Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.938
Cevap
56
Favori
194.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe!


    ---------------------------------
     Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe!

    Rainbow Six: Patriots İptal Edildi & Rainbow Six: Siege Duyuruldu!

    Duyuruluşu 2011'in ortalarına kadar dayanan Rainbow Six: Patriots'tan uzun süredir haber alamıyorduk. İptal edildiğiyle ilgili yoğun söylentiler duyduğumuz oyun için beklenen haber sonunda geldi.

    Ubisoft, Rainbow Six: Patriots'u iptal etti, yerine E3 konferansında Rainbow Six: Siege'i duyurdu. Konferans sırasında oyun, multiplayer bölümünden oldukça taktiksel oynanış sahnelerinin bulunduğu bir videoyla sergilendi. Counter Strike misali takım bazlı oynanışa belini bağlayan Rainbow Six: Siege'de iletişim çok büyük önem taşıyor.

    Rainbow Six: Siege'in henüz hangi platformlara geleceği tam olarak bilinmiyor. Ancak Ubisoft cephesinden gelen açıklamalara göre oyun, 18 aydan beri geliştiriliyor. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.





    Rainbow Six: Siege İle İlgili Güncel haberleri takip edebileceğimiz Link.

    TÜRKÇE DİL DESTEĞİ HABERİ

    https://www.merlininkazani.com/rainbow-six-siege-icin-turkce-dil-destegi-ve-etkinlikler-geliyor-haber-101390

    http://www.merlininkazani.com/rainbow-six-siege-10140.html

    26-27-28-29 Kasım'da OPEN BETA.

    1 Aralıkta oyun çıkıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 25 Temmuz 2018; 10:52:50 >







  • Kardeş siz ne zannediyorsunuz kendinizi? Herkese karşı bi ego peşindesiniz.. Sanane arkadaşım adam isterse hiç kill almadığı maçta bölümü tanıtmak için bile video çekebilir. Bi uzaklaşın artık yok rush yapmış yok amuda kalkmış.. Herkes birbiriyle böyle dalga geçerek paylaşımını engelleyeceğini düşünüyorsa, sizde kendinizi bişey zannederek 2 video çekiyor egonuzu tatmin ediyorsunuz. Siz o arkadaşın paylaşımından rahatsız oluyorsanız bende sizin paylaşımınızdan rahatsız oluyorum.
    arkadaşlar kusura bakmayın ama alayımız amatörüz..boşuna kasmayın..ben şahsen başkalarına faydalı olabileceğim videolar yayınlamaya çalışıyorum..burada ben şöyle proyum böyle diamond'ım diyen arkadaşlara da söyleyeceğim şey şu: gerçekten profesyonel (yani bunu iş olarak yaparak bundan para kazanan) birinin oyununu izlemek istediğimde açıp esl karşılaşmalarını izliyorum..sizin buraya attığınız videolarda ise profesyonel bir oyun değil sadece ego tatmini var

    geri kalan bizler yani bu oyunu oynamak için üstüne para ödeyen topluluğa bunun bir oyun olduğunu ve maksimize etmemiz gereken şeyin verdiğimiz paramızın karşılığı yani eğlenceli vakit geçirmek ve bu oyundan aldığımız zevk olduğunu hatırlatmak istiyorum
    Selamlar herkese,

    Görünmezlik glitchi yapıp ki ben diğer takım arkadaşına mesaj atıp yapmamasını söyleyip sonrasında takım arkadaşı kendisini tembihlediğini(!) belirtmesine rağmen bir sonraki maçta tekrardan aynı glitchi yapıp, üstelik 3-2 önde oldukları maçta bizim takım 4 kişi kalmışken bunu yapıp, sonrasında bundan zerre mahcubiyet duymayıp, duymadığı gibi de pişkin pişkin yaptığını ve bunun normal olduğunu söyleyen kişilere umarım denk gelmezsiniz.

