Şimdi Ara

GRID Autosport (2014) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
5
Favori
16.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün Steam oyunu Amerika'ya açınca bende VPN ile girip yaklaşık 3 saat kadar oynadım oyunu.

    Öncelikle şunu söyliyeyim büyük bir Codemasters fanıyım bu adamların çıkarttığı yarış oyunlarından daha fazla eğlendiğim ve vakit geçirdiğim bir yarış oyunu olmadı.Tüm bu hayranlığımın içerisinde en büyük hayal kırıklığım ön siparişle satın alıp biraz Xbox'da biraz PC'de az bir vakit geçirip rafa kaldırdığım GRID 2 olmuştu.

    İlk GRID'i efsane yapıp GRID 2'de yerini sıradan bir oyuna bırakan sebepleri sizde biliyorsunuz zaten.

    GRID: Autosport GRID 2 yerine çıkması gereken oyun olmuş aslında.Hala ilk oyun kadar iyi bir kariyer modu yok ancak tekrardan "bir yarış daha yapıp kapatayım","şunuda tamamlayayım" hissi geri dönmüş.Elimizde tonla seçenek var ve Codemasters her disiplin için farklı bir sürüş dinamiği oluşturmayı başarmış.Simülasyon ve arcade arasındaki denge ilk oyundakine dönmüş.

    Oyunu açtım ilk deneme yarışının ilk virajında frenleme noktasını kaçırıp dışarı çıkınca GRID 2'nin dandik driftle viraj dönmeye dayalı sürüş sisteminin gittiğini bu oyunun daha ciddi bir dinamiğe sahip olduğunu anladım.

    Daha uzun oynadıktan sonra detaylı yazacağım zaten en beğendiğim şeylerden birisi çok farklı mekanlarda yarışıyoruz bir yarış Dirt 3'ün turuncu yapraklı ormanlarında geçerken diğer yarışda ilk GRID'in sisli Japonya'sına gidebiliyoruz İstanbul Park'ın dönmesi bile ayrı bir keyif.

    Oyunu oynamadan kesip atmayın benden size söylemesi bu oyun GRID 2 değil GRID 1 ile kıyaslanacak kıvamda bir oyun var elimizde ve o atmosferi özleyenleri tatmin edecektir.

    Bu arada PC için kaplama paketi gelecekmiş grafikler,manzara ve atmosfer yer yer harika görünüyor yer yer çok düşük kaplamalarla karşılaşabiliyorsunuz.




  • 2smoke kullanıcısına yanıt
    shifttir git
  • Eurogamer - 7/10
    IGN - 8.3/10
    PC Gamer - 86/100
    CVG - 9/10
    TeamVVV - 8/10
  • oyun resmen ruhumu daralttı. ne sıkıcı bir yarış oyunudur bu
  • Project Cars geliyor grid serisi 2 ile hakkını boşa kullandı şimdi de bu yapımla şansı mı var sizce ? Tamamen boş yatırım olmuş firma adına.Artık seneye inşallah toparlarlar.Bu oyuna boşuna para vermeyiniz.(GRID 1 zamanının DOMINATOR ıdır. halen oynamaktayım.)


    Buda 1 ay öncesine ait "yapım" aşımasında olan oyunun bir videosu.Düşünün yani yapım aşamasında böyle ki çıkmasına daha aylar var."2014 ün sonuna doğru çıkıcak deniliyor"


    http://www.youtube.com/watch?v=9gbdQ5bDw1E
  • gelsin bakalım beklemedeyiz hala önce malum yerlerden bir deneyelim de sonra değiyorsa ederini veririz :)
  • Şu pist yarışlarını bir türlü sevemedim çok sıkıcı geliyor yauv
  • Beyler oyunu orjinal nerden alabiliriz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jinakuma

    Oyunu very easy yaptım 8. 9. anca geldim. Sonra oyunu very hard yaptım manuel vites hariç yine 8. 9. geldim. Youtube dan bakayım dedim millet nasıl oynuyor diye şöyle 1. 2. olan göremedim career mode da. Bilmiyorum desem GT5 te ilk 3 ehliyetin bütün görevlerinde gold aldım. Simülasyon oyunu olmamış bu arcade oyunuda olmamış araya birşey vermişler ama onuda becerememişler. Oyun zor ama neden zor onuda anlamadım. Şahsı fikrimi oyun zaman kaybı eglenceli bir yani yok.

