Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (913. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.759
Cevap
72
Favori
674.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • face warrior hiç zevkli bi deste değil bence boşa yapma. ben zevksiz deste oynarım amacım yükselmek diyosan gadgetsan öncesi mid-shaman listesiyle çıkabilirsin.

    geçen ay mesela şu listeyle tırmandım ve çok da zevkli bi deste




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 4 Aralık 2016; 1:29:29 >
  • Arkadaşlar yüksek ladder'a oynayan kişilere bir sorum var. Elimde 1600 dust var aya blackpaw yapıp Jade Shaman , Jade druid yapabilirim sizce jadeler metada yer alacak mı? Cthunda bi hata yapıp cthuna bastık dustu pişman olduk , Freeze mage'de de alexim eksik sizce ne yapmalıyım metaya hangi classlar , deckler oynar bi yorumlarınızı alabilir miyim ? .
  • Connor241 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sizin de belirttiğiniz, benim de yukarıda yazdığım üzere Craft için beklemekte fayda var lakin öte yandan da Jade Druid'in tutmama (daha ziyade kaybolma, iş yapmama) imkanı yok zira temelde 30 kartlık bir oyunda statları arttıkça artan "sınırsız" minion summon, sınırsız kart suretiyle fatigue'siz bir oyun. Bu bağlamda C'thun'la karşılaştırılamayacak kadar geçerli, dönemlik olmayan ve hatta bu oyunun görüp göreceği en abartılı, mekanikleri bu denli yerle bir eden tek deste bile diyebiliriz.

    Tüm bunlara rağmen üzerine basma gereği duyuyorum ki Craft için henüz erken.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Connor241 kullanıcısına yanıt
    freeze mage buff paladin ve jade destelerini çok güzel counterlıyor, alex düşünülebilir. fakat bana göre de pirate desteleri dışında diğer destelerin kalıcı olacağı kesin değil. beklemeni öneririm.
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfasdas11 -- 27 Ağustos 2020; 3:47:55 >
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim, iyi eğlenceler;
  • 3 ay sonra oyuna geri döndüm arkadaşlar, yeni paket gelmiş. Gold da olmayınca bakakaldım. Hesap fulle yakındı zaten ama expansion kaçırınca kötü oluyor işte, toparlayana kadar bir diğeri gelecektir. Legendary kartlara baktım gelen, diğer kartları çok inceleme fırsatı bulamadığımdan kafamda birşey canlanmadı. " Has no duplicate " olayı tamamen Reno'ya yönlendiriyor gibime geldi. İlginç

    Edit: Gold yok ama şimdi baktım 6k dustım var, umarım bir kaç deste üretmeye yeter. Muhtemelen Wild devam ederim eskiden olduğu gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 4 Aralık 2016; 11:31:2 >
  • Jade Druid çok güçlü nasıl br çözüm bulunacak buna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

    face warrior hiç zevkli bi deste değil bence boşa yapma. ben zevksiz deste oynarım amacım yükselmek diyosan gadgetsan öncesi mid-shaman listesiyle çıkabilirsin.

    geçen ay mesela şu listeyle tırmandım ve çok da zevkli bi deste



    Kaç oyunda kaça çıkardı bu rogue ? Bir shadowstepte fena olmaz gibi duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lalale kullanıcısına yanıt
    11'den 5'e kadar bunu oynadım. kaç oyun olduğunu bilmiyorum 2 günde çıkmıştım 6-7'den fazla oyun kaybetmemişimdir sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

    11'den 5'e kadar bunu oynadım. kaç oyun olduğunu bilmiyorum 2 günde çıkmıştım 6-7'den fazla oyun kaybetmemişimdir sanırım

    İyiymiş, rank 6 da bir güruh var secret paladin gelsede tokatlasak diye mümkün değil geçirmiyorlar %80 win rate e yakın rank 6 öncesi, rank 6 da %50 yi bulursam şükür ediyom, control priest yapıyordum bunuda denerim 6 civarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grimstreet benim için iyi başladı. Yeni bir paladin metası görebileceğimizi düşünüyorum. Gerçekten tier 3 paladin decklerle oynamaktan sıkılmıştım. Şimdi madem shaman var, jade durid var, mafyayla anlaşıp onların anlayacağı dilden konuşmanın zamanı gelmiş demektir.