    Ben bir başka arkadaşımla beraber 2 kişi ranked atarken bu arkadaşlar karşıya full squad olarak geldi, ilk maçta yalan olmasın skor 4-3 onların lehine iken yaptı ilk olarak görünmezlik glitchini. Mesaj alımı kapalı olduğu için(şaşırmamak lazım muhtemelen günün büyük bir bölümü küfür yiyerek geçtiği için kapatmış olmalı) diğer bir takım arkadaşına ilettim. Kendisi sağolsun onun adına özürde bulunup tembihlediğini ve yapmayacağını söyledi. Neyse bu maç bitti kaybettik. Bir sonraki maçta tekrardan bu arkadaşlarla eşleştik. Az önce de bahsettiğim gibi skor 3-2 onların lehine biz 4 kişi kalmışız, glitch yapmaması konusunda ricada bulunmamıza rağmen karakter yoksunu bu arkadaş yine aynı şeyi tekrarladı.

    Maç sonrası arkadaşların chatine gittim ve herhangi bir küfür vs kullanmamam rağmen arkadaş önce ölü taklidi yapmaya çalıştı, ardından bu karaktersizliğinin sebebini sordum. Cidden merak ettim çünkü! Klavye mouse kullananları kullanarak savunmaya çalıştı kendini. Yaptığının normal bir şey olduğunu ve bir sıkıntım varsa ubisofta yazmam gerektiğini söyledi. Klavye mouse kullananlardan bende hoşnut değilim ama sonuçta bu desteği playstation getirdi ve illegal bir şey değil. Ama kardeşim senin yaptığın oyun açığını kullanarak kendine avantaj sağlamak oluyor ki yapılmamasını istediğimizi belirtmemize rağmen devam edip yapıyorsan bu da benim gözümde seni az önce de söylediğim konuma sokuyor.

    Bu olayı buraya yazma sebebim, yenedebilir yeniledebilir bu normal ama haksız kazanç elde edip maç kazanıyorsa ve bundan hiç çekinmeden bahsedebiliyorsa benim için kim olursa olsun ister arkadaşım ister x kişisi KARAKTERSİZDİR. Sonuçta biz de bir emek veriyoruz saatlerimizi harcıyoruz ayıp yani. Muhtemelen arkadaş daha reşit değil, umarım öyledir aksi bir durumda konuşma tarzı olsun, yaptıkları olsun çok daha üzücü ve umutsuz bir durum çıkarıyor ortaya.

    PSN kullanıcı adı Cw3Rek-Th3LeG3nD olan bu arkadaşla mümkün olduğunca oyun atmamanızı, denk gelmemenizi tavsiye ve temenni ediyorum.

    Herneyse sanırım baya bir uzattım, ufaktan bir içimi dökmek, bu ve bunun gibi kişilere karşı dikkatli ve sabırlı olmanız gerektiğini bir kere daha hatırlatmak amacıyla yazdım. Yazım yanlışları ve tekrarlanan cümleler olmuş olabilir. Hem sinirli hem de çok uykuluyum bu seferlik böyle olsun.

    Herkese adil ve keyifli oyunlar diliyorum


    Roundu güzel aldım
    Ranked giren takım oyunu oynayan arkadaşlar varsa eklesin psn Ali80Tr yada siz yazın ben ekleyeyim
    Keyifli seyirler
    Yeni chalet teknikleri adlı videom. Bundan sonra videolarda ufak ufak ipuçları vermek istiyorum. Eskiden montaj tarzı klipler yapıyordum.(onlardan da birçok şey öğrenebilirsiniz bu arada)Artık ipuçlarına dikkat çekmek istiyorum videolarımda. Umarım beğenirsiniz. Eski videolara kanalımdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

  • Yerimizi alalım.
  • Oyun çok iyi. Güzel duyuruyla noktaladılar.
  • B planı yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonVaynen -- 13 Haziran 2014; 10:26:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silahlar bir tek bana mı rezil geldi. Özellikle vuruş hissi :( CS çakması olmuş tam.
  • Detay var mi ki gelecek? Bombayi birakip gitti ceo

