Şimdi Ara

Romoss Taşınabilir Batarya İncelemeleri [Ana Konu] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
19
Favori
36.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim videolarımı izlerseniz orjinal ürünü farkedersiniz.Hologram var.Bunlarda hologram yok.Orjinal olmama ihtimalide var.İthalatçı firmanın bilgi vermesi gerekir bu konu hakkında,Hem fiyat yükseltmişler hemde hologram vs yok..
  • Ben bu gün hepsiburada.comdan philips 5200 mah siparişi verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Aura

    Benim videolarımı izlerseniz orjinal ürünü farkedersiniz.Hologram var.Bunlarda hologram yok.Orjinal olmama ihtimalide var.İthalatçı firmanın bilgi vermesi gerekir bu konu hakkında,Hem fiyat yükseltmişler hemde hologram vs yok..

    hocam sizin videolarinizi izledim.urun aynı.herşeyi aynı.ne yapmami tavsiye edersiniz?tek bayisi dispiritorune bunda niye kutusunda hologram yok diye mi sormam gerekiyor?kendi bayiside sahte urun satarsa yok artık dedirtirler.
  • Firmayı arayıp bir açıklama istemek en doğrusu olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Aura

    Firmayı arayıp bir açıklama istemek en doğrusu olur.

    Siz urununuzu yurtdisindanmi aldiniz?tr denmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romoss Türkiye'den satın aldım.

    Yurt Dışından aldığım Romoss larda var.Bence yeterince kaliteliler.Büyük bir performans kaybı vs yok.Romoss Sense 4 de kullanıyorum sailing 5 de kullanıyorum
  • +++++
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Aura

    Size gönderilen ürün kutusunun orjinallikle bir alakası yok.Yurt dışı Sailing ürünleride bu şekilde değil.Benim aldığımda hologramlar var.

    Arkadaşa katılıyorum.
    Benimde yurtdışından ve romoss türkiyeden aldığım romoss cihazlarım var ama resimdeki ürünle alakası yok. Sahte olma ihtimali bence de yüksek.
  • Arkadaşlar yurt dışı da olur 5 numaralı oyuncuyu en uygun nereden transfer ederiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedir bu ROMOSS sevdası ya. hem kaba hem uzun ömürlü değil hem de samsung batarya kullanıyor. daha kaliteli olan CooMax ve Xiaomi Mİ lere yönelsenize. burda fiyatlar yüksek geliyorsa yurt dışından alın hemde yarı fiyatına hatta bazı yerlerde 1/4 fiyatına bile bulabilirsiniz? bunların tek sorunu garanti olabilir. ama bozuk veya hasarlı gelirse bile endişelenmeyin ya paranızın tamamını ya da büyük bir kısmını geri alırsınız. paranızı çöpte bulmadınız herhalde. umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultra47

    nedir bu ROMOSS sevdası ya. hem kaba hem uzun ömürlü değil hem de samsung batarya kullanıyor. daha kaliteli olan CooMax ve Xiaomi Mİ lere yönelsenize. burda fiyatlar yüksek geliyorsa yurt dışından alın hemde yarı fiyatına hatta bazı yerlerde 1/4 fiyatına bile bulabilirsiniz? bunların tek sorunu garanti olabilir. ama bozuk veya hasarlı gelirse bile endişelenmeyin ya paranızın tamamını ya da büyük bir kısmını geri alırsınız. paranızı çöpte bulmadınız herhalde. umarım yardımcı olabilmişimdir.

    Araştıralım bakalım. Tşkler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet© -- 17 Temmuz 2014; 7:58:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Aura

    Firmayı arayıp bir açıklama istemek en doğrusu olur.

    firmayla gorustum.sizin ilk sayfada koydugunuz videolari ve bu konunun linkini istediler.ve ithalatci firmayla goruselim bilgi alalim dediler.
  • erpadan yetkili bir abimiz, buyumuz bizzat aradı bu bandrol olayi icin ve nerdeyse bi 10 15 dk acıklamada bulundu.benim icin rahat artık.romoss firmasi sadece kutu değişikligine gitmiş ve hologramli bandrollu urunler eski model urunler oldugu soylendi.firmalari karalamak cok kolay.yeterki arastırma yapılmasın.cihazda cok saglam cok hizli sarj ediyor.gonul rahatlıgı icinde erpa dan alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 17 Temmuz 2014; 12:04:27 >
  • Firmamız ithal ettiğin romoss ürünlerin 100% orginal dır. Üretici firmanın yapmış olduğu bir değişikliktir. Bu konudan üreticinin yaptığı açıklamayı en kısa sürede ne holgram etiketlerin değişiklik yaptığını bilgisini sizinle paylaşıyor olacağız. Şühpesi olan arkadaşlar varsa romoss firmasından teydin alabilirler. Evet ilk üç sevkiyatta gelen ürünler holgram ile geldi ama daha sonra değişiklik yaptılar. Şuan kadar bununla ilgili bir soruyla karşılaşmadık. Üreticiden cevap alıp sizlerle paylaşacağız. Orijinal değil diyen arkadaşımız bu konuda bir sorgulama yapmadan hemen hızlı bir şekilde orijinal değil demesi doğru bir yaklaşım değil. Sense model çinde web siteleri için yapılmış bir model dağıtım kanalıyla satılımıyor. Ancak internet üzerinde satışı yapılmaktadır.
  • kutu hiç çakma durmuyor...hologramlar farklı sadece...
    ben fotosunu çektim kutunun şimdi ama yükleyebmiyorum :)
  • Resim

     Romoss Taşınabilir Batarya İncelemeleri [Ana Konu]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekksl6

    Resim

     Romoss Taşınabilir Batarya İncelemeleri [Ana Konu]

    ben orjinal oldugunu kesinlikle dusunuyorum. 3000 mah lik samsung not2 yi 3 kez dolduruyorum. daha 3 diş gozukuyor.
  • arkadaslar sarj olurken kac ışık yanması gerekiyor?
  • Sarj Esnasında işiklar yanıp söner.Tam sarj olduğunda bütün işiklar hiç sönmeden sürekli aktif olarak yanar.
  • tamam hocam.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.