Şimdi Ara

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.133
Cevap
137
Favori
1.872.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mexlayn

    selam erdim16

    istanbulda soylediğin gibi sağlam işten anlıyan bir yerden bilginvarsa yönlendirirmisin.soylediğin gibi servis uğraşmıyor yenisiyle değişim hemen.kendim sökülüp takılmasında sorun yaşamıyorum ama dediğim gibi amatör olarak halledilebilinecek birşey değil.herşeyden öncesi açılan kenarlarda tekrar kıvırmak için pay neredeyse yok denecek kadar az makina ile işlem görmesi gerekiyor.



    İstanbul'da bildiğim bir yer yok.Fakat Maslak Oto Sanayii'ne gidersen veya bildiğin bir yerdeki oto döşemecisine de gidebilirsin.Sorunu çözer diye düşünüyorum.Söküp takmaya gelince ben de senin gibi düşünüyordum ama işi yaparlerken baktığım için şimdi senin kadar karamsar değilim. Artık kendim yapabilirim bu işi.Tekrar kıvırmak için pay yok demişsin.Döşemeyi söktükten sonra kalkan yerleri güzelce temizliyorsun.Hatta sen de sağlam olan yerleri bir miktar geriye doğru açıyorsun.Sonra güzel bir yapıştırıcı sürüyorsun ve bir süre bekletiyorsun.Bu arada yapıştırıcı sürmeden döşemede kalkan yerleri ısıtman da gerekiyor.Yapıştırıcıyı uygulayıp bekledikten sonra da elinle geriye doğru gerdirerek kapatıyorsun.Kendin yaparsan max. 1-2 saatini alır.Uğraşamam da diyorsan iyi bir döşemeciye git ve yaptır.
    Çizik bile olmayan döşemeni basit bir işlem için yenileme derim.Dünyanın parasını istiyorlar.Yazıktır.Milli servet bunlar.Kolay gelsin..




  • Arkadaşlar bu sıralar kafayı deri koltuk temizliğine taktım. CARPEX' in deri temizlik ve bakım kremini aldım ve uyguladım. Ancak beni tatmin etmedi. Hâlâ deri kırışıklıklarının arası siyah kirle dolu. Sizin temizlik için uyguladığınız bir yöntem var mı..? Bakım için ne tavsiye edersiniz..? Sevgiler..
  • Sevgili erkonko Carbon Clean yaptırdın mı merak ettim...Kimisi hiç gerek yok diyor, kimiside çok faydası olur diyor..Gerçekten performansta değişiklik oluyormu..?




    quote:

    Orjinalden alıntı: erkonko


    quote:

    Orjinalden alıntı: esmerce

    1.5 saat mi? Olabilir benimki enjektörler sökülmeden yapılmıştı sadece yarım saat sürmüştü belkide kazıklandım


    ücret aynımıydı esmerce başında beklemişmiydin belki benim adam şişirmiş olabilir 1.5 saat dedi başında beklemezsem yarım saatte yapıp 1.5 saatte teslim edecek ama ben başında beklemeyi düşünüyorum çünkü başka işim yok iş çıkışı gidicem yazarım




  • selam erdim 16

    bilgiler için sağolasın.bu hafta sonu denemeyi düşünüyorum soylediğin şekilde.inşallah dehada berbat olmaz.
  • evet arkadaşlar c.tesi gidip yaptırdım ve iki günlük süreçte herhangi bir sorun yaşamadım makinada bir buçuk saat durdu depoda benzin olduğu için yakıt tasarrufu ile ilgili bilgileri bu sabah yeni benzin aldığım için bir iki gün sonra yazabilirim(özellikle az aldım ölçüp yazmak için) performansa gelince bir kaç sayfa önce yazdığım araç hızlanmıyor şikayetim çok sıkıştırmadığım halde baya fark belli ediyor kendini temizlikten sonra çekiş ve hızlanmada belirgin artış var(bunlar benim arabam için yaptığım açıklamalar her arabada tutmayabilir lütfen bunu unutmayın) artık 3 te bile 100 e rahat çıktı üst devirlerde ve viteslerde sıkıştırmadım daha yani ben tatmin oldum arkadaşlar faydasını gördüm herhalde bu arada siz yapana kadar terslik yaşarsam onuda muhakkak yazarım




  • sevgili laguna severler

    siteye yeni katıldım nerdeyse hemen hemen butun yazılanları okudum diyebilirim.Karşılıklı öneriler sorulara cevaplar hakikaten çok güzel.bunu canlı bir buluşmaya dönüştürmenin daha da güzel olucağını düşünüyorum.Bu yonde düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar merhaba kenwood double din teyp alıyorum,artı onun aparatınıda alarak direksiyondan kumanda edecem,ve arac displayinde müzik ve fm kanalarının isimlerini görecem,sistem maliyeti mp3 112 pound,ara aparat 53 pound bide istersek bluethoot özelliğide ekleyebilecez oda 59 pound yani arçda handsfree olacak işte resimleri laguna 1 bu sistem mükemmel olacak sanırım .işte alet resimleri:







  • abi bluethoot da buda biraz pahalı alsam mı almasam kararsız kaldım,bi yandan hands free arayan olduğunda araç içinde eller serbest konuşabileceğiz nedersiniz.

