Şimdi Ara

Mezuna Kalmak (Derin Şüphe İçerir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YGS de 50 net yapıyorum sadece matematiğin ilk 5 konusuna çalıştım bunun dışında bi çalışmam yok .şimdiden 2015 sınavına hazırlanıp mezuna kalıyım diyorum ama açık uçlu sınav dershanelerin durumu beni şüphelendiriyor .Ne yapıyım.



  • Gecen sene bende senin gibiydim. Mezuna kalicam dedim yaza kadar elime kagit kalem almadim. Simdi deli gibi pismanim ama is isten gecti. Mesele mezuna kalmak degil , mezuna kalicam diyerek ders calismamak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer mezuna kalırsam ve açık uçlu sınav olursa yandık.
  • 50 net yapiyorsan ve cidden buyuk bir ilginin oldugu bir bolum varsa endiselenmezsin zaten. Bir kere kimse nasil olacagini bilmiyor yani sorularin zorlasacagini dusunsek de klasik laf herkese zor olacak ya da sen acik uclu soruya alisik degilsen 97li baska biri de alisik degil. Bunlari mezuna kal diye demiyorum ama sen tip istiyosundur psikoloji istiyosundur illa onlar olacak diyosundur o zaman 50 netle bu yil olmayacagi belli. Oyle oldugu icin de mantiken simdiden duzenle seneye hazirlanman mantikli.

    Benim arkadas vardi nereyi istiyorsun dedigimde koc universitesinin ilk 300le alan bolumlerini soylerdi ygsde 80bindeydi dedim mezuna kalcaksan karar ver guzelce calis. O ara ayari yedim ben tabi bana boyle seyler soyleme moralim bozuluyor diye gitti 70binle hemsirelik okuyor simdi. Zamaninda dogru karar vermek onemli olan. Yoksa ay benim moralimi bozmayin olayi degil. Ama sen 80binle alan 100binle alan herhangi bi bolume de hevesliysen tabiki mezuna kalacagina iyice calis cabala bu yil icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Veraniego V kullanıcısına yanıt
    öncelikli olarak cevabın için teşekkür ederim .şuan meslek lisesinde okuyorum .ve alanımı değiştirmek istiyorum .hedefim belli boun siyaset bilimi uluslarası ilişkiler .dediğim gibi sadece matematiğin ilk konularına çalıştım .açık uçlu sınav beni korkutuyor üstelik seneye yani tam sınavlara hazırlık döneminde işe başlıcam. şu an ygs&lys için dershaneye gitmiyorum param yok .seneye işe başlıcam param olacak bu sefer zamanım olmayacak .hem iş hem dershaneyi yürütebilir miyim onu da bilmiyorum .bununla birlikte işe başlamak zorundayım .kafam çok karışık anlayacağınız .
  • Açıkçası kardeşim en önemlisi ders çalışabilecek misin seneye? yoksa bu sene gibi yatacak mısın?

    Bir çok mezun en fazla 10 k sıralama arttırabiliyor. Nedeni çalışma şeklini değiştiremiyorlar.
  • orhun_ua O kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsun ama ne biliyim şimdiden çalışma başlasam bitireceğim kaynakların listesini falan çıkarsam internetten ders dinleyeceğim siteleri belirlesem hemde zamanım var yayarak daha iyi çalışırım heralde .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yanzi

    doğru söylüyorsun ama ne biliyim şimdiden çalışma başlasam bitireceğim kaynakların listesini falan çıkarsam internetten ders dinleyeceğim siteleri belirlesem hemde zamanım var yayarak daha iyi çalışırım heralde .

    Ama Şimdiden çalışmaya başlamalısın kardeşim.

    Kendimden örnek vereyim. Aman aman hiç bir şey değişmedi. Üstüne üstlük geçen sene gidecektim aksilik oldu üniye de gidemedim. Artık iyice zulüm geliyor. Sözde tüm ders dışı ilgilerimi bırakacaktım ama nerede???
  • Açık uçlu sorular 2015'te başlamayacak mı ? Yani bu sene sınava girip mezuna kalanlar bir kez daha normal sınava girmeyecek mi ? Daha sonra açık uçlu sınav olacak sanıyorum.Yanılıyorsam düzeltir misiniz ?
  • Horasan2 H kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum bilg

    im yok bu konuda bilirsin ülkemizde neyin ne olcağını önceden kestirmek pek mümkün olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clexan -- 22 Aralık 2013; 0:30:35 >
  • açık uçlu sınav önümüzdeki sene kesin uygulanmaya başlayacak mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yanzi

    YGS de 50 net yapıyorum sadece matematiğin ilk 5 konusuna çalıştım bunun dışında bi çalışmam yok .şimdiden 2015 sınavına hazırlanıp mezuna kalıyım diyorum ama açık uçlu sınav dershanelerin durumu beni şüphelendiriyor .Ne yapıyım.

    Kardeş ben mezun olarak tekrar hazırlıyorum.Eğer büyük şehirdeysen ve sosyal aktiviten varsa mezuna kalıp daha çok çalışabilirsin ama şu an bunu düşünmek için çok erken çünkü zaman geçmiyor benim pskolojim bozuldu,depresyondayım o derece
  • Khal Woof kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben isede baslicam zaman cabuk gecer heralde seneye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.