Şimdi Ara

iphone 3 için güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s.a arkadaşlar, benim iphone 3g telefonum var, bu telefonu İOS 4.3 sürümüne geçirmek mümkünmü? çünkü çoğu program 4.3 ve üstünü istiyor bu yüzden indiremiyorum. bir de bana 4.3ün aşağısındaki sürümlerde de çalışan oyunlar önerirmisiniz bolca biraz oyun indirmeyi düşünüyorum



  • iPhone 3G'yi desteklediği son sürüm olan iOS 4.2.1'in üstüne güncellemek söz konusu değil. Lakin uygulamaların eski versiyonlarını indirmeye Apple son birkaç aydır izin veriyor. Facebook, twitter, foursquare ve 100 civarı ufak tefek oyun 3G'de çalışıyor. Whatsapp ise hiçbir şekilde çalışmıyor. Jailbreak yaparak birkaç uygulamayı daha kandırabilirsin ama pek de işlevsel kullanman pek de mümkün değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuratbanK

    iPhone 3G'yi desteklediği son sürüm olan iOS 4.2.1'in üstüne güncellemek söz konusu değil. Lakin uygulamaların eski versiyonlarını indirmeye Apple son birkaç aydır izin veriyor. Facebook, twitter, foursquare ve 100 civarı ufak tefek oyun 3G'de çalışıyor. Whatsapp ise hiçbir şekilde çalışmıyor. Jailbreak yaparak birkaç uygulamayı daha kandırabilirsin ama pek de işlevsel kullanman pek de mümkün değil.

    zaten bu telefon annemindi. kendine yeni telefon alınca bunu bana verdi, bende bunu nasıl işlevsel kullanırım diye araştırma yapıyordum. jailbreak filan yapmayacağım. 100 civarı çalışan oyunun bir listesi varsa bana atabilirmisin?
  • Bende 3gs var ios 6.1.3 yüklü dead trigger 2 ios 7 istiyodu 25pp den yükledim sorunsuz çalıştı bi dene bence jb gerekmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihkayacioglu kullanıcısına yanıt
    Ben de annelere yani hem kendi anneme hem de eşimin annesine iPhone 3G verdim. Facebook çalışması onlara yetiyor ve bu devirde 3G ile alo alo demekten öteye gitmek zor. Lakin 60 yaş üstü annelerimize iPhone 3G müthiş bir telefon geliyor. Oyun olarak da sadece Earn to Die çalışıyor benim bildiğim. Ancak birkaç ay önce yabancı bir sitede 3G'ye 100 oyun diye bir konu bulmuştum. O yüzden dedim 100 civarı oyun var diye. Hangileri hatırlamıyorum ve sitenin de adresini hatırlamıyorum. Ancak mantıken 2011 öncesinde çıkmış oyunlardır diye düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.