  • eğer alırsam bluethoot o resimde gördüğünüz mikrofon ucunu bizim aracın digital klima üstündeki iç ısı algılayıcı delikli yerin altına gizlemeyi düşünüyorum,olurmu sizce ve nasıl açılır digital klimanın üst kapağı tabi kablolarda içerden gidecek fikri olan varmı?
  • slm arkadaşlar ben 98 model bir laguna almayı düşünüyorum . ama bu araçla ilgili hiç bir bilgim yok sadece lagunalar çok hoş bir araba olduğunu biliyorum hepsi bu. bu araçla ilgili bana bilgi verirseniz çok memnun olurum . yedek parça yakıt vb. gibi konularda ..... şimdiden teşekkürler .....
  • haaa bilgileriniz doğrultusunda bu aracı alırsam bende artık bir lagunacı olarak aranıza katılacağım...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: taskin_01

    haaa bilgileriniz doğrultusunda bu aracı alırsam bende artık bir lagunacı olarak aranıza katılacağım...


    arkadaşım aracın motor ve beygir gücünüde belirtirsen o doğrultuda daha doğru bilgiler aktarırız ama laguna inan farklı bir arabadır
  • Syn erdemkaraman35

    Bunlara nedersin...Bunlarda farklı alternatif olabilir senin için...






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guduset -- 17 Nisan 2007; 13:42:56 >
  • Bunlar Çok güzel ama tabi araç içinde ki teyp de pioneer olması gerekiyomuş...
  • ben o 98 model aracı kaçırdım satılmış. şimdi başka birtane buldum 96 model 2000 motor 115 beygir arac temiz gibi ama baktırmadım daha. fiyat biraz pahalı 12.750 istiyor .98 model olan 11.600 ytl idi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: taskin_01

    ben o 98 model aracı kaçırdım satılmış. şimdi başka birtane buldum 96 model 2000 motor 115 beygir arac temiz gibi ama baktırmadım daha. fiyat biraz pahalı 12.750 istiyor .98 model olan 11.600 ytl idi.


    kötü olmuş kaçırman 96 çok yaşlı sen bilirsin laguna bakımlıysa lagunadır bende 98 lagunamı alırken km 260 bindeydi servis bana bunda volvo motoru var kullanıcıysan al 500 bine kadar sorun yaşatmaz demişti
  • araba 135000 km de arabanın tüm bakımları reno mais de yapılmış. o kadar ki yani adam aküyü bile mais den almış. ayrıca arbada sıralı tüp var ve km. ye 150 bin lira yakıyomuş.satan arkadaşda bunu satıp 2002 modeli varmış bir yerde onu alacakmış. Ben kime sorduysam aman ha bu lagunadan uzak dur git başka araba al dediler bende sanki onlara inat gibi takıldım kaldım lagunaya işte .
  • neden uzak durmanı söyledilermi topici okudun aklına yatmayan bir yeri varmı hem alırken yine götürüp mais servisten exper raporu çıkarır baktırır alırsın tamamen sana kalmış iş bende renoya özellikle lagunaya binene kadar bu sınıf araçlardan bir haberdim (1.8t passat kullanıyodum) şimdi değiştirmeyi aklımdan bile geçirmiyorum seni etkilemiş olmak istemem bence iyice düşün araştır başka forumları topicleri gez gugıl amcaya laguna yaz tarat inşallah hakkında hayırlısı olur
  • sağol kardeş ilgilendiğin için ,daha önce eskort aracımda pioneer teyp vardı hem güzel çekmiyordu bide direksiyona takılan bu aparatından almıştım inan güneş ışığında teybi kontrol edemiyodunuz,bunlar kızıl ötesi ışınla kumanda ettiği için direkt ğüneş ışığı gördüğünde sağır kalıyo,klima kumndaların manuelinde bile yazar,aklınızda olsun kardeş
  • 96 model için 12.750 ytl fiyat nasıl sizce bu fiyata bu araba alınırmı yoksa bekleyeyim başka bir arabaya mı bakayım..
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.