Şimdi Ara

en iyi alışveriş sitesi sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
84.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar yazım biraz uzun olacak ama incelerseniz ve dediklerimi yaparsanız bana dua edeceğinize eminim...

    arkadaşlar birçok siteden çok sayıda alışveriş yaptım 4 senedirli tüm alışverişlerimi netten yapıyorum edindiğim tecrübeleri sizinle paylaşmak istedim konu başlıgını görünce.
    1-)gittigidiyor güzel bir site sistem olarak ama çok bilinçli olmak gerekiyor satıcıları iyi araştırmak gerekiyor ve kargo maduru olabiliyorsunuz geri iadelerde hele ikinci el satımlarında çok hileler donuyor ucuz mal aldıgınızda sorunlu bile çıksa kargo parası ile urun fiyatı aynı die uşeniyorsunuz 2 defa kargo ödemeye o yüzden önerim değildir.
    2-)hepsiburada gerçekten çalışkan bir site yaşadıgım sorunlar yalnızca ara sıra tedarik için bekleme ve ev adresi dışında yani kargo şubelerine gonderim yapılmıyor başka gözüme batan birşey olmadı. yalnız fiyatlar piyasadan biraz pahallı kargo fiyatları baya uygun 10 üzerinden 7-8 falan eder yani.
    3-)hiperucuz buroteknik gold istanbul iletisim gibi daha birçok siteden alışveriş yaptım hepsi sistemi oturmuş kaliteli siteler.

    anlattıgım gibi çok tecrubem oldu paranız çoksa buralardan guvenlikle kendi fiyatlarına alışveriş yapabilirsiniz sorun yok ;)
    yalnız hem aradıgınızı bulmak hemde ucuza almak üstüne bide para kazanmak istiyorsanızwww.markafoni.com tek iş biraz zahmetli olması yani aradıgınız urunu beklemek kampanyaları takip etmek aşağıda sisteminden bahsedeceğim.

    sistem şu şekilde işliyor hergün farklı 4 ile 7 arasında seçkin ünlü marka kampanyası oluyor o markanın urunleri kampanyada yer alıyor bu urunler sınırlı sayıda ve sınırlı sureyle satışa sunuluyor. ertesi sabah bi gün onceden takip etmek için haber verilen yeni markalar geliyor ve her gelen marka birkaç gün satışta kalıyor tabi tükenmeseler.

    size sadece aldıgım birkaç üründen ve fiyatlarından bahsedecem çok şaşıracaksınız yemin ederimki yalan söylemiyorum onların ortagı akrabası falanda değilim :)
    seiko SP91 aldım zamanında hemde 130 a
    sevgilime çanta aldım 14,99 a :) duymasın
    kendime ayakkabı aldım adidas 54,90 bugunde puma 59.90 (yeni sezon)
    sebago güneş gözlüğü 44,90
    dekoratif urunler, saatler, ayakkabılar, tekstil, takı mucevherat, güneş gözlüğü, kozmetik ve mutfak en çok gelen markalar her hafta her gun mutlaka olan kampanyalar.

    dediğim gibi bunlar sadece bazıları gerçekten ben çok memnunum günde 5 dk mı ayırıp kontrol ediyorum ihtiyacım olan urun ne zaman gelecek bakıyorum ve onu kaydedip o gun girip alıyorum tek zahmeti bu ve kapış kapış gidiyor tükeniyor.
    heralde kimse seiko yu 130 a adidası 55 e alamaz piyasa heryerde araştırın inanmayana sayfamdan kesit sunabilirim.

    bide bu siteye yalnızca davetiyeyle üye olunabiliyor
    altta link var isteyenler için.
    http://www.markafoni.com/i/firat_narin/

    başlığı açan arkadaşa çok teşekkür ederim
    ha en iyi forum hangisi diyeceksenizde kesinlikle her konuda başlık var seviyorum kesinlikle forum.donanımhaber.com :)




