Şimdi Ara

Tam ekran video izlerken başka sayfalara geçemem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar sorunum biraz karışık farkındayım. En basite indirmeye çalışıcam. Öncellikle örnek vermek istiyorum.Twitch Tv üzerinden tam ekran bi yayın izliyorum aynı zamanda başka internet sitesinden ödevimi yapıyordum.Şöyle ki tam ekrandayken alt tab yardımıyla başka sayfayı videonun önüne getirip sayfayı küçülterek hem yayını izleyip hem ödevimi yapıyordum.Fakat şimdi video izlerken alt tab yaptığım zaman direk o anki sayfayı küçültüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Relinquished06

    İyi akşamlar sorunum biraz karışık farkındayım. En basite indirmeye çalışıcam. Öncellikle örnek vermek istiyorum.Twitch Tv üzerinden tam ekran bi yayın izliyorum aynı zamanda başka internet sitesinden ödevimi yapıyordum.Şöyle ki tam ekrandayken alt tab yardımıyla başka sayfayı videonun önüne getirip sayfayı küçülterek hem yayını izleyip hem ödevimi yapıyordum.Fakat şimdi video izlerken alt tab yaptığım zaman direk o anki sayfayı küçültüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

    http://www.reddit.com/r/Chromecast/comments/1qibib/no_longer_able_to_alttab_with_full_screen/
    Adresteki kişi yanlış çevirmediysem sizinle aynı sorunu yaşıyor. İsterseniz bir göz atın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Relinquished06

    pepflashplayer.dll Shockwave Flash 12.0 kısmında gözüküyor. İptal edince youtube'dan bazı videolar açılıyo dediğim sorun çözülüyor fakat çoğu video ve twitch tv videolar için etkinleştirmemi istiyor.
    Edit : Devre dışı bıraksamda bırakmasam da dediğim olay youtube da çalışıyor yani istediğimi yapabiliyorum fakat aynı şey twitch tv üzerinden yapamıyorum.

    Anladığım kadarıyla chrome'ın yeni sürümlerinde ortaya çıkan bir sorun. Aşağıdaki çözümün işe yaradığını söyleyenler var:
    https://www.google.com/intl/en/chrome/browser/canary.html adresindeki dosyayı indirip kurun. Chrome'u yeniden başlatın. Ardından chrome://flags sayfasını açın. --embed-flash-fullscreen ı bulup aktifleştirin(enable).
    Sorun çözülmezse chrome'ın yeni sürümü çıkana kadar başka tarayıcıyla idare edebilirsiniz.

    Düzenleme: Şu eklenti de işe yarıyor diyenle var. Fakat rastgele eklenti kurmamak lazım. Pek güvenli görünmüyor:http://learnhill.com/getting-things-done/google-chrome-minimizes-fullscreen-mode-on-alttab/

    2.Düzenleme: Youtube flash player'in etkin olmadığı durumlarda HTML5 kullanıyor. Bu yüzden youtube'da sorun oluşmuyor. Twitch Tv videolar için sadece flash player kullanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba50 -- 31 Ocak 2014; 16:05:57 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.