    Prolar hep 1 droplu aggro deckler yapmışlar. Ben daha çok midrange control sevdiğim için midrange bir deck hazırlamaya çalıştım. Şimdiye kadar facewarrior dışında dezavantajlı olduğum bir deck karşıma gelmedi. Facewarriorda da genelde yavaş eller geldiği için ilk turnler baş edemedim. Zaten ilk 2 turn bir şekilde tempo kaybetmezseniz oyunu çeviriyorsunuz. iki günlük istatistiklerimi paylaştım. Arcano ve Second rate bruiserı eklemediğim, ivory knight ve equality ile oynadığım maçlarda genelde kaybettim. Zaten lostların büyük çocuğunluğunun bu baştaki oyunlarda olduğunu tablodan görebilirsiniz. aslında son hali ile deckin winratei %75 civarlarıda Bunlar dışında quick de oynadım orada daha yüksek winrate %85lere çıkıyor ama casual sonuçta...

    Oyunda Hard mulliganla smugglers run ve grimstreet outfitter çekmeye çalışın. Buff yoksa karşıdakinin iyi bir el çekmemiş olması için dua etmeye başlayın. Çok büyük oranda ilk turn çekmeseniz bile 2. 3. turn veya acolyte ile buffları çekebiliyorsunuz. Zaten işimiz ilk 3 turn olduğu için 4. turne kadar umudunuzu yitirmeyin.

    Value trade yapın ama unutmayın ki şehrin gangsterleri biziz ve surata dan dan vurmak bazen işin şanındandır :)) Küçük minionlar için 4-6 arası damageları boşa atmayın. Zaten rakip çoğu zaman tauntlarımız sayesinde kötü trade yapmak zorunda kalıyor. Late game için bir iki ümitleri varsa da onlara kurallara uymaları gerektiğini hatırlatın. (6/6 Aldor Peacekeeper ile)


    Match uplarda jade druid, Priest, Reno Warlock genellikle çok şansız drawlar yapmazsanız çok rahat geçiyor. Priest ve Druidden çok korkuyordum ama korktuğuma değmedi açıkçası. Özellikle Jade druid o kadar yavaş kalıyor ki adam ıkına sıkıla 4/4 5/5 açarken ben iki turnde 5/6, 7/8, 9/9 tirion koyabiliyiyorum. Doupplegangsterden bahsetmeyeceğim zaten anlatmaya gerek yok 5. turn 12/12 stats, açsın dursun kendi kendine 2/2 jade 3/3ü jade. Ayrıca şöyle bir güzellik var, şu anki decklerde Mulch yok, Tirion kapı gibi iniyor.

    Priest zaten remove yetiştiremiyor, özellikle dragon priestse yaw he he diyip geçiyorum.

    Hunter'da ve shamanda çoğunlukla biz avantajlı oluyoruz ama %50'ye yakın diyebilirim. 9 manaya call of the wild yapana kadar zaten siz 4.5. turn o statları buluyorsunuz.


    Kart seçimlerim:


    Second Rate Bruiser: Metadaki bir çok deck çok erken 3 minion açıyor. ilk turnler 1 buf bile verseniz 3. turn 5/6 olarak açmanız çok olası. Özellikle popüler jade summonları, pirate deckler ve shamanda genellikle 3 minion oluyor. Ayrıca bir buff'ta healthi 6 olduğu için Fight promoterla da sinerjisi var.

    Arcano Smith: Şu an arada kaldığım tek kart bu. Kendi başına çok zayıf gözüküyor fakat deck'in 4. turn ağırlığını koyması gerektiği için stratejik bir 4 dropa ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Özellikle rakibi kötü tradelere itmek, taunt arkasında acolyte of paini, grimstreet enforcerı, brani korumak için mükemmel. Branla sinerjisi var, Özellikle druid removalları harcadığında Feral rage ya da Bite'tan kaçmak için aşırı iyi. Late gamede de hem taunt veriyor ama rakip taunta vururken siz atak gücünüzden kaybetmiyorsunuz. Örnek veriyorum 4/3 arcano açtığınızda karşıdaki jade decki 8/8 oynamışsa o 0/5i kolay kolay late gamede indiremiyor ve 4 attack cebinize kalıyor. Tek keşke şöyle olsaydı dediğim nokta tauntun 5 healthi olması nedeniyle fight promoterı triggerlamaması.

    Concecration: Daha çok minion daha çok value olarak düşünebilirsiniz ama cons'a gerçekten paladinin ihtiyacı var. Özellikle 4. turnde masayı temizleyip, rahat rahat 6-7 atacklı minionları vurmaya başlayabilirsiniz.