    Şimdi şöyle anlatayım, ilk kariyer yarışında 9. diğerinde 6. ve üçüncü yarışta 1. oldum. Yardımlar falan kapalı tabi. İşin doğrusu üçüncü yarışa kadar direksiyona ayar çektim. Birde şunu anladım bizlerde alışkanlık var adaplı gidiyoruz makul hızlarda virajlara giriyoruz. Baktım ki normalin üzerinde de dönülüyor virajlar sonra gerçekte olmaması gereken şekilde daldım virajlara sıraları atlamaya başladım. Bir de benim gibi tadını almak için aman çarpmayayım derdinde olmamak lazım ittire kaktıra geçeceksin araçları. Zaten ne saçmalıktır kendileri çarpışan oto modunda maşallah. Normal şartlarda bazı arkadan dürtmelerde spin atmamak mümkün değildir fakat bunda attırmak başarı , Keçi gibi araçlar Yani genel yarış kuralları dışında o arcade moda adapte olunca oyun otomatikman kolaylaşıyor. Medium ve Hard modlarda oynanabilir. Bana bu nedenlerden dolayı oyun çok tad vermedi, yarış hissini alamadım. Grid severleri mutlu etmişler diyebilirim. Yalnız daha önce de söyledim sesler bence oyunun en güzel yanı.




  • Ben oyunu begendim acikcasi. kokpitin flu olmasi yola odaklanmanizi sagliyor daha guzel olmus bence,resimdeki gibi sistemlerle dis kameradan oynamak cok mantikli olmuyor gercek hiz zevkini kokpit kamerasi veriyor kokpit kamerasi kesinlikle gerekliydi flu yada net farketmez benim icin o hissi saglasin yeterli.
     GRID Autosport (2014) [ANA KONU] GRID Autosport (2014) [ANA KONU]




  • Zorluk sorunu yaşayan arkadaşlar (Öndeki araca yetişememe arkadaki aracın sizi rahatça geçmesi vs) aracın çekiş kontrol ve ESP sistemi ayarlarını gözden geçirsin. Gaza abandığınızda ve sert viraj dönüşlerinde falan realistik sürüş destekleri devreye giriyor ve bunlar normal zorluk modunda devredeler. Hem gerçek hayatta hem bu oyunda aracın performansını budadıkları söylenebilir. Sert manevralarda, ani gazlamalarda sürüş destek sistemleri sürekli devreye girdiği için adam akıllı çekiş yakalayamıyorsunuz, aracınız geç hızlanıyor ve doğal olarak geçiliyorsunuz oyunda.
  • Yav bir indirip oynayalım dedik iyice soğuttunuz oyundan hiç mi olumlu yorum yok
  • Oyunu artık dayanamayıp sildim. Dirt 4 gelsede yolumuza baksak. Ah şu forza horizon gibi oyunlar pcye çıksa ah.
  •  GRID Autosport (2014) [ANA KONU]


    Steam Linki:http://store.steampowered.com/app/255220
    _______________________________________________________________


    Codemasters beklendiği gibi GRID serisinin yeni oyununu duyurdu. GRID: Autosport adlı oyun Playstation 3, Xbox 360 ve PC için piyasaya çıkacak. Oyunun 27 Haziran'da Avrupa'da raflardaki yerini alacağı da açıklandı.

    Yeni nesil konsollara gelmeyecek gibi görünen oyun Grid: Autosport'ta oyuncular 22 farklı mekanda yarışma şansı yakalayacaklar. Süper modifiye arabalardan tutun da prototip araçlara kadar 100'den fazla aracın emrimizde olacağı söyleniyor. Oyunun kariyer modunda ise profesyonel yarışçılarla takım arkadaşı olacak ve sponsor bulup ünlü bir yarışçı olmaya çalışacağız.

    Ayrıca oyuncuların haftalık yarışlara da katılabileceği oyunun çıkış tarihinin bu kadar erken olması sevindirici. Bakalım Codemasters, GRID 2'de yaşattığı hayalkırıklığını unutturabilecek mi

    Kaynak : BSC

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • kokpit var mı kokpit ?
  • Rezalet olacak demedi demeyi 2 ay sonra çıkacak oyundan ne beklersin.
  • Önceki grid oyunlarında kokpit vardı.buna koymamazlik yapmazlar sanırım. Oyun %99 half-sim olacak.
  • Kokpitin olacağı videoda gözüküyor ama detaylı bir kokpit değil sanki. Neyse ki buna da şükür. Grid 2'deki eşekliklerini tekrarlamayacaklar belli ki. İlk oyunu benim adıma en çok sevdiren yönü gerçekçi kokpit kamerasıydı.
  • Yapılan açıklamalarda bu sefer sime yakın bir oyun çıkarmayı düşünmüşler. Uzun gece yarışlarıda varmış, her halde LeMans 'dan bahsetmek istediler.F1 serilerine sahip olduktan sonra ne kadar sim olacağını rahatlıkla tahmin edebiliyorum
  • Videoyu izledim guzel gorunuyor beklemedeyim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.