Şimdi Ara

DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.427
Cevap
16
Favori
83.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hadi bakalim katkati bekliyoruz eksiklikler giderilirse kitkatla daha iyi olur
  • cok alasim vardı bu teli ama sıkıntılarını okudum bi iki yerde ekranla alakalı vazgctim sonra , kitkat gelince bi Daha bakalım duruma ona göre bisi yapicam
  • hata düzeltmeler olmadan kitkat verirlerse hiç bir şeye yaramaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grondan

    hata düzeltmeler olmadan kitkat verirlerse hiç bir şeye yaramaz

    arkadaşlar telefonu kulanıorum gayet memnunum yalnız şöle bi durum var. bu telefon rootlumu. bazı uygulamalarda telefonunuz rootlu olduğu için bu özellik çalışmıyor die bir uyarı veriyor
  • Akıllı kapağın ekranı çizmesi sorununa kapağı kullanmamak haricinde bir çözüm üretebilen var mı ?
  • Akıllı kapağın ekranı çizen tarafına ekran koruyucu yapıştırmak sorunu çözecektir. Telefon geldiğinde ekranda bir tane ekran koruyucu yapışık geliyor, bir tane de kutuda yedek olarak çıkıyor. İstersen yedek ekran koruyucuyu akıllı kapağın şeffaf kısmını kapatacak şekilde kesip oraya yapıştırırsın böylece ekranın çizilmez. Ya da firmanın sitesi üzerinden 1 tane ekran koruyucu sipariş verip onu kullanabilirsiniz. 1 tanesi aşağı yukarı 9-10 TL yapıyor sanırım.

    http://www.akortek.com/smartphone/evo-telefon-aksesuarlari/dark-evo-p60-ekran-koruyucu-film.html




  • eugurcom E kullanıcısına yanıt
    Yedeği kesip yapıştıralım madem.Teşekkürler hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 30 Nisan 2014; 23:07:36 >
  • Selam Arkadaşlar,
    Dark kullananların fikirlerini almak istiyorum yllardır htc desire s kullanıyorum ve her işimi goruyor ama artık daha buyuk ekrana geçmek istiyorum ve aklımda dark var.
    Kullanım amacımda oyun oynamak bulunmuyor, net-video ve kitap okuma diyebilirim. Bu sebepten Tüm ihtiyaclarımı karşılıyor. (Desire S bile tüm ihtiyaclarımı karşılıyor sadece ekran cok ufak artık)

    Sadece şu çözünürlük olayını merak ettim, desire s'de 3.7'' ekranda 800*480 ekran var. Herşey cok net pixellenme v.s. yok kucuk ekran dolayısı ile.
    Evo p60'da 6'' ekranda 960x540 çözünürlük var. Bu yazılarda ve ikonlarda pixellenme yapıyormu, tum yazılanları okudum ama bu tarz 2 telefon kullanmış birinden yorum almayı cok isterim.
    Takıntım ekranın net olması dolayısı ile alınca pişman olmak istemiyorum.

    Sırf çözünürlük yüksek diye piranha grande'de almak istemiyorum acıkcası

    ekleme :
    Dark Evo 178Ppi
    Desire S 252Ppi

    bildiğim kadarı ile PPi kesinliğe etken ve yüksek olan başarılı oluyor.

    Acaba Evo p60 6''de daha düşük ppi sebebi ile netlik olarak desire s'den cokmu geride olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuysuzMan -- 1 Mayıs 2014; 3:04:23 >