    Argent Horsrider: Bazı decklerde alınmadığını gördüm ama bence çok yanlış. Hem removal olarak kullabiliyorsunuz, hem finisher olarak kullanabiliyorsunuz, hem freezing trap, repentance, sacred trial gibi olası secretlara karşı kullanabiliyorsunuz. ( Roguelar karşı classtan kart aldığı için çok secret oynuyorlar)

    Almadıklarım:

    Keeper of uldaman: Mirror match hariç çok avantajını görmedim. Bu nedenle de decke almadım. Özellikle turn 4'te oynayacak bir şey ortada yoksa value boşa gidiyor. İleri turnler için aldor yetiyor şimdilik. Zaten o da 6/6 falan inmiş oluyor :) Sadece mirror match'te karşıdaki 14/14 trion ya da yeni legendı açarsa uğraştırıyor.

    Grim Street smugler: Gerçekten bir minion bufflamaya ihtiyacımız var mı? Zaten hepsini bufflıyoruz. Random olması çoğu zaman istemediğinizi bufflaması demek. Açıkçası 3 drop istiyorsak çok daha iyi seçenekler var.

    Equality: Gerçekten equalitye ihtiyacınız olmuşsa yenilmişsiniz demektir. Aklıma en çok jade ve mirror matchler geliyor ama onlarda da tempo aldınız aldınız, yoksa masayı temizleseniz de yenisi gelecek. Önemli olan erken yol almak :)

    Ivory Knight: Bu kartı da çok denedim hatta çok umutluydum ama bize düşük stattan normale çekilmiş, random bir spell verecek minion yerine, overstat yapabileceğimiz aynı anda oyuna etki edebilecek minionlar gerekiyor.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 4 Aralık 2016; 17:8:11 >




  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Usta, eline sağlık güzel yazmışsın. Ben de Paladin desteleri deniyorum da benim konsept biraz daha ağır, dolayısıyla da biraz daha az stabil lakin senin desten çok güzel. Deneyip, yorumları harici olarak da yazacağım.
  • Aynen bende paladin oynamak istiyordum iyi oldu bu deck deneyelim ama şu 2/2 legendary paladinin şart mı replace yapabilir miyiz ?
  • Bana paso priest gelip tokatlıyor gelmiyormu size ?
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim çok güzel yazmışsınız. Bana da Kun, Solia, Finja, Madam ve Hobart çıktı. Pirate Warrior yapacaktım ama sizin bu deckinizi görünce bir an duraksadım. LoE ve Karazhan'ı parayla açıp goldlarla da pack açarak sizin deckinizi yapmayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maul*

    Aynen bende paladin oynamak istiyordum iyi oldu bu deck deneyelim ama şu 2/2 legendary paladinin şart mı replace yapabilir miyiz ?

    Bazen healı ve tauntu ile Win aldırıyor gerçekten ama olmazsa olmaz bir kart değil bana göre. Deckin kazanma ihtimalini artırıyor sadece. Olmadan da oynanır.

    @HellRazor

    Sınırlı bir kaynağınız varsa çok iyi hemen craftlayın diyemem. Meta oturmadığı için herkes kafasına göre oynuyor şu anda. Bir deck çıkar, antisi olur, oynatmaz bu decki, metadan atar falan. Bekleyin bence biraz daha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 4 Aralık 2016; 20:7:22 >
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Açıkçası şuan LoE ve Karazhan + 40 ila 60 arası classic pack almayı düşünüyorum. Çünkü classic sette çoğu legendary hatta neredeyse hiçbir legendary yok slyvanastır barondur falan mage oynuyorum doomsayer'im yok en basiti. Ama bir yandan da Nisan'da LoE gideceği için Karazhan + 40 classic + 40 gadgetzan alayım diyorum. Sizin fikiriniz var mıdır bu konuda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HellRazor

    Açıkçası şuan LoE ve Karazhan + 40 ila 60 arası classic pack almayı düşünüyorum. Çünkü classic sette çoğu legendary hatta neredeyse hiçbir legendary yok slyvanastır barondur falan mage oynuyorum doomsayer'im yok en basiti. Ama bir yandan da Nisan'da LoE gideceği için Karazhan + 40 classic + 40 gadgetzan alayım diyorum. Sizin fikiriniz var mıdır bu konuda?

    Classic Pack açmak hiç rotasyona girmeyeceği için mantıklı ama bir yerden sonra zaten %95i dust olacak kartların. Orta vadede zaten classicten öyle böyle istediğiniz kartlara ulaşırsınız. Zaten slyvanns vs. de çıkmayabilir. Mesela 2. senemde artık doomsayer craftlamıştım çünkü bir türlü çıkmadı. LOE nin de 2-3 ayı kaldı şurada. Hem karazhan hem LOE alırım diyorsanız ok ama 1.5 sene düşmeyecek diğerleri öyle düşünün. Sonuç olarak 60 klasik bence fazla ama loe konusunda yorum yapamıyorum. Şu an en temel kartlarını oluşturuyor oyunun. 3 ay sonra düşecek olması ise kötü yanı.




  • 
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.