Şimdi Ara

Deji Mucize Batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
28
Favori
199.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kullanıyorum kesinlikle öneririm.
  • Kendim kullanan biri olarak soyluyorum gercekten cok ıyı ve kalıtelı batarya garantisinden de suphenız olmasın sorgusuz sualsız yenısını verıyolar.
  • Arkadaşlar internette deji mucize batarya diye bir batarya çeşidi var.Orijinal bataryaya göre % 15 daha yavaş boşaldığını iddia ediyorlar.Bu batarya hakkında bilgisi olan var mı?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murat_5320

    Uzun süreli kullanımda sorun yaşayan oldumu arkadaşlar ???

    galaxy s4 te 1 sene kullandım. 1 sene sonunda şişme yaptı. pil yerine oturmuyordu havada kalıyordu ama o haliyle de performansından ödün vermiyordu.. ben çıkarttm çünkü bir süre sonra şişme devam ederse ekrana zarar oluyor kuvvet uygulamaya başlıyor arka kapak kapalı olduğu için noluyor yük cam tarafına biniyor.. daha önce de kullandığım orjinal samsung bataryası şişme yapmıştı.

    bataryashop deji sayfasında şişme yapmaz vs... bir sürü bilgi var.. aslında geri göndersek eminim ki yardımcı olurlardı ama ben uğraşmadım..
  • Arkadaşlar 10 ay önce bi samsung galaxy s3 mini için bide iphone 5 cihazım için aldım. s3 mini için aldığğımda sorun yok rahatlıkla kullanıyorum çok ta iyi gidiyor.İphone 5 bataryasını 8 ay falan kullandım sonra şarj göstergesi doğru çalışmamaya başladı yani ne iniyo ne artıyo sadece telefonu yeniden başlatınca doğal değerine dönüyo neyse bende çıkardım bi tanıdıktan az kullanılmış batarya taktırdım bedavaya. bu hafta birden aklıma geldi belki değişim yaparlar gibisinden 3 gün önce aradım dedilerki yollayın hemen değişimini yapıp yollarız diye ellerine ulaşmış kargoya vermişler şuan yenisi yolda :) gönül rahatlığıyla alabilirsiniz firma çok iyi ilgili bi firma bataryalarıda çok iyi




  • Cidden muziceymis baksaniza herkes memnun
  • Merhaba. 20 mayıstan beri kullanıyorum deji bataryayı. Herkes gibi ben de çok araştırma yaptım çünkü orjinal batarya yok zaten piyasada.inadına gittim samsung servisine sordum 100 lira demişlerdi.uzaklaştım oradan hemen. telefonum samsung s3 neo.
    Bazı arkadaşlar burada iyi yorum yapanlar için reklam yapıyor diyor ama öyle bir durum yok. Benim yorumlarıma bakabilir insanlar. Kandırarak elimize bir şey geçmez. Yazacaklarım tamamen kullanıcı yorumudur. Amacım kararsız kalanlara ve aramaktan bıkanlara fikir verebilmek.

    dediğim gibi 5 aydır kullanıyorum bataryayı. Her türlü şarj kombinasyonunu gördü batarya. Bitmeden şarj edildi. Tamamen sıfırlandı telefon kapandı öyle şarj edildi. Şarjda iken kullanıldı.Aklınıza ne geliyorsa batarya onu gördü yani. Şu anda aldığım ilk günkü performansında. Mucize beklemeyin diyen arkadaşlar da olmuş. Mucize bekleyen yok sanırım. Bir bataryanın hele ki akıllı telefon için 3 gün şarj gideceğini beklemek biraz ayıp olur. Ama şu var ki bu batarya orjinal olsa daha yakışırdı telefona onu söyleyeyim.Hangisi orjinal deseler Deji orjinaldir diye düşünürüm. Telefonla gelen batarya 17 ay dayandı ve şişti. Ki ilk zamanlar mobil internetim de yoktu.

    Şu anda bataryada en ufak şişme belirtisi yok. Şarjı 0 % a kadar gidiyor. Ben genelde 1 % kadar bekleyip öyle şarj ediyorum. Hatta çoğu kez akşam takıp sabaha kadar şarjda bırakıyorum. Kendi kendine kapanma hiç olmadı telefonda.

    Belki başka markalar da vardır bu şekilde başarılı olan onu bilemiyorum. Benim kullandığım batarya olduğu için bu konuda fikir vermek istedim. Gerçekten de kullandığım 5 ay boyunca bataryanın kötü bir durumunu görmedim. Kısacası araştırmaktan bıkmış ve çok para vermeden batarya alayım diyen arkadaşlar için şahsen tavsiye edeceğim bir batarya. Tekrar söylememde yarar var bazı arkadaşlar yorumum için reklam kokuyor derse de şaşırmam. Ama gerçekten sadece kullanım sonucundaki yorumlarımı yazdım.

