Şimdi Ara

Lg Smart Tv Kanal ekleme Sorunu [Acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun zaman önce aldığım LG'nin La640s modelinde kanallar stabil degildi sürekli kaybolup geri geliyordu farklı isimlerle rahatsızlık duydugum için sıfırlama gereksinimi duydum ve yaptım fakat şimdide liste tam olarak gelmiyor örnek " Kanal d,fox tv , atv hd, atv, show tv , show turk, star, bu kanallar yok hd olarak eksik de çok herhangi bir üyeligim yok biryere tv ye internetide tanıttım belki bir faydası olur diye fakat olmuyor önceden internet bile yokken servisin kurdugu ayarlarla hd olarak seyedebiliyordum kanalları. Yardımlarınızı bekliyorum ne yapmam gekiyor hangi frekansı girmem gerekiyor, sabahtan beri araştırdım fakat denedigim herşey sonuçsuz kaldı servisin yaptıgı işlemi bilen varsa yazabilirmi.



  • manuel kanal aramaya gir
    Frekans : 11844
    Polarizasyon : Dikey (V)
    Sembol oranı (Symbol Rate): 02222
    FEC : 3/4
    veya
    Frekans : 12729
    Polarizasyon : Yatay (H)
    Sembol oranı (Symbol Rate): 30000
    FEC : Otomatik

    bu kanalları tarat ama ağ araması kutucuğunu işaretle taratırken. ayrıca parasız olarak sadece hd olarak, trthd, trt1hd, ahaberhd, atvhd ve semerkand tvhd izleyebilirsin sadece.
  • uydu ekle de ve 2. bir uydu varmış gibi turksatın avrupa frekanslarını gir tarat bulursun inş. bende de beyaz tv tv 8 bazı kanallar yoktu bi ara; "bi tane uydum var bu uydu 2 neymiş zaten uydu bir bölümüne istediğin frekansı girip güncelleme yapabiliyorum" demiştim ve silmiştim.sonra öğrendimki bizim tv lerde 2 uydu olmasa bile uydu ekle bölümünden ekleme yapmak lazımmış..inşallah sorunun hallolur.
  • Eve geçince deniyeceğim arkadaşlar, teşekkür ederim. Sonucu tekrar yazalım.
  • Hala eve geçememiş
  • merhabalar.ben de lg la860v kullanıcısıyım.dün tv ye gelen yazılım güncellemelerini kurdum tv ye.ondan sonra bazı kanallarda gidip gelmeler olmaya başladı.defalarca sinyal yok uyarısı aldım ne yapabilirim bu konuda yardım lütfen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.