Şimdi Ara

Fotoğraf kağıdı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
6
Favori
7.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben 2000 adet hp fotoğraf kağıdı almıştım vatan bilgisayardan 13 tl ye ve bu kağıtlar bitti şimdi yine fotoğraf kağıdı alacağım fakat kararsız kaldım, araştırdıkça farklı farklı markalarla karşılaştım. Mesela beyjet diye bir marka buldum 280 gr fotoğraf kağıdı 13 tl 100 adeti. Önereceğiniz fotoğraf kağıtları neler acaba biraz fotoğraf kağıtları hakkında konuşalım belki herkesin işine yarar bişeyler çıkar burdan.

    Ekleme

    beyjet kağıt
    http://www.beyatlifoto....bou0gkuiiqe4pes7hde2fh7

    go print
    http://www.goprint.com.tr/fotograf-kagidi

    rovi
    http://cescesor.com/fotograf-kagidi

    hp advantage (2000 adet aldım sorunsuz)
    http://www.vatanbilgisa...%C2%B210x15100-syf.html

    QC 280 GR GLOSSY/PARLAK A6 10x15 cm (100AD.)
    http://www.sarfet.com/U...tograf-kagitlari-qc.htm

    ve diğer önerileri bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinefun01 -- 13 Mayıs 2014; 17:23:24 >



  • Takipteyim banada öneri lazim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cescesor 300gr parlak kağıdı tek geçerim. F/P Oranı mükemmel.
  • sinefun01 kullanıcısına yanıt
    sinefun01 hocam selamlar,
    diğer arkadaşlarda belirtmişler zaten, bu rovi , quality colors , canon glossy II kağıtlarıyla ilgili deneyimlerimi linkten bulabilirsiniz.
    Kağıtlar
    saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinefun01

    Arkadaşlar ben 2000 adet hp fotoğraf kağıdı almıştım vatan bilgisayardan 13 tl ye ve bu kağıtlar bitti şimdi yine fotoğraf kağıdı alacağım fakat kararsız kaldım, araştırdıkça farklı farklı markalarla karşılaştım. Mesela beyjet diye bir marka buldum 280 gr fotoğraf kağıdı 13 tl 100 adeti. Önereceğiniz fotoğraf kağıtları neler acaba biraz fotoğraf kağıtları hakkında konuşalım belki herkesin işine yarar bişeyler çıkar burdan.

    linki var mı beyjet kağıdın. bir de karsılastırma bekliyoruz
  • Birde Rovi Everyday Parlak Fotoğraf Kağıdı - 250gsm kağıt çok mu kalitesiz bu kağıt hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinefun01

    Birde Rovi Everyday Parlak Fotoğraf Kağıdı - 250gsm kağıt çok mu kalitesiz bu kağıt hakkında bilgisi olan var mı acaba?

    Numune isteyin. Hangilerinden numune istediğinizi belirtin. Gönderirler ya da İstanbuldaysanız şubelerine uğrayın..
  • öyle bir numune isteme hatası başta yaptım, 3 sayfa kağıdı koskoca kutuya koyup gönderdi 2-3 firma ve her 3 sayfa kağıt için 8-10 lira kargo parası ödedim :) kağıt alsam daha ucuza gelirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinefun01

    öyle bir numune isteme hatası başta yaptım, 3 sayfa kağıdı koskoca kutuya koyup gönderdi 2-3 firma ve her 3 sayfa kağıt için 8-10 lira kargo parası ödedim :) kağıt alsam daha ucuza gelirdi.