  • HuysuzMan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Dark Evo P60 kullanmadım ama kullanan arkadaşım var sıze sıyecegım bence desire s ıle bir müddet daha idare edın P60 1 2 artısı dısında kalite olaral desire s e yaklaşması zor bir CM11 veya Miui v5 yükleyın kullanın paranızı bırıktırın güzel bir Cihaz alın
  • Bu ikinci dark p60 im onceki gonderdigimde oldugu gibi bundada olu pixel var ama gri zeminde cok dikkatli bakinca belli oluyor ama ilkinde bayrak gibi cikiyodu o yuzden rahatsiz olmuyorum. Ama su altta cikan iki yatay cizgi konusuna bisey diyemiyorum arada bir cikiyorlar degisim istesem bundan iyi olacaginin garantisi yok, kardesime pranha grande siparis verdim ikisi arasinda kalanlar icin iyi bir karsilastirma hazirlayacagim. Ama ortada bir gercek varsa note2si olan arkasimla telefonlari karsilastirdik gerek kozmetik acidan gerek performans acisindan dark bence notu gecti, sanki note2 bunun cakmasi gibi durdu, samsung bunun yaninda sonuk kaldi kutudan beles cikan akilli kapagi ve jelatini gosterince arkadasim ohaaa yeter artik dedi ve gitti, tekrar gelip degiselim dedi, hayir dedim sonucta 1 senelik telefon, yani yatay cizgilere ragmen memnunum pil rahat 1.5 gun gidiyor hoparlor sesi discoverye gore az ama ideal. Kamera disciveryle yan yana koyunca cok cok az bir sekilde kotu demiyelimde ayni gibi iste, ama kasa ve malzeme yapisi tum amiral telefonlardan iyi diyebilirim elinize alinca gucu saglamlik ve zerafeti hissediyorsunuz, orj. İphone kullanan arkadasima ekran 940*540 falan demedim yeminle direk geldi ve oooooo ekran cok parlak cok keskin dedi telefona once markasi sebebiyle dalga gecmisti televizyondaki note k1 gibi zannetti sonra yemin ederimki cocugun agzi acik kaldi ki bunu diyen 2bin liralik telefon sahibi, adamlara yani akorteke deneme amaçli bir mail attim 20dk icinde cevap yazip yardimci olmaya cakistilar...ben piranhayi bonus ve hediye cekiyle 500liraya getirdim bu darki ise 540 liraya mal ettim. Simdi marka bagimlilarina soruyorum 500 liraya ne alalim galaxy ace mi?? Dort cekirdek buyuk, muthis ekran, goruntulu direk konusma, akilli kapak, cift hat (kullaniyorum) 1.3 ghz islemci, 1gb ram daha ne olsun......




  • HuysuzMan kullanıcısına yanıt
    Selam,

    Ben 5 aydır dark p60 telefonu kullanıyorum. Daha önce HTC kullandım. Benim amacımda sabahları gazete okumak, e-kitap okumak, facebookta vs. dolaşmak ve ara sıra internet üzerinden veya flash bellek ile film izlemek ve telefon bu taleplerimi fazlası ile yerine getiriyor.

    Ben uzun yıllar bilgisayar teknik servis uzmanı olarak çalıştım. 1991 yılından beri bilgisayar sektöründeyim. Şimdi ise yoğun bir şekilde photoshop kullanıyorum, web sitesi vs. tasarlıyorum. Yani çözünürlük benim için önemli ve hassas olduğum bir konu. Ancak telefonların ekranları zaten küçük bu yüzden kaliteli ekranlarda Full HD veya QHD arasındaki farkı çıplak gözle görmemiz kolay değil. Dark P60'da QHD ekran var. Eğer ekran kalitesiz bir TFT ekran olsaydı sıkıntı çıkarabilirdi ancak ekran kaliteli bir IPS üstelik parlak ekran. Çıplak gözle senin benim veya başka birinin Full HD ile QHD arasındaki farkı görmesi çok zor. Ancak belki oyunlarda çok dikkatli bakınca farkedilebilir veya yazıyı çok fazla büyütüp çok dikkatli bakınca görülebilir onun dışında normal kullanımda bu farkı görmek imkansız.

    Bu ekranın en güzel tarafı büyük olması, videoları ve filmleri keyifle izleyebilmenizdir. Ekranın büyüklüğü kimi için negatif bir özellik olabilirken kimi için pozitif bir özelliktir. Büyük telefonu taşıma konusunda sıkıntı çekecekseniz işinizi görmez ancak taşıma sorun olmayacaksa 6 inc'lik bu ekran çok başarılı.

