Şimdi Ara

Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesindeki özel madde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Emekleri için teşekkür edip yollanmalı. Koşuyor, Galatasaray'lı diye bir oyuncu takımda kalamaz. Verilen paralar da küçük meblalar değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tlhGS

    Daha iyisi alinmadigi surece gidebilir. Eboue gibi rezil bir futbolcuyu izlemek istemiyorum.

    Alindigi surece olacakti. Yanlis yazmisim.
  • Bassın gitsin artık aş evi mi la galatasaray?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Takimin sembol isimlerinden, futbolu birakinca Metin Oktay, Fatih Terim, Hakan Şükür, Hangi, Bulent Korkmaz ile birlikte alinacak efsane futbolcu.

    Ismi, yukarida yazdiklarindan sadece "Hangi" ile beraber anilabilir.

    "Hangi Sabri?" seklinde.
  • Sözleşmesindeki özel madde gereği tecrübeli oyuncunun kontratının uzaması için 30 maçta oynaması gerekiyor. Sarı kırmızılı formayı şimdiye kadar 16 kez giyen Sabri, ikinci devrede 14 mücadeleye daha çıkamazsa mukavelesi bitecek.
    Galatasaray’ın emektar ismi Sabri Sarıoğlu’nu bir tehlike daha bekliyor. Mancini’nin kararıyla Ajax ve G.Antep maçlarında sahada olsa da kaptanlık bandını takmayan Sabri’nin geleceği de kritik…
    Hürriyet’in haberine göre; 15 yıldır top koşturduğu G.Saray’da Sabri, sezonun geri kalanında 14 maçta daha görev alamazsa sözleşmesi sona erecek. Geçen sezon imzaladığı 2+1 yıllık kontrattaki madde nedeni ile Sabri’nin tam 14 maçta daha oynaması gerekiyor.
    LİGDE İŞİ OLDUKÇA ZOR
    Sabri’nin yıllık 1.2 milyon dolarlık sözleşmesinde “2013-14 sezonunda 30 resmi maçta oynarsa kontratı 1 sezon daha uzar” maddesi bulunuyor. Sabri, 2013-14 sezonunda 16 kez G.Saray formasını terletti. Başarılı oyuncunun bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki Elazığspor karşılaşmasında da görev yapması bekleniyor. Aydın ve Bruma’nın sakatlığı sonrası Mancini’nin görev verdiği kaptanın ligde ise formayı kapması zor gözüküyor.
    REKABET ÜST SEVİYEYE ÇIKTI
    Galatasaray’da ligin 2. haftasından bu yana sahalardan uzak olan Hamit Altıntop, belindeki rahatsızlığı atlattı ve Beşiktaş derbisi ile formasına kavuşmayı planlıyor. Aynı zamanda sarı kırmızılı ekibin yeni transferi Boşnak yıldız Izet Hajrovic’in mevcut lisans problemi ise de bu hafta sona erecek.
    Sağ beke Salih Dursun’un da alınması Galatasaray’daki forma rekabetini iyice kızıştırıyor. Kısaca sezonun geri kalan bölümünde kaptanlığı alınan Sabri Sarıoğlu, Mancini tarafından 14 kez sahaya sürülmezse, sarı kırmızılı takımla bağları kopacak.



  • 30 maçı tamamlayamasa bile gönül, hatır olayıyla yine uzatabilirler.
  • Şu an sağ bekte en çok verim aldığımız/alacağımız futbolcu bence.Sene sonu o bölgeye takviye yapılırsa eboue gönderilmeli.Sabri yine yedek olur ya da yollanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Takimin sembol isimlerinden, futbolu birakinca Metin Oktay, Fatih Terim, Hakan Şükür, Hangi, Bulent Korkmaz ile birlikte alinacak efsane futbolcu.

    Hagi yerine Hangi cikmis. Ama forumda düzeltme tuşu yok.
  • Daha iyisi alinmadigi surece gidebilir. Eboue gibi rezil bir futbolcuyu izlemek istemiyorum.
  • bu maddeden haberim yoktu
    işi şansa bırakmamak lazım, verin parası neyse veyselide alın salihle değişmeli oynarlar
    maskot bozmasından 5 ay sonra kurtulacağız diye seviniyorduk
  • Umarım sezon sonu gönderilir artık. Şaka gibi birde kaptanlık yapıyordu bu adam takıma. Umarım sabri, hakan, aydın sezon sonu gönderilip yerine genç türk oyuncular alınır. Tutarsa ne ala tutmazsada bu oyunculardan daha kötü olmazlar.
  • Takimin sembol isimlerinden, futbolu birakinca Metin Oktay, Fatih Terim, Hakan Şükür, Hangi, Bulent Korkmaz ile birlikte alinacak efsane futbolcu.
  • Hiç olmazsa yüreğiyle oynuyor böyle fedakar ve vefalı adamlar gönderilmemeli ama bizim yönetim semihi gönderdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.