Şimdi Ara

GRID Autosport (2014) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
5
Favori
16.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Grid Autosport: PC-Version im Video-Test
    http://www.pcgameshardware.de/Grid-Autosport-PC-258529/Videos/PC-Version-im-Video-Test-1126440/





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Beyler oyunu orjinal nerden alabiliriz?

    Steam, Amazon,Gittigidiyor gibi yerlerden alabilirsin hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Directx31

    Abi o kokpit ne ya bu oyuna para verenin aklından zoru vardir

    Kim eksiledi lan
  • bu ne ya i7 CPU recommended diyorlar???
  • Gayet iyi puanlar almış oyun.direksiyon olmadığı için uzaktan bakinmakla yetiniyorum.
  • DFGT ile deneyeceğiz bakalım.
  • malum yerlere düşmüş gibi gözüküyor çekebilirsem ps3 koluyla deneyecegim ..
  • Dün akşam gameplay videolarından izlediğim kadarıyla kokpit kamerası dışındaki kameralar ile dönüşler kötü. Sanki araba değil de yol dönüyor gibi. Kokpit sürüşleri ise direksiyonla oynayanları izleyince tatmin edebilir gibi duruyor. Sesler çok hoşuma gitti. Grid, motor ve lastik sesleri, patinaj ve sert fren sesleri, tutunma sesleri güzel. Gridlerde ve vites aralarında kokpitin arabanın amortisör tepkisi ve kokpitin sallanması vs.. videodan gördüğüm kadarıyla iyi duruyor. Yalnız kokpitler zifiri karanlık, belli ki baskıdan dolayı sonradan eklenmiş. Oynanır ama kokpit yok desek yeridir. Sanki gözümüzü cama dayamış gibi gidiyor elemanlar Denemeye değer buldum oyunu. Şunu da belirteyim Grid ve Grid 2 benim ciddi anlamda sevmediğim oyunlardı. Daha doğrusu GT ve Forza'dan sonra diğerleri otomatikman yavan geliyor. İnşallah bu bir süre idare eder.




  • araç içi kamera görüntüleri bulanık ve düşük çözünürlüklü mü bana mı öyle geldi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUERRA

    araç içi kamera görüntüleri bulanık ve düşük çözünürlüklü mü bana mı öyle geldi?

    youtube 1080p yazan çakma video çözünürlüğü ile gördüğüm kadarıyla araç içine girildiğinde flu bir görüntü oluyor gibi. Sanki sarsıntı ve aradaki camın görüşe etkisini hissettirmeye çalışmışlar. Tabi oynamadan net bir şey söylemek zor yine de.
  • Oyun muhteşem olmuş. Tam istediğim gibi. Grid 2 gibi arcade değil. Sim'e yakın. Helal olsun milletin sözünü dinlemişler bu sefer. Kokpit görüntüsü çok flu ama o da sanki hız efekti gibi duruyor. Yama ile düzeltilebilir belki ama önüne bakıp piste daldığın için araç içi detay fazla sıkıntı yaratmıyor. şuan bmw e30 yarışlarını açtım custom raceden yarışıyorum. Tavsiye ederim grid 1 seven herkes indirip kursun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metallurgy

    Oyun muhteşem olmuş. Tam istediğim gibi. Grid 2 gibi arcade değil. Sim'e yakın. Helal olsun milletin sözünü dinlemişler bu sefer. Kokpit görüntüsü çok flu ama o da sanki hız efekti gibi duruyor. Yama ile düzeltilebilir belki ama önüne bakıp piste daldığın için araç içi detay fazla sıkıntı yaratmıyor. şuan bmw e30 yarışlarını açtım custom raceden yarışıyorum. Tavsiye ederim grid 1 seven herkes indirip kursun.

    Ben direk kariyere daldım ilk defa bir araba yarışı oyununda üstüste 2 sezonda 2. oldum genel klasman bir türlü 1. olamadım Custom racein kariyer moduna bir etkisi varmı şuanlık focusla yarışıyorum, araba satın alma olayıda yok sanırım. rakiplerde bmw var.

    ilk yarıştada İstanbul park var oda güzel detay oldu, pistler kendini tekrar etmezse bu oyun grid'le kapışır.




