ve forum kurallarında da bazıları belirtilen birkaç konuyu tekrar hatırlatmak ve biraz eklemelerde bulunmak istiyorum.

    -Bu grubun kurulma amacı psn listemizi kabartmak değil, aksine listemizi temizleyerek gerçekten hem oyunlardan hemde sohbetlerden zevk alacağımız,birbirimize yardımcı olabileceğimiz dostlar edinmek.

    -Yukarıda da arkadaşımızın belirttiği gibi konsol denilen alet arkadaşlarınla oynayınca zevkli, buraya dikkat ''arkadaşla,eşle,dostla'' beni de ekleyin diyip giden veya sağda solda gezerken isminizi görüp ekleyen tanımadığınız adamlarla değil. (tabi bu benim şahsi düşüncemdir.kendi başına oynayacaksa biri internete bile bağlanmasın hatta pc ye indirsin oynasın)

    -Zala_ 'nın yoklama alınacaktır diye yazması makara değil gerçekten oyuncuları seçip aktif olmayanları eleyerek dost olunabilecek listeyi kesinleştirmektir.yani liste kesin üye listesi değildir.listeyi oturtmaya çalışmaktaki amacımız defalarca söylediğimiz gibi gerçek oyuncu ve arkadaşları bulabilmektir.keza bazılarımız dışarıda da görüşüp zaten arkadaştır amaçta herkesi buna dahil edebilmektir.girişimlerimiz 23 kasım pazar kahvaltı - öğlen kebap ve oyun orginisazyonu gibi bir buluşma ile başlamış olup bunu sürekli hale getirmeye çalışmakla devam edecektir

    -Burada paylaşımda bulunun ''HER KONUDA'',yardım isteyin,akıl danışın,oyuncu arayın,hangi oyuna sahip olduğunuzu ve saat kaçta aktif olabileceğinizi buraya yazın,hatta hangi oyunu açtığınızı buraya da yazın takip eden biri aynı oyuna sahipse gelip size katılsın.

    -Utanmayın ,sıkılmayın,''gamers room'' olarak açılmış her partiye icabet edebilirsiniz aynı oyunu oynamamız şart değil girin muhabbet edelim,sohbete ve makaraya katılın, hatta online olduğunuzda gamers room adında bir parti bulunmuyorsa bir parti açın ve adını gamers room olarak koyun online olan başka üyeler sizi görüp, girip selam verebilsin hal hatır sorabilsin. hali hazırda açılmış bir parti var ama yer yok ise ikinci bir oda açın gamers room2-3-4-5 böyle devam etsin.emin olun ki her partiyi gezerek sizle sohbet edecek insanlar var burada. (örn; geçenlerde oyun esnasnda bir partimize yeni katılan bir arkadaşımız geldi sohbet ettik bizim oynadığımız ama onun sahip olmadığı oyun hakkında ona bilgi verdik,oyunları nereden en kolay temin veya takas edebileceğini danıştı yönlerdirdik gibi gibi gibi ...)

    -facebook grubumuz vardır Gamer's Room olarak istek yollayıp katılmanızı tavsiye ederiz (burayı da ihmal etmeden)

    -Sizden tek ricamız beraber oyun oynamak ,birbirimize saygılı olmak,paylaşmak,yardımlaşmak. Bu kadar masum bir isteğe icabet etmeyen ayıp etmiş olur zaten

    -Psn listenizi kontrol ediniz ve buradaki herkesin ekli olduğundan lütfen emin olunuz.

    Ben dahil olmak üzere en az 4-5 kişi bu akşam destiny iron bannerın son günü olduğu için biraz onu oynayıp daha sonra GTA online a geçeceğiz social club a üye olmadıysanız lütfen çete ye katılınız (GMRS ROOM) ve fırsat bulursanız 16 kişilik görevler için oyunumuza damlayınız.Hepinizle muhabbet etmekten ve oyun oynamaktan çok memnun olurum.

    GELİN OMUZ OMUZA VEYA KARŞI KARŞIYA ÇARPIŞALIM.YERİ GELSİN YARALI ARKADAŞIMIZIN BAŞINDA BEKLEYELİM YERİ GELSİN KAFASINA SIKALIM AMA BERABER OLALIM.

    Başınızı şişirdiysem veya yanlış ve eksik bir şey yazdıysam affola.Saygılar sevgiler arkadaşlarım.
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Tamam söylediğim şeyleri yaptım, youtube kanalı hazır, video yüklemek isteyen arkadaşlar şifreyi talep edebilir.
  • Selam beyler, dayanamadim bloodborne nightmare edition aldim. Bu arada cuma gunu terhis oluyorum hayirlisiyla.Astegmen,tegmen derken askerlik de bitti :)
  • Günaydın arkadaşlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 7 Nisan 2015; 9:30:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raskol
    Whatsup a yazmayıp buraya yazarsak para alabiliyor muyuz :P

    Tabii ki.Yazmayanlardan alınan paralar ile yazanlara bütçe sağlıyoruz. Sıkıntı yok

    Bu arada T-100 direksiyonum da geldi. İlk denememde nooluyoruz lan oldum ama şoku çabuk atlattım. İlk denemede pedalları sabiltlememiştim.Spora gidip geldim falan rahat rahat pedalları bi sabitledim daha iyi oldu.

    DFGT vs T-100

    -DFGT'nin direksiyon simidi daha büyük
    -DFGT'nin Force Feedback çok daha iyi
    -DFGT'de vites topuzu var. Direksiyon arkasındaki düğmeleri T-100'deki kulakçıklara göre sönük kalıyor.