    Şu an gittigidiyor.com üzerinden 649 Liraya ürünü satın alabiliyorsunuz. Üstelik Kingston 8GB microDuo Usb Bellek Hediyeliymiş. Bu usb belleği aracı hiçbir kablo kullanmadan direkt telefona takıp kullanabiliyorsunuz. Dark P60 OTG kablosunu desteklediği için sorun çıkmıyor. Bazı telefonlar OTG desteği sağlamıyor P60 ise sağlıyor bu da diğer pozitif özelliği. Böylece bu telefona mouse, klavye, usb bellek, harici disk gibi cihazlar telefona bağlanabiliyor. Ayrıca hediye olarak gelen ve telefona direkt olarak bağlanan minik usb bellek'te takılabiliyor. Hem telefonun hemde hediye olarak gelen bu bellek kartının videosu aşağıda verdiğim linkte var.

    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/dark-evo-p60-6-quot-quad-core-8gb-akilli-telefon-112267409




    Yalnız telefonu almaya karar verirsen yanında 1 adet ekran koruyucu siparişi de verirsen iyi olur. Kutudan çok güzel ve kaliteli bir akıllı kapak çıkıyor. Ancak akıllı kapağın iç tarafta kalan şeffaf tarafı telefonun ekranını kaplayan ekran koruyucusu çiziyor ve bu kötü bir görüntü oluşturuyor. Yedek olarak alacağın ekran koruyucuyu akıllı kapağı henüz hiç kullanmadan kesip akıllı kapağın iç şeffaf kısmına yapıştır. Yani ekranın ekran koruyucusu ile akıllı kapağın ekran koruyucusu kapağı kapattığında birbirine değsin. Böylece ekranın hiç çizilmeden telefonunu temiz bir şekilde kullanırsın. Aslında kutudan bir tane yedek ekran koruyucu zaten çıkıyor bir tanede telefona yapışık geliyor ancak yine bir tane yedekte kalsın diye telefonla birlikte bir tane daha ekran koruyucu siparişi ver dedim. Sıkıntı çıkarsa daha sonra uğraşma diye.


    batarya ise yeterli. İnternetim ve gps sürekli açık, arada bir facebookta dolaşıyorum, gazeteler felan okuyorum şarjım 1 günü çok rahat çıkarıyor. 5 aydır sorun çıkmadı inşallah uzun süre böyle gider.

    Benim düşünceme göre 649 liraya bundan iyi telefon almak imkansız. Benim param çok sınırlı olduğu için bu telefon bana ilaç gibi geldi. Elbette 1300-2200 TL arası para verecek durumda olsam başka telefon düşünebilirdim ancak onlarla yapacağım iş yine bu telefonla yapacağım işle aynı olacaktı ve aynı performansı elde edecektim. En büyük sıkıntı teknik servis olabilir henüz teknik servise ihtiyacım olmadığı için başarılılar mı yoksa başarısızlar mı test edemedim. İnşallah o konuda da sıkıntı yaşamamam.

    Birde yeni verdikleri habere göre Android 4.4 kit kat güncellemesini bu telefona uygulayacaklarmış. Bu da yine pozitif bir özellik. Tabi sözlerinde dururlar mı göreceğiz. General Mobile söz verip müşterilerini baya bir mağdur etti bu konuda. Bakalım Dark ne yapacak.

    Yazdıklarım umarım faydalı olmuştur.




  • realwayy kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bazı insanları anlamıyorum,650 liraya Dark p60 alıcam diyorsun onu alacağına üstüne 600 daha koy git g2 gibi kaliteli bir telefon al diyorlar mesela.

    Ya iyi de 650 nere 1200 nere kardeşim??1200 verebiliyorsam o zaman biraz daha biriktirip paramı note 3 alayım?Hatta ben m8'i çok beğendim 400 500 daha katıp onu alayım.Bu mantığın sonu yok.1 lirayı veren 2'yi de verir 2'yi veren 3'ü 3'ü veren 4'ü ....kısacası x'i veren x+1'i de verir mantığı çok sağlıklı bir düşünce değil bence.