  • GRID Autosport Video Review and 4K Gallery
    http://www.hardwareheaven.com/2014/06/grid-autosport-video-review-and-4k-gallery/

    Grid Autosport HD Texture Pack Vs Standard at 4K 3840x2160




  • Splint screen uzun zaman sonra geldi benim düşüncem olumlu yönde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metallurgy

    Oyun muhteşem olmuş. Tam istediğim gibi. Grid 2 gibi arcade değil. Sim'e yakın. Helal olsun milletin sözünü dinlemişler bu sefer. Kokpit görüntüsü çok flu ama o da sanki hız efekti gibi duruyor. Yama ile düzeltilebilir belki ama önüne bakıp piste daldığın için araç içi detay fazla sıkıntı yaratmıyor. şuan bmw e30 yarışlarını açtım custom raceden yarışıyorum. Tavsiye ederim grid 1 seven herkes indirip kursun.

    Hızdan mı bulanık yoksa bakış açısından mı yani yola bakıyoruz orası doğal olarak bakış açımızın dışında hali ile bulanık olacak bence onu düşünerek yapmışlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihathalitt

    Mamunda'ya düşen malum sürümü oynayan var mı ?

    Ben korsana karsiyim ama kuzenim oradan indirip oynamis en ufak sorun yokmus su kuzenler yok mu
  • Aral game ile bundan 1 ay önce mail attım ön sipariş açacak mısınız diye cevap bile vermediler doğru düzgün aral game çok eksiği var bu ön sipariş konularında, bende bir hışımla grid 2 sahibi olarak steam den % 10 iskontolu satın aldım 44 dolara yanında da dirt shodown hediye ettiler umarım kokpit kamerası olur konu sahibi eklemek isteyen arkadaşlar pm atsın bugün açılış yaparız :D yaş 22 ve üstü eklesin, 25 yaşındayım takılırız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

    Aral game ile bundan 1 ay önce mail attım ön sipariş açacak mısınız diye cevap bile vermediler doğru düzgün aral game çok eksiği var bu ön sipariş konularında, bende bir hışımla grid 2 sahibi olarak steam den % 10 iskontolu satın aldım 44 dolara yanında da dirt shodown hediye ettiler umarım kokpit kamerası olur konu sahibi eklemek isteyen arkadaşlar pm atsın bugün açılış yaparız :D yaş 22 ve üstü eklesin, 25 yaşındayım takılırız

    Hocam bende dun attim bakalim cevap gelecekmi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihathalitt

    Mamunda'ya düşen malum sürümü oynayan var mı ?

    Denedim sorun yok.

    Oyunu biraz oynama fırsatım oldu. 4-5 yarış yaptım. Öncelikle oyun sim değil ama tam arcade de değil. Oynayan dediğimi anlayacaktır Forza Horizon gibi sürüş. Steam dan satın almaya pek niyetli değilim açıkçası. Kokpit kameraları bu zamana çok ters onu söyleyeyim, eleştiriden korkup sonradan eklemişler belli. Oyunda araba ile kalkışlar çok anlaşılır değil fakat sesler iyi. Genel olarak eğlenceli bir sürüş var, direksiyon için biraz ayar istiyor, direk takıp kullanmayın ayar çekin güzelleşiyor. Gerçi ben fanatec ile kullandım Logitech g25 g27 belki ayar istemeyebilir. Klavye ya da gamepad performansını bilemiyorum. Bir iki yarış sonra medium zorlukta birinciliğe rahat oynanıyor, sürüş zor değil. Arcade yarışçılar bu oyunu oynar her türlü. Race Line yol yardım seçeneği açık oynayacaklara söyleyeyim o yarış çizgisine hiç gerek yok çünkü çok yanıltıyor ve saçmalıyor. Milletin komple fren yaptığı yeri yeşil gösteriyor bazen mesela, kırmızı fren noktalarında fren yapan araba yok mesela siz fren yaparsanız toz oluyor diğer araçlar kullanmayın daha güzel :) HD 270x kartla ultra sorunsuz oynattı fps ölçmedim ama akıcılığında sorun yoktu, ölçmeye bile gerek duymadım. Bir de hafta sonu 280x ile deneyeceğim. Bu oyun Grid cileri üzmez oynatır kendini. Yanız Gran Turismo, Forza vb sürüş beklentiniz olmasın.




  • İlk benchmark benden gelsin;




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 26 Haziran 2014; 16:22:57 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.