Şimdi Ara

Romoss Taşınabilir Batarya İncelemeleri [Ana Konu] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
19
Favori
36.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Aura

    Orjinal romoss sa tavsiye ederim.
    - Taşınması çok kolay avuç içi kadar boyutu var
    - Önemli durumlarda can kurtarıcı görevi görüyor.
    - 1 Sefer sarjınızı full yapabilir.Benim telefonumu 1.5 kere falan dolduruyor.


    Bim ürünlerinin orjinal olduğunu pek düşünmüyorum.Sizin alacağiniz ürün sofun ise bakın benim sattığım gibi kutulu olmak zorunda böyle değilse sofun değildir.5-6 dolara alıp etiket basmışlardır...

    anladım hocam teşekkürler
  • Selamlar, burası biraz kör dövüşü paylaşımına dönmüş. Forumlar bu şekilde giderse satıcılar arenası gibi birbirini yiyen ve sonucu biz kullanıcılara yansıyan zararla sonuçlanacak durumlara dönüşecek gibi görünüyor. Bu tarz ürünleri alırken fiyat performans olarak bakmakta fayda var. Malum bizim ülkemizde ramazan gelir bakliyatdan geçirmeye kalkarlar, kurban gelir buradan iteklemeye kalkarlar. Ürünü güvenilir bildik veya daha önce referansı olan birinden alın gözünüzü kapatıp kullanın olay bitmiştir.

    Ben mayis ayı gibi pozitrontrade arkadaşımızdan romossun sailing 3 (7800mAh) modelinden 1 adet ve sailing 2 (5200mAh) olan modelinden 1 adet aldım. Şu ana kadar en ufak bir sıkıntı olmadı. Kendisi de çok ilgilendi fiyat olarak da sağolsun. Bizim hanım çantasından çıkarmıyor. Bir telefon için şimdiye kadar aldığın en işlevsel ürün dedi. O kadar memnun. Uzun yolda yurtiçi yurtdışı seyahatlerde, tatilde olmazsa olmaz bir ürün bunlar. Firmalarda anlaşılan bu pazarın tatlı kârını gördü ki cep telefonunun bataryasını artırmak yerine bunlara yöneliyorlar. Microsoft bile üretmeye başladı.

    Yukarıda bahsettiğim ürünleri oğlum ve eşim neredeyse hergün kullanılıyorlar. Romoss sailing 2 için eşim note 2'sini normal şarjdan çok daha hızlı durdurduğunu söylüyor. 1 saatde %70 doluyor ve daha 2 diş şarjı filan kalıyormuş.

    Son olarak şunu söyliyeyim bahsettiğim her 2 ürün de bir şekilde cepte taşınır ama çok ergonomik olmaz. Hele sailing3 baya ağır kaçar. Birkaç resim çektim bilahere yüklerim gözünüzde daha iyi canlanır. Günlük kullanım için veya acil durumlarda cepte taşımayı düşünüyorsanız bahsettiğim 2 cihazın boyutlarından daha ufak boyutlu birşey tercih etmelisiniz. Herkese iyi bayramlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende almak istiyorum dh üyelerine indirim yapıyorlarmı anlayamadım ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: romoss

    Merhaba;

    Cep telefonunuzu 2.1 porttan şarj etmeniz durumunda cihazınız daha hızlı şarj olacaktır. Bu işlemin cihaza bilinen bir zararı bulunmamaktadır.

    Saygılarımızla,
    Romoss Türkiye

    Biraz geç kalan bir soru?

    DOĞRU DÜRÜST TASARLANMIŞ BİR ELEKTRONİK CİHAZ diyelim ki normalde 1A ile şarj ediliyor (yanında gelen şarj adaptörü de zaten 1A'lik...). Bunu 2A ile şarj etmeye kalkarsanız haliyle (teorik olarak) yarı sürede şarj olacaktır. Ama o cihaz 2A ile şarj edilmeye İZİN VERECEK MİDİR? 1.1-1.2A ile muhtemelen evet, ama 2A ile HAYIRRR!!! Powerbank isterse 20A ile şarj etme kapasitesine sahip olsun, şarj edilen cihazın tolere edebileceği kadar bir akımla şarj edebilecektir o cihazı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: romoss

    Merhaba;

    Romoss'un iPhone kablosu içeren modellerle ilgili çalışmaları bulunmaktadır. Micro USB ile şarj eden arkadaşlar için kablo zaten paketten çıkıyor.
    iPhone/iPad için kendi telefonunuzun/tabletinizin kablosuyla kullanabilirsiniz.

    Bazı müşterilerimizden Romoss kablosuna takılan dönüştürücülerle iPhone şarjı yapıldığıyla ilgili geribildirimler alıyoruz. Ancak, çeviricilerle yapılan şarjları önermiyoruz.


