Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
22 Misafir (5 Mobil) - 17 Masaüstü5 Mobil
5 sn
69.710
Cevap
2.051
Favori
8.320.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tropik kokular, mojitolar havada uçuşuyo. Bende burundan değil damakta girim biraz. Pratik ve kolay temin ile güzel bir kokteyl olsun. Tek markette işlem tamam.








    Bunları karıştırın, aslında olmazsa olmazı malibu var tabi onu da koyun içiyorsanız, ondan sonra votka cin bile koysanız olur buda benden kolay bi tarif olsun. Rengi de bi o kadar güzel olacak

    Ekleme: Ölçüleri de verim hatta herkesin damak zevki faklı ama %40 redbull %20 dimes %10 süt % 15 malibu % 15 rom/votka/cin farketmez ama rom yada votka olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 13 Ağustos 2020; 20:27:40 >
  • CREED ROYAL OUD, kainatın en kolay kullanımlı oud parfümlerinden...bergamot ve limonla birlikte, çok güzel bir pembe biber ile açılıyor.Daha sonra parfüme adını veren oud ile beraber sedir ve sandal ağacı kendini gösterirken pembe biber parfümün ömrü boyunca hissedilmeye devam ediyor.Sandal ağacı kremsi bir hava katarken,odunsulardan en baskını sedir oluyor.Oud ise ismine tezat bir şekilde yan rolde.Kullanımı kolay klas bir parfüm Royal Oud.Yaz geceleri dahil 4 mevsime uyabilecek bir yapısı var.İdeal mevsimi ise bence Sonbahar.

    CREED VIKING,ise olaylı bir parfüm.Creed firmasının son parfümü.Parfüm çıkar çıkmaz gerek Fragrantica üyeleri gerekse parfüm yorumcuları tarafından yerden yere vuruldu.Daha sonra ise o yerden yere vuran yorumcular ardarda günah çıkarmaya başladı.Parfum hakkında erken karar verdiklerini itiraf ettiler.Yani bu yazdıklarım size bir ön fikir vermiştir.İlk spreyde sevilebilir bir parfüm değil Viking.Onu anlamanız,onunla vakit geçirmeniz gerekiyor.Peki neden böyle? Ağır ya da sivri bir parfüm değil Viking.Onu zor yapan benim gibi çok parfüm deneyimleyen birine bile ters köşe yapabilmesi:)Yani her ay onlarca parfüm deneyimlerim x parfümünü y'ye z parfümünü t'ye benzetim.Bunu sıkar sıkmaz benzersiz bir şeyle karşı karşıya olduğumu anladı.Old Spice Classic dışında bir parfüm ile bağ kuramadım.Onunla da kısmi bir benzerliği olduğunu soyleyim.

    Pembe biber,nane, bergamot ve lavanta benim en çok hissettiğim notalar.Oldukça baharatlı bir yandan da sürekli alttan alta ferahligini koruyan bir parfüm.Bu da onu mevsim farklılıklarına uygun yapıyor.Siz böyle soyledigime bakmayın Sonbahar-Kış aylarında kullanmaya bakın:).İsmi gibi sert mizaçlı ultramaskulen bir parfüm,kullanan da özgüven patlaması yaratabilir.Frank Sinatra'ya çok yakışırdı diye düşünüyorum.Zaten kendisi de yine bir Creed parfümü olan Bois de Portugal kullanicisiydi.Hatta Creed firmasının bu parfümü ona özel olarak hazırladığı da söylenir.

    Yani iki Creed parfumunden Royal Oud daha güvenli liman(güvenli derken Blue de Chanel de beklenmesin).Viking ise bana kalırsa Creed'in yaptığı en cesur parfüm ve daha tarz ve sıradışı bir parfüm.İkisinin de doğru burunlara(burası çokomelli) ulaştığı takdirde oldukça sevilecegini düşünüyorumListeye hayırlı olmaları dileğiyle..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 24 Ağustos 2020; 23:16:36 >
  • Xerjoff - Naxos [NXS]

    Parfümün satış şekli unisex. Ancak hiç unisex bulmadığım için erkek listesine ekledim. Bilginize..
  • oturbisuraya O kullanıcısına yanıt
    Aslında normal Aventus 30 TL'ye satılıyor.Diğer aventuslar daha pahalı çünkü kalite ve esans farklılıkları var bunun fiyat olarak aynıya satılması zarar ettirir , hammaddeyi Eser bey üretmiyor ithal eden tedarikçilerden bunu tedarik edip biraz kar marjı koyup satıyor.Örnek verirsem Airpods'un 3 çeşit versiyonu var ve hepsi ses veriyor ama kalite olarak hepsi birbirinden farklı pro olan en iyi ses kalitesini veriyor ama en pahalısı pro olandır olay da bu aslında yüksek kalite = fiyat zaten en iyi kaliteyi en uygun fiyata vermeye çalışıyor Eser bey.