    -T100 'ün pedalları daha iyi
    -T100'ün 270 derecelik dönme açısı gayet tatminkar.
    -T100'ün malzeme kalıtesi düşünüldüğü gibi kötü değil.

    Sonuç olarak virajlara gelirken vites küçültme kulakçığına dokunup vites düşürüp aynı anda frenlemek,viraj çıkışına doğru devri güzelce sabitleyip araba kendini topladığı an vites artırıp uzamak , hele hele Project Cars ve F1 için F/P ürünü arıyorsanız T100 kaçmaz..Bunun bir üstü T300 ve fiyatı da 1050-1170 TL arası değşiyor.
    Seçin sizin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 21 Nisan 2015; 12:36:22 >
  • Arkadaşlar merhaba.

    GAME RUN WEEKEND 1

    Tüm etkinlikleri Twitch üzerinden canlı yayınlayacağımız Game Run Weekend 1 - bu akşam başlıyor.
    Üyeler ve üye olmayı düşünenler , düşünmese de bu organizasyonda yer almak isteyenlere kapımız açıktır.



    Yayın kanalları :

    http://www.twitch.tv/dabbath
    http://www.twitch.tv/altugq



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 24 Nisan 2015; 11:59:28 >
  • Evet hocam, herseyi burdan paylasiyoruz o yuzden takipte kaliyoruz
  • Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım @zala_ ile görüşerek.. akşam sizleri psn'den ekleyeceğim.. psn adresim 'sndnzhntr'

    kolay gelsin
  • Fifa 2017 Turnuva Kuralları ve açıklamlar

    1 - Turnuva 14 adet 4 yıldızlı takımdan oluşmaktadır.
    2 - Takımlar seçilirken canlı form durumları dikkate alınmamış,standart atak-orta saha-defans güçleri üzerinden değerlendirme yapılarak seçilmiştir.
    3 - Atak defans orta saha güçlerinin toplamının ortalaması alınarak güç dengesi belirlenmiş ve birbirine en yakın ortalamaya sahip 14 takım seçilmiştir.



    4 - Takımlar 2 grup olarak ayrılmış olup 7'şer takımdan oluşmaktadır. Gruplar aşağıdaki gibi belirlenmiştir.



    5 - Grup maçları ev sahibi ve deplasman olarak iki ayaklı olacaktır. Yani her takım kendi grubunda 12 maç yapacaktır.

    6 - Gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecektir. Çeyrek final eşleşmeleri kura ile belirlenecektir. A grubunda ilk 4 sırayı alan takımlar bir torbada, B grubunda ilk 4 sırayı alan takımlar bir torbada olacak şekilde kura çekilecektir. Çeyrek final maçları ev sahibi / deplasman olacak şekilde 2 ayaklıdır.

    7 - Çeyrek final maçları numaralandırılacaktır. 1.maç tur atlayanı 3.maç tur atlayanı ile , 2.maç tur atlayanı ise 4.maç tur atlayanı ile eşleşerek yarı final maçlarını oynayacaklardır. Yarı final maçları ev sahibi / deplasman olacak şekilde 2 ayaklıdır.

    8 - Yarı final maçlarında tur atlayan takımlar tek maç üzerinden final maçını , yarı final maçlarında elenen takımlar tek maç üzerinden 3.lük maçını oynayacaklardır.

    Önemli açıklamalar

    1 - Maçlar ranked olarak 6 dakika üzerinden oynanacaktır.

    2 - Eleme maçlarında her iki maç berabere biterse 3.bir maç yapılacak ve tur atlayan belirlenecektir. 1.maçta ev sahibi kimse 3.maçta da ev sahibi o olacaktır. Eğer 3.maçta da beraberlik olursa 4. ve hatta 5.maçlar yapılacaktır.

    3 - Grup maçları haftada minimum 3 tane yapılmalıdır. Haftalık süreçte 3 maç tamamlamayan katılımcılar geçerli bir mazeret göstermezse hükmen mağlup sayılacaktır.

    4 - Maç başladıktan sonra bağlantı koparsa , maçın koptuğu anda eşitlik var ise maça baştan başlayabilirler. Maçın koptuğu anda taraflardan biri galip ise maç kalan süre üzerinden oynanır.
    Örnek : A takımı 25.dakikada 1-0 önde iken bağlantı koparsa maç tekrar başlatılır ve sadece 65 dakika oynanır. Uzatmaların da sorun çıkarmaması adına +3 dakika uzatma eklenerek 68.dakikada maç sonlandırılır. 3 dakika uzatma koyulması şarttır.

    5 - Maç esnasında mikrofon açmanız tavsiye edilmez. Konsantre kaybı ve istem dışı tepkilerden kaçınmak adına mikrofonlarınızı açmamanız önerilir.

    6 - Maç skorları organizatörlere whatsapp üzerinden özel mesaj ile veya DH Forum'dan özel mesaj ile bildirilmelidir.

    7 - Turnuvadan çıkan takımın önceki maçları oynanmamış sayılır ve bütün maçlarına hükmen 3-0 mağlubiyet yazılır


    Gerekli görüldüğü durumlarda eklemeler yapılacaktır. Her türlü anlaşmazlığın çözümünde organizatörler görevlidir. Organizatörlerin verdiği kararlar nihaidir.


    İLK YARI FİKSTÜRÜ






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 20 Ekim 2016; 13:41:01 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.