    Saygılarımızla,
    Romoss Türkiye

    Orijinal Apple MicroUSB Lightning çevirici (halen AppleSyore'larda 49 TL'ye satılmakta...) ile yapılacak kullanımı da önermiyorsunuz???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

    Kesinlikle bu ürünlere güvenim yok ve iphone 5 kullanmaktayım.Tercih meselesi tabii ama kesinlikle sadece orjinal kullanma taraftarıyım bu nedenden güvenmiyorum.Güvensem almak isterim çok kullanışlı tabiki orası da ayrı.

    Biraz geç kalmış bir soru (bu başlığı bu akşam hatmetmeye başladım da...):

    "Orijinal"den kastınız nedir? Eğer APPLE'ın günün birinde böyle bir powerbank ürünü çıkartacağını düşünüyorsanız, o bana göre asla ve asla olmayacak bir durum.

    Ha, kastınız Mophie, Tylt, Hama, Philips, Sony, Samsung gibi tanınmış ve globalleşmiş markalar ise (bu markaların ciddi ve kaliteli powerbank ürünleri var zira...) emin olun Romoss ve daha birkaç Çin markası daha bu şekide (daha doğrusu powerbank dediğimiz ürün grubu için) yakın gelecekte "meşhur, tanınmış ve güvenilir" marka olma yolundalar!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Aura

    Acil bir durum olmadıkca bilgisayar USB'sinden sarj etmek daha sağlıklıymış.Romoss Türkiye'nin bu yönde bir tavsiyesi var.
    Cihaz USB'den 8 ile 10 saat arasında sarj oluyor.

    Çok geçerli bir tavsiye değil!...

    Bu tür powerbank'lerin ideal şarj edilecekleri akım 1A (=1000 mA)'dir. Bilgisayar (hele hele laptop'un) USB çıkışından en en çok 500 mA çekebiliyorsunuz; çoğunlukla daha da düşük (300-400 mA gibi). Bu durumda powerbank'ın şarj süresi daha da uzayacaktır.

    Başka markalı poerbank'lardan 1.5A - 1.8A ile şar edilmesi tavsiye edilenleri biliyorum. Romoss ürünlerini henüz kullanamadım/deneyemedim ama eminim kutularının üzerinde Giriş (Input) olarak 500 mA yazmıyordur!...
  • Romoss sailing 3'ü şarj etmek için normal iphone adaptörü yeterli olurmu ? Elimde 2.1 amper ipad adaptörüde mevcut. Hangisiyle şart etmek mantıklı ?
  • Elinizde 2.1a var ise onla şarj etmek daha mantıklı zira powerbank te zaten in ve output 2.1a desteklemediği için sa4j süresi uyumlu ve kısa olacaktır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu için teşekkürler.

    Bundan bir tane almak farz oldu.
  • Gerçek ROMOSS ürünlerini sahtelerinden nasıl ayırt edebilirsiniz?

     Romoss Taşınabilir Batarya İncelemeleri [Ana Konu]

    Değerli Müşterimiz

    ROMOSS ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. ROMOSS kaliteye ve inovatif teknolojilere değer vererek müşterisinin yaşam tarzına uygun ürünlerle olağanüstü kullanıcı deneyimi sunar.

    Son zamanlarda sahte ROMOSS markalı ürünlerin piyasada satılmaya başladığını tespit ettik. Sahte ROMOSS ürünlerinden sakınmak için aşağıda sıraladığımız hususlara dikkat etmenizi öneririz.

    1. ROMOSS markası altında solo, sailing ve eUSB olmak üzere 3 model piyasada satılmaktadır. Bunların dışındaki modeller ROMOSS ürünü değildir.

    2. Gerçek ROMOSS ürünleri PC+ABC alaşımlı dayanıklı plastik bir gövdeye, şık bir tasarıma sahiptir.

    3. Net logo baskısı: Gerçek ROMOSS ürünlerinde ROMOSS logosu net bir şekilde zarif gövdesinde yer alır. Sahte olanlarda logo soluk, yanlış karakterlerle ve yanlış marka ismi ile basılmıştır.

    4. ROMOSS powerbank ürünlerinin arkasında, ürün bilgisi eksiksiz bir şekilde lazerle kazınmıştır.
    Model no, kapasite, giriş çıkış bilgileri, üretici, sertifikalar, QR kod.

    5. Düğme ve LED göstergesi: Güç düğmesine basın, 4 turuncu LED ışığı güç seviyesini belirtecek şekilde yanacaktır. Sahte olanlarda LED göstergesi ya yanmıyordur ya da başka bir renktedir.