    Dışarıdan aldığınız açık parfümler hem pahalı hem de belki de tutaste kalitesine gelemeyecek boyutta olabilir.

    Paranız varsa orjinal parfüm alın paranız yoksa tutaste'de bütçenize göre alın derim eleştirinize saygı duyarım olay bundan ibaret.

    Müşterilere gerçekleri söylemek zor olmasa gerek gerçekleri söylediğiniz zaman onlar da tatminkar olur ve tartışma çıkmaz alırsa alır almazsa kendisi bilir.

    Divan Edebiyatı şiiri yazmıyoruz Alaycı tavırla eleştirmekte çok yanlış gerçekleri söylemek en doğrusudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 30 Ağustos 2020; 13:58:52 >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Tamam.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Enigma ilk sıkışın aksine giderek yoğunlaşan bir parfum vanilya baskınlasinca. Ilk sıktığında kola benzeri ferah bir koku gelmesi yanıltabilir. Ama adami yamultur 5 fistan sonrası, yani en azından benim gibi yoğun parfumlerle arasi olmayanları.

    Kokmuyorcu dostu bir parfum olduğunu da belirtelim soğukta daha guzel etki yapacaktir henuz mevsimi gelmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 1 Ekim 2020; 2:49:34 >


  • Bu aralar adı geçmiyor ama Killian sth gerçekten müthiş parfum. Uzun aradan sonra yine sıkayım dedim paculi ve rom uyumu oldukça başarılı.Kuru meyve ve nutmeg, odunsu notalar ile birlikte koku oldukça lezzetli ve çekici hale bürünüyor. Orjinalini deneyenler çok şaşıracak çünkü aynı kokuyor

    Hem niş parfum arayisinda olup hemde etraftan begeni almak isteyenler için tam yerinde bir parfum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 8 Ekim 2020; 0:30:50 >
  • Tepkini git enflasyonun bu seviyeye gelmesine sebep olanlara getir. Eser piyasadaki en yüksek fiyat/performans ürünlerini satıyor.

  • Yeni parfüm geldimi listeye diye bakayım dedim iç savaş çıkan suriye'ye dönmüş konu.
  • GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    Bir tane gereksiz masturbator yüzünden hocam. Bu gereksiz ayrıntı ortadan kalkınca eski huzurlu mutlu günlerine dönecektir. Bu burada olduğu sürece bu konuda ne tartışma eksik olur ne de saçmalıklar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtoyanik -- 20 Ekim 2020; 22:34:57 >
  • Dogrudancennete kullanıcısına yanıt
    Hahaha sağolasın kardeşim.Malum şahıs yan hesabıyla takılıyor yine:)İşin komiği farkedilmediğini sanıyor:) Neyse beni geçin Mytra hocamı tutun yeter forumda:)Sen de daha fazla yaz , sizler yazdıkça troller üremeye fırsat bulamaz çünkü.:)
  • _Peace_ kullanıcısına yanıt

    Güzel bir tevafuk :) Listede uzun süre duran ancak hakkında pek konuşulmayan parfümler serisinin 5. si: Dior Homme Parfum.


    Gerçekten bu kadar popüler ve beğenilen bir parfüm hakkında neredeyse hiç konuşulmaması garip. Belki de Dior Homme Intense'in gölgesinde kalıyor veya insanlar benzer buldukları için daha popüler olan DHI kullanmayı tercih ediyorlar. Kim bilir. Ancak DHI çok tutulan bir araba modeli ise DHP bir süper spor arabadır. Dior Homme DNA'sının geldiği son noktadır bana göre. Zaten daha iyisini yapamamış olacaklar ki Dior Homme 2020 diye seriyle alakasız bir parfüm ürettiler  


