Şimdi Ara

direksiyon kısmından ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2012 auris aracımdan ilk aldığım günden bu yana bozuk(çukurlu veya taş) yollarda direksiyon kısmından lıngır lıngır ses geliyor, müzik v.s açıkken yada gürültülü bir ortamdaysam direksiyon simidinden bunu hissedebiliyorum, direksiyon tertidatında derinlerde bir yerde lık lık diye bir şeyler oynuyor. servise iki kez götürdüm normal dedi. ama ilk defa araç kullanamdığım için ve sadece kendi aracımı da kullanmadığım için bunun normal olmadığını biliyorum ama kimseye izah edemiyorum. konu hakkında bilgisi olan varsa yardım bekliyorum...



  • benim aracımdada aynı şey vardı servise kesinlikle sesten rahatsız olduğunuzu diretin nası düzelttiler bilmiyorum ama benimkisi düzeldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oziyyy

    2012 auris aracımdan ilk aldığım günden bu yana bozuk(çukurlu veya taş) yollarda direksiyon kısmından lıngır lıngır ses geliyor, müzik v.s açıkken yada gürültülü bir ortamdaysam direksiyon simidinden bunu hissedebiliyorum, direksiyon tertidatında derinlerde bir yerde lık lık diye bir şeyler oynuyor. servise iki kez götürdüm normal dedi. ama ilk defa araç kullanamdığım için ve sadece kendi aracımı da kullanmadığım için bunun normal olmadığını biliyorum ama kimseye izah edemiyorum. konu hakkında bilgisi olan varsa yardım bekliyorum...

    Benimde arabayı ilk aldığım zaman bu sesler vardı. Hatta direksiyon bile kilitlenmiyordu. Toyota Ortaköy servisi garanti kapsamından direksiyon kolonunu değiştirdi. Ortaköy yakınsa bence oraya gidin.
  • direksiyon miline baktır boşluk olabilir
  • Kayserideki servise götürdüm ve birşey yok dedi, gelen ses direksiyon mekanizmasında bulununan dişlilerin arasındaki boşluktan kaynaklanıyormuş, çukurlara girincede lıkırtı yapması bu yüzdenmiş, bu boşlukta şuan için normalmiş, ne zaman normal düz bir yolda ses gelirse o zaman değişirmiş, ayrıca bu japon arabasıymış, kötü yollar için yapılmamış... Adamla nerdeyse kavga edecektik, değişmiyorlar. Allah Kayseri servisin eline kimseyi düşürmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.