    Dediğim gibi şu anda bataryada en ufak sorun yok.İlerde sorun olursa sanırım tekrar aynı markayı kullanacağım.Hatta telefonunu uzun yıllar kullanan biri olarak (en az 4/5 yıl ) şimdiden bir tane alıp yedekte tutmayı bile düşünüyorum.

    Herkese kolay gelsin.




  • 1 seneyi devirdi batarya. Günü çıkarıyor en azından mesai saatleri arasını. Stabil ve şişmiyor... Bana hala galaxy note 2 kullandıran bir batarya :)
  • GÜNCELLENMİŞ İNCELEME



    Galaxy S4 cihazım için Deji pil alalı 11 ay oldu. Yani nerdeyse 1 yıl. Bu süre içinde her türlü kombinasyon ile kullandım. Yarı dolu, yarı şarj, tam şarj, şarj olurken kullanma, %1'e kadar deşarj falan tüm senaryolar uygulandı. Son birkaç aya kadar AYNI KULLANIM ALIŞKANLIKLARI sabit kalmak üzere ve başta Wifi Internet yoluyla kullanım şekli geçerli olmak üzere, günün en az 8 saati gece uykusu nedeniyle telefon boşta kalmak üzere pil 1 tam gün giderken, son aylarda süre 12 saat max seviyesine düştü. Bence normal ve genel olarak memnunum ama kesinlikle "mucize" kelimesini hak etmiyor diyebilirim. Sonuçta bu paraya göre F/P ürünü ve tavsiye ederim. Almayı düşünen arkadaşlara duyurulur.
  • Yıllar evvel açtığım konunun bu kadar rağbet görmesi güzel.
  • Deji batarya alacak olanlara bilgilendirme amaçlı yazıyorum. 4 aydır iphone 7 telefonumda deji batarya kullanıyorum. Şuan itibariyle pil sağlığı %100 ve çok memnunum keşke önceden değiştirseydim. 2200 mah olan modelini satın almıştım. Aldıkları para helal olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serguneysu

    Herkes yaşadığını bilir tabi ben 11 aydır kullanıyorum.Şarjda iken oyun oynamak dahil yapmadığım eziyet kalmadı bataryaya tık demedi daha. Aldığım gün nasılsa şu anda da öyle ve orjinalden aşağı değil.
    Şu anda benim için parasını hakketmiştir. Orjinali kullanacağınız taş çatlasın 2 senedir. Fiyatı da eğer bulabilirseniz(telefoncularda 99% sahtedir satılanlar.) 100 liradan aşağı değildir. Bu bataryanın daha uzun zaman çalışacağını da varsayarak 40 liraya aldığım bataryanın performansı için ancak süper yorumu yapabilirim.
    Memnun olmayanlara saygım sonsuz ama komple çöp olarak nitelemek haksızlıktır.
    Önceki yorumlarıma da bakabilirsiniz.
    hicbir markanin orjinal bataryasini kolay kolay bulamazsiniz. hepsi cakmadir sirf apple degil tamami oyledir. alacaginiz batarya en iyi ihtimalle orjinal gorunumlu yuksek kaliteli taklit olur. yani yuksek kaliteli yan sanayi almakla iyi yapiyorsunuz cunku urunun gercek ederini basindan yan sanayi oldugunu bilerek vermis oluyorsunuz. nohon markasi da bu deji gibi orjinal performansi veren ust seviye yan sanayidir bu iki markayi almaniz orjinal adi altinda satilan ne idugu belirsiz bataryalari almanizdan daha iyidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 7 Haziran 2019; 22:37:27 >




  • LG G4 için deji batarya aldım. Şarj yüzdesi kendi kendine sürekli değişiyodu. İade formunu doldurup site üzerindende iade talebi oluşturup ürünü iade ettim. 3 gün sonra bi baktım firma bana yeni batarya göndermiş. Firmayı aradım gündüz saatleri olmasına rağmen mesai saatleri cart curt telesektreter sesleri dinletiyolar sürekli ve kimse açmıyor. 2 gün boyunca sürekli aradım hep aynı ses telefon açan yok. Burdaki arkadaşa yazdım cevap vermedi. Batarya arayışında olduğum için dedim bi şans daha vereyim. Açtım kullandım bi kaç gün. Telefonumun şarjı %6 kalmıştı 5 dk sonra bi baktım %13 olmuş :D Bataryayı çıkarıp taktım bi baktım %9 oldu. Daha sonra bataryayı boşaltıyım diyerek sonuna kadar kullanıyım derken %2 de kapandı. Pili çıkarıp baştan taktım bu sefer %1 olarak tekrar açıldı. Şuan bataryayı iade etme hakkımda doldu çünkü 14 günlük verilen süre bitti. Değişime göndersem benden kargo ücreti alıcaklar. Mucizevi dedikleri olay pil yüzdesinin %6 dan kendi kendine %13 e çıkmasıysa evet gerçektende mucize. Lg g4 eski bi telefon olduğu için bataryaların üretim tarihi kesin eskidir. O yüzden sıkıntılı bataryalar geliyor. Aşağıdaki screenshot'ya 1 şarj döngüsü olduğuna bakmayın programı silip baştan yüklemiştim. Batarya 6-7 kere şarj edildi.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgonul -- 16 Şubat 2020; 11:15:18 >