    Parfümün açılışı muazzam başlıyor yani kelimeler ile tarif edemem bu güzelliği. Tozlu diye tabir ettiğimiz iris, arkada portakal bu başlangıçta hissedilen notalar. Bir müddetten sonra deri oyuna dahil oluyor ve portakal kenara geliyor. Hemen hemen yarım saat kadar bu şekilde sürdükten sonra orta notalarda geçen gülü hissedebiliyorsunuz. Diplere doğru akarken odunsu notalar devreye giriyor, gül ve deri yavaş yavaş kayboluyor. Sandal ağacı, biraz arabic tarzda ud, amber çiçeği ve arka planda kalan iris ile parfüm bu şekilde devam ediyor. Yayılımı ilk 3-4 saat en üst seviyede sonrasında tene yaklaşıyor ve hemen hemen 12 saat kadar tende kalıyor. Kıyafette ise daha uzun sürüyor ancak bu parfümü tene sıkmanızı öneririm.


    Her ne kadar DNA'ları ortak olsa da, farklı karakterde parfümler. DHP ve DHI arasında tercih diye bir şey söz konusu olamaz. Şahsen ben ikisine de sahibim ve ikisini de kullanmaktan büyük zevk duyuyorum. İris notasını sevenlerin kesinlikle raflarında olması gereken bir parfüm. Soğuk kış günlerinin kapıda olduğu şu günlerde listedeki alınası ve kullanılası en güzel parfümlerden biri. Kaçırmayınız efendim 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtoyanik -- 6 Kasım 2020; 10:44:9 >
  • Fragrancexx kullanıcısına yanıt

    Stoklama yapsa ne olacak adamın yiyip içtiği şeylere zam gelmiyor mu mecburen fiyat artacak robot değil bu adam buradan para kazanıyor geçimini sağlıyor.Etrafınızda zam gelmeyen ne kaldı?Bahane ediyor dediğiniz kur artışı ne boyutta farkında mısınız?

  • Gelecek hafta perşembe listeye eklenecek ürünler:

    212 Sexy Men

    C.Klein - One Collector's edition

    Roberto Cavalli - Edp bayan
    ----


    Aralık içinde gelecek ürünler:


    Orto Parisi – Megamare
    Guerlain L’homme ideal extreme
    Guerlain – Le Frenchy
    Tom Ford – Black orchid parfum (gold)
    Louis Vuitton – L’immensite
    Memo – Russian Leather
    Tom Ford - Eau soleil blanc

    Lancome – La nuit tresor nude
    Narciso Rodrigues – Amree edp
    PDM – Delina (Düz versiyon)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 11 Kasım 2020; 15:19:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hebalci

    Yıllardır kullanmadığım yazıcıya bakım yapıp kartuş vs. alınca çıkan sonuç:  

    Mükemmel düzeyde azim ve işsizlik kutluyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 13 Kasım 2020; 22:26:23 >
  • Acemi Odyofil A kullanıcısına yanıt
    "Bu konunun eser bey ile hic bir alakası yok."
    sizden bıktık, gerçekten bıktık.
  • nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt

    Hocam burada asıl tepkiniz alım gücünüzün düşmesine olmalı.Yani konu parfüm yada başka birşey değil.Tepeden tırnağa herşeye zam gelmiş ve alım gücü düşmüşken tepkinizin alım gücünüzü düşüren asıl yere yapmakta fayda var.


    Malın fiyatı bu ister tepki gösterin ister tebrik edin farketmez sonuç olarak sizin gibi firma satıcısı da burada size tepki gösteren herkes de ekmeğinin peşinde ve herkes zarar etmeden işini yapmaya çalışıyor.


    Sizin gösterdiğiniz tepkinin muhattabı alım gücünüzü düşüren asıl kişilerdir.


    Bu yaptığınız alım gücünüzün düşmesinin tepkisini umurunuzda olmayan parfüm satıcısına göstererek yapmanız açıkçası garip olmuş.


    Ezcümle alım gücünüz düşmüş bunu da umrunuzda omayan bir firmaya ve parfüme göstermenin de tartışmanın da anlamı yok.Parfüm umrunuzda değilse kullanmazsınız olur biter.Tepkinizi alım gücünüzü düşüren gerçek sahiplerine gösterip burada hala parfüme para verebilecek insanlarla tartışmanın kimseye bir faydası yok tabi amacınız üzüm yemekse....