    6. Gerçek ROMOSS ürünleri çevre dostu ambalaja sahiptir. Satış noktaları için gerekli tüm ince ayrıntılar ambalajın arkasında yer almaktadır.
    Yukarıda yazılanlar gerçek ROMOSS ürünlerini ayırt etmeniz için önemli ipuçlarıdır ama emin olmak için yapacağınız en iyi şey ROMOSS ürünlerini yetkili satış noktalarımızdan satın almaktır.
    En iyi dileklerimizle, teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tochi -- 25 Kasım 2014; 17:09:14 >
  • 1 Bende sense var orjinal değil diyorsunuz sanırım
    2 Butun Romoss Orjinal yada Korsan urunlerı aynı malzemeden yapılıyor.
    3 Sense serısı orjinal değil diyorsunuz fakat Baskı vs aynı Sailing ile aynı yanı en ufak bir fark yok.
    4 Bendeki orjinal cihaz var fakat lazer baskı yok.Boya baskısı var.Serigrafi yapılmış gibi duruyor.

    Bana göre Sense seriside orjinal ortalama 8 aydır kullanıyorum her ıkı cıhazıda en ufak performans kaybı yok.
  • Kendim Sailing 2 modelini kullanıyorum.
    3 olsa daha iyi olur muydu? -Evet
    Ama pişman değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bimden aldım 1 bucuk ay oldu yarım sarj oluyor. bozuldu mu acaba iade etmeyi düsünüyorum. oysa cok memnundum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Aura

    1 Bende sense var orjinal değil diyorsunuz sanırım
    2 Butun Romoss Orjinal yada Korsan urunlerı aynı malzemeden yapılıyor.
    3 Sense serısı orjinal değil diyorsunuz fakat Baskı vs aynı Sailing ile aynı yanı en ufak bir fark yok.
    4 Bendeki orjinal cihaz var fakat lazer baskı yok.Boya baskısı var.Serigrafi yapılmış gibi duruyor.

    Bana göre Sense seriside orjinal ortalama 8 aydır kullanıyorum her ıkı cıhazıda en ufak performans kaybı yok.

    Romoss Türkiye yetkili distribütörü olarak, yurt dışı Romoss üretici firmanın hazırlayıp gönderdiği yazıyı paylaştık. Yazı da yer alan tüm bilgiler Romoss üretici firmaya aittir. Ürünlerini sattığınız firmanın yazdığı yazının yanlış olduğunu mu iddaa ediyorsunuz? Eğer öyleyse Romoss markalı ürünleri satmayınız.
  • spoiler4all - Urunun bu kadar kısa surede bozulması mumkun degıl.Sız BIME gıdıp degısım yada ıade talep edın
    Tochi - Ben urunu tıcarı olarak satmıyorum.Sadece gözlemlerimi belirtiyorum.Bahsettıgım gıbı Logo ve Plastik olarak aynı %100 aynı malzemelerden uretılmış.Tek fark kullanılan pil olabilir.Uretıcı fırma hatalı yada eksık bılgı vermıs olabilir.
    İsmini verdiğim cihazları ıncelersenız gözle görülür bir fark olmadıgını rahatlıkla anlarsınız efendım
  • bugun tam dolu oldu. 14 15 saatte dolmustu onceleri kutusunda 8 saat yazıyormus yeni okudum. bunu hangi adaptorle sarj etsek iyi olur telefonun adaptorunde output 850 mah ipad adaptorunde de 2.4 A yazıyor. ama ikisi de hızlandırmadı sarj suresini. 13000 için 15 den fazla saat sarj olması normal midir? bi de cevap için tesekkurler
  • 20800'lük Romoss kullanan var mı?
  • Arkadaşlar Macbook Air'i Romoss'tan nasıl şarj edebilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Aura

    spoiler4all - Urunun bu kadar kısa surede bozulması mumkun degıl.Sız BIME gıdıp degısım yada ıade talep edın
    Tochi - Ben urunu tıcarı olarak satmıyorum.Sadece gözlemlerimi belirtiyorum.Bahsettıgım gıbı Logo ve Plastik olarak aynı %100 aynı malzemelerden uretılmış.Tek fark kullanılan pil olabilir.Uretıcı fırma hatalı yada eksık bılgı vermıs olabilir.
    İsmini verdiğim cihazları ıncelersenız gözle görülür bir fark olmadıgını rahatlıkla anlarsınız efendım

    Bahsettiğiniz gibi Logo ve Plastik olarak orjinal Romoss ürünleriyle aynı kalitede olmadığını gösteren fotoğraf paylaşıyorum. Daha öncede bir çok kez vurguladığımız gibi Romoss firmasının Sense 4 modelinde bir ürünü yoktur. Sense 4 ürünü Çin de kopya ürün olarak üretilmiştir.www.romoss.com sitesinden de Sense serisi olarak ürünleri olmadığını görebilirsiniz.

     Romoss Taşınabilir Batarya İncelemeleri [Ana Konu] Romoss Taşınabilir Batarya İncelemeleri [Ana Konu] Romoss Taşınabilir Batarya İncelemeleri [Ana Konu] Romoss Taşınabilir Batarya İncelemeleri [Ana Konu]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tochi -- 15 Aralık 2014; 11:56:40 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.