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rainbow 6 Rogue Spear ps1 efsanesiydi salona girip soldan gelen timin direk kafanızı uçurması sonucu ds1 kırmanız muhtemeldi.Bakalım yeni oyun nasıl olacak..
     Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe!
  • Oyun çok hoşuma gitti valla.
  • Hayırlı olsun bakalım.Oyun harika gözüküyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 10 Haziran 2014; 6:06:53 >
  • Ya online da öyle beklemeyecek bizdeki teröristler, abudik abudik maçlar yapacağız, anca clan larda efsane olur oyun .
  • Vuruş hissi olmamış gibi gerçekten.
    Oyun sarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vuruşlar kötü görünüyor, onun dışında çok zevkli. Yüz yüze tanıdıgın adamlarla birlikte oynanır. Bizim millette saygı olmadığından böyle birbirlerine saygılı oynayacaklarını sanmıyorum. Önüne gelene küfretme ihtimali var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarih verilmedi değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video çok iyi gözüküyor. Özellikle her yerin yıkılabilmesi mükemmel olmuş.
  • Ubisoft E3’te popüler serilerini devam ettirmenin yanısıra eski serilerini diriltme girişimlerinde bulunmayı da ihmal etmedi.

    Bunlardan biri de Rainbow Six serisiydi. Zamanında duyurulan Rainbow Six Patriots’a ne olduğu bilinmezken, Ubisoft bu yıl Rainbow Six: Siege’i konferansının en sonunda tanıttı.

    Videoda bir rehine kurtarma sekansı görüyoruz, evde olanları ufak bir robot yardımıyla gözlemledikten sonra ekibimiz eve giriyor ve oyunu bize sunduğu taktiksel imkanları, bu imkanları sağlayan çevre etkileşimlerini görüyoruz. Katların zeminlerini ve duvarlarını patlatarak süpriz saldırılar yapma, kalkan kullanan ekip üyeleriyle senkronize ilerleme gibi olanakları videoda bize sunuluyor;


    Kaynak:Oyungezer.com
  • Oldukca hoşuma gitti, taş gibi olmuş tamamdır bu iş.




    Rainbow Six beta


    http://www.gamereactor.eu/news/201204/Rainbow+Six+beta+is+likely/?sid=7e0060364616fcbfaeccdc8368fe3322

  • Rainbow 6 Siege - Assault Round 1 - E3 2014




    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • Rainbow Six: Siege E3 2014: Assault Gameplay - Round: 2



    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • Geçtiğimiz E3'te duyurulan Rainbox Six: Siege'in detayları belli oldu.


    Oyunun tasarımcısı Andrew Witts'in yaptığı açıklamalara göre, oyunda terörist ve özel tim olmak üzere iki taraf bulunmakta. Özel timler ufak çaptaki drone'ları kullanabilecekken, teröristler ise evde bulunan işe yarar şeyleri kullanabilecekler. Oyun, genel olarak normal bir evi işgal eden ve içindekileri rehin alan teröristler ve onları etkisiz hale getirmeye çalışan özel timi konu almakta.

    Rainbow Six: Siege'i 5 terörist ve 5 özel tim olmak üzere toplamda 10 kişi oynayacağız. Dahası, oyunda kendi karakterimizi oluşturabilecek ve onu belli alanlarda özelleştirebileceğiz. Ayrıca oyun için özel bir yıkım motoru tasarlandı. Bu motor sayesinde evde görebileceğiniz herşey yıkılabilir durumda. Tahtalar çok daha çabuk parçalarına ayrılacakken, duvarların yıkımı ise çok daha zor olacak. Oyunda takım oyununun çok önemli olduğunu belirten Witts, çatışmalar sırasında ölenlerin, oyun sırasında bir daha canlanmayacağını belirtti. Ayrıca oyunda bulunan rehine çatışma sırasında öldüğünde, onu öldüren taraf kaybetmiş sayılacak. Rainbow Six: Siege'de belirli bir süre bulunacak ve süre bitene kadar özel tim rehineyi ele geçiremezse teröristler kazanmış sayılacak ancak süre bitmeden önce özel tim rehineyi ele geçirirse oyunu özel tim kazanmış sayılacak.

    http://www.merlininkazani.com/Rainbow_Six_Siegein_detaylari_belli_oldu-haber-74518p1.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Canlı yayındayken izledim oyun harika
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.