  • Bu yıl soğuk havalarda kullanmaktan çok keyif aldığım, bu kışın benim için üç favorisini kısaca yorumlamak istiyorum, kışlık parfüm arayanlara da yardımı olur belki.

    PDM Layton(60'lık): Kokladığım en güzel kışlık koku olabilir, şuana kadar dior homme intense ve spicebomb extreme(orijinali) idi benim kışa en yakıştırdığım kokular ama Layton mükemmel. Açılışında elma çok net hissediliyor hemen sonrasında elmaya çok güzel bir vanilya da ekleniyor ve koku elma-vanilya-baharatlar eşliğinde devam ediyor. Tatlı/baharatlı ve çekici bir koku, yayılımı çok iyi saatler sonra bile çevreden hissediliyor iltifat aldırıyor, hatta en fazla iltifat aldığım koku olabilir. Kalıcılığı da çok iyi, rahatlıkla günü çıkarıyor. Benzerlik olarak Hugo Boss Bottled'a benzetiliyor ama Bottled bunun yanında baharlık koku kalır, Layton daha yoğun baharatlı ve vanilyalı, o yüzden çok benzediğini düşünmüyorum ama tarz olarak Bottled-La Nuit gibi kokularla benzer tarzda olduğunu söyleyebilirim.


    Tom Ford Ombre Leather: Deri parfümleriyle fazla tecrübem yok o yüzden karşılaştıramıyorum başka kokularla ama Ombre çok güzel bir çiçeksi deri. Ben rahatsız edici bir hayvansılık almıyorum bazı yorumlarda belirtildiği gibi, hatta deriden çok çiçeksi notaları hissediyorum çoğunlukla. Etraftan bol iltifat aldıran bir koku bu da, özellikle karşı cins çok beğeniyor. Eline sıkıp da beğenmeyenlerin üstünde denemesini öneririm, yayılan koku çok daha güzel. Zaten ele sıkıp yakın mesafeden koklayınca bazı notalar çok yoğun alındığı için rahatsız edici gelebiliyor ama yayılan koku öyle ağır ve rahatsız edici değil. Kapalı havalarda en çok tercih ettiğim parfüm bu kış.


    İnitio Side Effect: Side Effecti yeni aldım, hatta almadan önce Jazz Clubla arasında gidip geldim ve bunda karar kıldım. İlk kokladığımda hayal kırıklığına uğradığımı söyleyeyim çünkü Jazz Club gibi tütünün daha fazla hissedildiği daha koyu bir koku bekliyordum ama sıkmamla tatlı tarçın ve rom hücum etti burnuma:) ama şuan koklamadan duramıyorum ben bu parfümü.

    Özellikle açılışında yakın mesafeden koklayınca romdan gelen alkol kokusunu çok net hissediyorsunuz, tarçın ve vanilya da oldukça tatlı bir hava veriyor, açılışı favorim değil ama 3 günlük denemenin ardından açılışına da alıştım. Benim asıl favorim bir süre sonra oturmaya başlayan kısmı, o ilk baştaki rahatsız edici tatlılık geri plana çekiliyor, tütün kendini hissettirmeye başlıyor ve vanilya-tarçın-tütün çok güzel bir kombo oluşturuyor, kaç gündür koklamaya doyamadım:) nota geçişlerini en net hissettiğim tutastelerden ayrıca.

    Benzerlik olarak Herod'a yakın, onu sevenler Side Effecte de bir şans vermeli bence. Herod'daki o kırmızı meyve havasını bu kokuda da seziyorum ama kırmızı meyve olmadığı da anlaşılıyor. Tütün kesinlikle geri planda Side Effectte, Herodda daha net bir tütün var, beni hayal kırıklığına uğratan tek kısım da bu oldu, rom ise açılışta çok net hissediliyor ama devamında seçemiyorum ben romu. Yayılımı ve kalıcılığı da oldukça iyi, çevreden hissedilen bir koku. Son olarak kesinlikle unisex bir koku olduğunu da ekleyeyim de maskülen bir tütün parfümü sananlar hayal kırıklığına uğramasın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 11 Aralık 2020; 18:28:49 >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada yaziyor diyorsun once. Daha sonra boyle diyorsun amaciniz nedir acaba. Cevap yazmayin bana daha fazla siz. Konu kirlenmesin
  • Araya kaynar, atlariz falan önceden kutlamamazı yapalım.2021'in 2020'den güzel olması dileğiyle...Mutlu Yıllar arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.