    Ben cescesordan daha önce numune istedim 4,5 tl ödedim. Diğerleri de düşünülürse sonuç olarak 20-30 liralık kağıt alıp kağıdı çöp yapmaktansa numunelere 8-10 vermek daha mantıklı. Beğendiğinizi alır devam edersiniz. Tekrarlayayım rovi kağıttan memnun kalırsınız. 300 gr ve 280 gr parlak hoşuma gitti, mat kağıtları özelliğinden ötürü beğenmiyorum. Diğerlerini bilmiyorum numunede başka yoktu.
  • Birde bu rovi kağıtları cescesor dışında nerden almamı önerirsiniz.
    Cescesor sitesinde fiyatlar çok uygun fakat ellerinde advanced serisi kağıtlar yok.
    Sahibinden.com da buldum fiyat cescesor ile aynı ama orayada biraz güvenemedim orjinal kağıt olurmu diye. Sizin öneriniz varmı nerden alıyım kağıtları.
  • sinefun01 kullanıcısına yanıt
    rovi hali hazırda cescesorun markasıdır sahtesi olacağını sanmıyorum. bir başkasıda satıyorsa cescesorden alıp satıyor demektir muhtemelen bayisidir . cescesorun stoklarında yoksa bir kağıt belki resmi bayilerinde vardır onun dışında bulmanız zor.
  • sinefun01 kullanıcısına yanıt
    Cescesor merkez dışında bir yerden almayın derim. En makul orası satıyor. Hem kargo dahil satıyorlar. Advanced ile premium arasında çok büyük fiyat farkı (2-5 lira arası oynuyor kağıt büyüklüğüne göre) yok o yüzden premium alabilirsiniz. Zaten iki kağıt arasında sadece gramaj farkı var. Şöyle bir şey de var en çok advanced tercih edildiğinden stoklar erimiş olabilir :)
  • Cescesor kargo için 2 tl alıyor. Ben kartuşları ve mürekkepleri ordan aldım çok kargo git gel işimiz oldu sorun yaşadığımdan. Premium ile advanced arasında ki 2 tl fark paket bazında az ama benim gibi 2000 adet alınca fiyat farkı çok oluyor. 2 haftadır cescesor da stok bekliyorum bir türlü açılmadı. Bende şimdi sahibinden.com dan 2 paket deneme için aldım 13.99 - ücretsiz kargo bakalım nasıl olacak.

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-aksesuarlar-rovi-advanced-parlak-fotograf-kagidi-280g-10x15-100-yaprak-134330571/detay/ bu ilan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinefun01 -- 14 Mayıs 2014; 16:22:59 >
  • sinefun01 kullanıcısına yanıt
    Anladım hayırlısı olsun. Zaten neredeyse aynı fiyat ve kargosu var. Belki toplu alım yapınca indirim yaparlar size. 2000 az bir adet değil. Memnun kalacağınıza eminim kağıttan :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinefun01

    Cescesor kargo için 2 tl alıyor. Ben kartuşları ve mürekkepleri ordan aldım çok kargo git gel işimiz oldu sorun yaşadığımdan. Premium ile advanced arasında ki 2 tl fark paket bazında az ama benim gibi 2000 adet alınca fiyat farkı çok oluyor. 2 haftadır cescesor da stok bekliyorum bir türlü açılmadı. Bende şimdi sahibinden.com dan 2 paket deneme için aldım 13.99 - ücretsiz kargo bakalım nasıl olacak.

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-aksesuarlar-rovi-advanced-parlak-fotograf-kagidi-280g-10x15-100-yaprak-134330571/detay/ bu ilan

    Beklemedeyiz o zaman :)

    Birde su yaziciyla forograf baskisindan memnun kalirmiyim acaba :)

    http://www.n11.com/canon-e514-ve-bitmeyen-kartus-sistemi-patentli-turkiyede-ilk-buy-P19755569

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    Photoink mürekkebi öneririm yalnız foto kağıdı rovi kadar kaliteli değil. Mürekkep Photoink diyorum, foto kağıdı rovi diyorum. :) Yazıcı için daha önce size yorum yapmıştım.
  • fotoğraf baskısı için ben kullandığım sistemi öneririm CANON IP7250.

    Ben cescesor mürekkepleri kullanıyorum bir sorun yok şu an için sadece biraz siyah ve kırmızı tonlanamada sorun var yoğun koyu ve kırmızı ağırlıklı resimlerde belli oluyor çok dikkat edince.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinefun01

    fotoğraf baskısı için ben kullandığım sistemi öneririm CANON IP7250.

    Ben cescesor mürekkepleri kullanıyorum bir sorun yok şu an için sadece biraz siyah ve kırmızı tonlanamada sorun var yoğun koyu ve kırmızı ağırlıklı resimlerde belli oluyor çok dikkat edince.

    Hocam piyasada pek bulamadım ya sizinkini :) bide bitmeyen kartus sistemli olması o yazıcıya sürüklüyor beni .. zaten cok basit seyler icin kullanicam :) fotografcilar beni sinirlendirdi bende kendi fotomu kendim cikarmak istiyorum bu kadar :)

    Oda ayda 10 tane falan foto ciktisi alirim en fazla :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmuhendisi -- 14 Mayıs 2014; 17:13:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.