  • white3535 W kullanıcısına yanıt
    8 YILDIR GİTTİGİDİYOR'A ÜYEYDİM FEEDBACK'İM DE %100 İKİNCİ VEYA SIFIR KİTAP VE ÇEŞTLİ 500 ADET ALIŞVERİŞİM OLDU,ÜYELİĞİMİ İPTAL ETTİM ETME NEDENİM GİTTİGİDİYOR ALIŞVERİŞ SİTESİ VE SATICI ÜYELERİ ÜRÜN ALAN ÜYELERİNE ÇOK SAYGISIZ.SATICI ÜYELERİNİN HAKSIZ TUTUMU VEYA ONLARIN ŞİKAYETLERİ SONUCU DİĞER ALICI ÜYELERİNİ SİZİ ASKIYA ALACAĞIZ VEYA ÜYELİĞİNİZİ İPTAL EDECEĞİZ DİYE TEHDİT EDİYORLAR.BENİ 2 DEFA SAYGISIZCA HAKLI OLDUĞUM HALDE TEHDİT ETTİLER İLKİNDE YA SABIR DEDİM VE 2'NCİSİN DE ÜYELİĞİMİ İPTAL ETTİM.HEPSİBURADA SİTESİNDEN ALIŞVERİŞ YAPIYORUM ŞİMDİ HEPSİBURADA SİTESİNDE ÜRÜNÜN ELİME ULAŞIIMINDA BİR AKSAKLIK OLDU BENİ HEMEN TELEFONLA ARAYIP ÖZÜR DİLEDİLER VE TELAFİ ETTİLER.GİTTİGİDİYOR ÇOK SAYGISIZ BİR SİTE BUNU TWEETERDA DA YAZDIM.
  • arkadaşlar alışveriş siteleri ve bu sitelerle ilgili deneyimlerinizi buraya yazarsanız sevinirim.benim bidolu.com la ilgili hiç de iyi anılarım olmadı.sipariş verdim gelmedi.telefon ediyorum muattap yok, internet bir araştırma yaptım ki adamlar bayağı bir adamla mahkemelikmiş.allahtan 12 liralık bir alışverişti.arkadaşım hard disk siparişi verdi, ürün gelmedi parayı geri almak için 5 aydır uğraşıyor......



  • Bidolu battı en son bildiğim kadarıyla zaten TMSF'nin elindeydi,ben Weblebi ve Hepsiburada'dan alışveriş yaptım bir çok kez,ufak tedarik sorunları dışında problemle karşılaşmadım...
  • internetten alış verişi sevmiyorum cidden illaki bişi almam gerekiyorsa gittigidiyor.com
  • hepsi burada com la büyük bir sorunumuz olmadı.sadece birkez hanıma jimnastik aleti almıştık esofman hediyesi vardı ama gelmedi.gitti gidiyor zaten müthiş bir site
  • arkadaşlar hepsiburada.com bence en iyisi.bir çok alışverişim oldu hiç bir problem yaşamadım, hatta bozulan flash diskimi geri tamir için gönderdim ve bana servis sıfırını gönderdi.
  • gitti gidiyor . com
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bayram46

    arkadaşlar hepsiburada.com bence en iyisi.bir çok alışverişim oldu hiç bir problem yaşamadım, hatta bozulan flash diskimi geri tamir için gönderdim ve bana servis sıfırını gönderdi.


    evet ben de bozulan birkaç cihazı gönderdim çok yardımcı oldular
  • www.gittigidiyor.com

    www.hepsiburada.com
  • www.hepsiburada.com
  • bence Mynet Alışveriş yani Neveria
  • HemAlHemSat.com



    şu ana kadar hiç problemsiz alışveriş yaptım
  • Bu aralar çok fazla alışveriş sitesi var.www.nekadar.com dan en ucuzunu bulabiliyorsunuz. Hepsiburada çok iyi bir yer ancak biraz pahalı gibi, ama teknosa dan ucuz .www.webdenal.com da fena değil.www.ekonomikticaret.com bir diğer alternatif.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 8 Eylül 2006; 18:34:20 >




  • teknosa
  • www.ideefixe.com
    www.pcdepo.com
  • www.pcdepo.com bu yıl en iyi internet mağazası ödülünü aldı
  • arkadaslar aranızda gittigidiyor.com dan açık arttırmayla urun alan varmı ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LastCereN

    www.hepsiburada.com

  • evet 13 işlemim var
    oradan 2 kere sattım 11 kere de ürün aldım..........
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.