    Gücüm ona yetiyor ki g2 yerine onu tercih ediyorum.Zaruri bir seçim yani.G2 ile aynı çapta olup yarı fiyatına satılıyor diye almıyor kimse.

    Hala anlamadı adamlar,bu telefonu şu an fiyatı cazip hale getiriyor,içinden akıllı kapak çıkması,ekranın jelatinlli oluşu yedek koruyucu vs.bence çok güzel şeyler.

    Tutturmuşlar bir ekran çözünürlüğü düşüktür türküsü gidiyorlar.Eline alıp bakmadan konuşmak marifet olmuş,kağıt üstünde neyse o diyenler çok fazla ve her yerdeler bu adamlar.

    Ben telefonu sipariş ettim ama bu gibi adamlar yüzünden içime kuşku tohumları ekildi,neyse ki telefonun kullanıcıları da yorum yapıp bizi adınlattılar ve alma kararımızı güçlendirdiler.

    Dün kargoya verildi elime ulaşınc izlenimlerimi aktarırım umarım bir sorun çıkmaz telefonda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikaya_219

    Hocam ben bazı insanları anlamıyorum,650 liraya Dark p60 alıcam diyorsun onu alacağına üstüne 600 daha koy git g2 gibi kaliteli bir telefon al diyorlar mesela.

    Ya iyi de 650 nere 1200 nere kardeşim??1200 verebiliyorsam o zaman biraz daha biriktirip paramı note 3 alayım?Hatta ben m8'i çok beğendim 400 500 daha katıp onu alayım.Bu mantığın sonu yok.1 lirayı veren 2'yi de verir 2'yi veren 3'ü 3'ü veren 4'ü ....kısacası x'i veren x+1'i de verir mantığı çok sağlıklı bir düşünce değil bence.

    Gücüm ona yetiyor ki g2 yerine onu tercih ediyorum.Zaruri bir seçim yani.G2 ile aynı çapta olup yarı fiyatına satılıyor diye almıyor kimse.

    Hala anlamadı adamlar,bu telefonu şu an fiyatı cazip hale getiriyor,içinden akıllı kapak çıkması,ekranın jelatinlli oluşu yedek koruyucu vs.bence çok güzel şeyler.

    Tutturmuşlar bir ekran çözünürlüğü düşüktür türküsü gidiyorlar.Eline alıp bakmadan konuşmak marifet olmuş,kağıt üstünde neyse o diyenler çok fazla ve her yerdeler bu adamlar.

    Ben telefonu sipariş ettim ama bu gibi adamlar yüzünden içime kuşku tohumları ekildi,neyse ki telefonun kullanıcıları da yorum yapıp bizi adınlattılar ve alma kararımızı güçlendirdiler.

    Dün kargoya verildi elime ulaşınc izlenimlerimi aktarırım umarım bir sorun çıkmaz telefonda.


    Aynen kardesim, gittitidiyorda avantajix ve bonusla g2 950 liraya geliyordu butcemde musait olmasina karsin ben bunu aldim tamam g2 super iyi hos ama ekran bana gore kucuk geldi lumia 1320ye baktim bir ara oda tirttt hem wp hemde cift cekirdek hemde tek sim hemde 400 lira pahali, iyi secim yapmissin ekranda ufak sorun bile olsa benim gibi tolere et ;)




  • realwayy kullanıcısına yanıt
    Hocam ben GM Discovery Elite alıcaktım sonra biraz düşündüm taşındım bir tablet bir telefon alırım bu paraya dedim:)

    İpad mini retina aldım 900'e 650 tL'ye de P60'ı.Biraz fazla oldu ama olsun.İpad'den memnunum umarım darkı da aynı şekilde severim.