  • Pil sağlığı %80 civarında olan iPhone 7 cihazımın bataryasını 1 Kasım’da deji ile kendim değiştirdim. Son 1 aydır şarj konusunda ciddi sıkıntı yaşıyorum. Pil sağlığım %100 göstermesine rağmen bariz bir batarya sorunu var. Özellikle %40 altına düştü mü 5-10 düşmeye başlıyor anlık olarak. Eski bataryam ile kıyaslarsam pil sağlığı %60-70 gibi bir değere denk geliyor şuan.
  • Bende telefonum için aldım şuan memnunum gayet başarılı 2-3 saatte biten pilim deji bataryayı taktıktan sonra 1 günü çıkarıyor.
    Deji mağaza fiyatı elden daha uygun olur diye ordan alayım dedim hiçbir indirim yapılmadı internetteki fiyatından bir farkı yok.
    Mağazaya instagramdan indirim kodu için mesaj atmıştım genel bir kod var galiba "indirim5"diye kod bölümüne girerseniz %5 lik bir indirim oluyor.
    Herkese iyi alışverişler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimsevar

    Merhabalar @Deji 6s için bende indirim kodu alabilir miyim. arkadaşlarım tavsiye etti sizi

    Epeydir Donanımhaber üzerinden kod dağıtımı yapmıyorlar. Kendi Instagram sayfalarından takip etmemizi önerdiler.

    https://www.instagram.com/dejimucizebatarya

    8-20 Şubat arası indirim varmış mesela, kaçırdık.




  • Deneyimlerim:
    (Telefon iPhone SE 1. Nesil)
    •2021 yılbaşında kendi web sitesi üzerinden %10 indirim kodu ile 90₺’ye almışım.
    •İlk 5-5.5 ay çok iyi götürdü. Kesinlikle orijinal bataryadan daha uzun gidiyordu. Tek sorun %3 civarlarında telefonun kağnı gibi yavaşlaması idi. Zaten şarja takınca düzeliyordu o da.
    •Gel gelelim 6-7. ay içerisinde 1 günü çıkarmaz oldu. Gün içinde kesinlikle şarja takmak zorunda kalıyorum. Ve artık %3’te değil %10 civarında iken takılma, donma, yavaşlamalar başlıyor.

    Tekrar alır mıyım? 50₺ olsa alırdım. Ama 90₺ gibi bir ücreti tekrar vermeyi düşünmüyorum. Ömrü 6 ay olan bir batarya için.
  • cologneman kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünün 1 yıl garantisi var
    Firma ile iletişime geçin telefonum günün çıkarmıyor ilk alındığında böyle değildim altı ayda çok kötü hale geldi deyin
    Çok Yüksek ihtimalle ürünü sorgusuz sualsiz yenisiyle değiştirirler
  • Deji batarya gerçekten iyi kalite bi batarya.Yüzde 15 fazla gitme hesabını tam yapmadım bilemem.Ama sertec marka batarya alıp yüzde 10'da iken telefonun kapandığına şahit olunca insan yüzde 1'e kadar inebilen deji bataryanın kalitesini anlıyor.S4 mini için iki farklı marka denedim.Sertec hüsran oldu diyebilirim.Üstelik deji'yi tırnakları S4 mini LTE modeli için olandan yollamışlar yanlışlıkla.Kullananilmek için tırnakları yontmak zorunda kaldım.Deji bataryayı bu nedenden bana hediye ettiler ve ücret iadesi yaptılar.ihtiyacım olduğunda yine Deji alıcam.Yüksek amperli bataryalar dışında Deji'den başka yan sanayi marka almam artık.
    Çok paranız varsa Mugen Power marka alın, orijinalden ucuza orijinal kalitesi derseniz deji tavsiyedir.Yüzde yüz para iade garantisi ile satılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: THEATRE35

    S2 bataryası muhakkak vardır.Normalde orijinal batarya kaç mah oluyor bilmiyorum ama benim s4 mini 1900 mah orijinali ama deji 1950 mah olarak geldi.Yani orijinale yakın gönderirler anladığım kadarı ile.Galaxy S2 deji batarya diye aratırsanız eminim çıkar.


    Edit: Buyrun link:http://m.gittigidiyor.com/urun/122893478

    Batarya 1700 mah.Ama en azından gerçek değeri, 2000 yazıp 1600 çıkanlardan değildir :)

    Bakayım bi inceleyeyim hocam 2000 mah olsa çok iyi olacak.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.