    Telefon henüz ulaşmadı elime umarım bir sıkıntı çıkmaz.
  • galaxy tab.lar nasıl 600 lira diye hatırlıyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realwayy -- 2 Mayıs 2014; 10:31:02 >
  • Beyler cozunurluk dusuk diye onyargili olmasin alacak arkadaslar ekran cok kaliteli ole pikseller flan bariz satilmiyor hatta bu makul cozunurluk oyunlarda guzel performans vermesine olanak sağlıyor
  • He bide 4.4 te alacak kesin oda belli oldu
  • Arkadaşlar yatay cizgilerden cok sikayet eden var. Bende de vardi. Servise gonderdim . Ekranda sorun cikmadi. Sonra nova launcher yukledim kayboldu. Kendi arayuzu yuzunden oluyor. Baska bi arayuz yukleyin sorun kalmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HuysuzMan

    Selam Arkadaşlar,
    Dark kullananların fikirlerini almak istiyorum yllardır htc desire s kullanıyorum ve her işimi goruyor ama artık daha buyuk ekrana geçmek istiyorum ve aklımda dark var.
    Kullanım amacımda oyun oynamak bulunmuyor, net-video ve kitap okuma diyebilirim. Bu sebepten Tüm ihtiyaclarımı karşılıyor. (Desire S bile tüm ihtiyaclarımı karşılıyor sadece ekran cok ufak artık)

    Sadece şu çözünürlük olayını merak ettim, desire s'de 3.7'' ekranda 800*480 ekran var. Herşey cok net pixellenme v.s. yok kucuk ekran dolayısı ile.
    Evo p60'da 6'' ekranda 960x540 çözünürlük var. Bu yazılarda ve ikonlarda pixellenme yapıyormu, tum yazılanları okudum ama bu tarz 2 telefon kullanmış birinden yorum almayı cok isterim.
    Takıntım ekranın net olması dolayısı ile alınca pişman olmak istemiyorum.

    Sırf çözünürlük yüksek diye piranha grande'de almak istemiyorum acıkcası

    ekleme :
    Dark Evo 178Ppi
    Desire S 252Ppi

    bildiğim kadarı ile PPi kesinliğe etken ve yüksek olan başarılı oluyor.

    Acaba Evo p60 6''de daha düşük ppi sebebi ile netlik olarak desire s'den cokmu geride olur.

    Netlik olarak kesinlikle geri degil diger telefonlardan. Ppi degerine hic takilmayin cunku insan gozu bunu ayirt edemez. Bildigim kadariyla kocaman led tvlerin ppi degeri darkin yarisi kadar bile degil. Onemli olan ppi degil kullanilan ekran kalitesi. Bana yetiyor. Ben anlamiyorum aradaki farki. Amoled ekranlara gore renkler daha canli. Ben ips ekranlari daha cok seviyorum. Bu sebeple dark tercih ettim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HuysuzMan

    Selam Arkadaşlar,
    Dark kullananların fikirlerini almak istiyorum yllardır htc desire s kullanıyorum ve her işimi goruyor ama artık daha buyuk ekrana geçmek istiyorum ve aklımda dark var.
    Kullanım amacımda oyun oynamak bulunmuyor, net-video ve kitap okuma diyebilirim. Bu sebepten Tüm ihtiyaclarımı karşılıyor. (Desire S bile tüm ihtiyaclarımı karşılıyor sadece ekran cok ufak artık)

    Sadece şu çözünürlük olayını merak ettim, desire s'de 3.7'' ekranda 800*480 ekran var. Herşey cok net pixellenme v.s. yok kucuk ekran dolayısı ile.
    Evo p60'da 6'' ekranda 960x540 çözünürlük var. Bu yazılarda ve ikonlarda pixellenme yapıyormu, tum yazılanları okudum ama bu tarz 2 telefon kullanmış birinden yorum almayı cok isterim.
    Takıntım ekranın net olması dolayısı ile alınca pişman olmak istemiyorum.

    Sırf çözünürlük yüksek diye piranha grande'de almak istemiyorum acıkcası

    ekleme :
    Dark Evo 178Ppi
    Desire S 252Ppi

    bildiğim kadarı ile PPi kesinliğe etken ve yüksek olan başarılı oluyor.

    Acaba Evo p60 6''de daha düşük ppi sebebi ile netlik olarak desire s'den cokmu geride olur.

    dostum çöznğrlük düşük görğnüyor kağıt üzerinde fakat bir görsen gerçekten süper piksel falan sayılmıyor öle gayet başarılı bir ekran...




  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.