Şimdi Ara

ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
7
Favori
41.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bende asus tablet var eski bir model galiba 170 k01a diye yazıyor lolipop aldı ama aşırı kasıyor geri de dönemem napacağımı şaşırdım
  • Arkadaşlar K00L nin Yani Me180A nın custom ramlarına ihtiyacım var yada Orjinal Yazılım Nasıl Yükleniyor Bunun Tam Olarak Nasıl Yapıldığını Öğrenmem Gerek Yardımcı Olabilecek Birisi Varmı??
  • Beyler


    Arkadasin tablete virus girmis. Bunu silmek icin mecbur rom atmam lazim. Orjinal romunu indirdim. Ama nasil yukleyecegimi goremedim biryerde. Nasil yukleyecegiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu alete Android 4.2.2 üstü bir sürüm kuran oldu mu? Kingo ROOT adlı programla PC üzerinden root attım fakat işletim sistemini değiştirmek için gerekli dosyaları bulamıyorum. Yabancı sitelerde de bozuk ve sahte linkler dışında birşey yok.


    Bu arada kimse bahsetmemiş olabilir androidin bu sürümünde ekran durduk yere açılıyor ve tabletin şarjını bitiriyor bunun çözümünü anlatayım:

    Settings-> About -> Software Informatiıon kısmına girip build number kısmına 7-8 defa tıklayın. Developer Mode'a geçiş yapmış olacaksınız. Daha sonra
    Settings->Developer Options kısmından root atarken gerekli olacak "USB debugging" seçeneğine ve ekranın kendi kendine açılıp şarjı bitirmemesi içinde "Disable HW overlays" seçeneğine çentik atabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 30 Mart 2016; 6:35:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musto44
    NeoTrinity isimli arkadaşın yazısıdır;

    Ses açma tuşuna basılı tutun 3 e kadar sayın ve ardından ses açma tuşunu bırakmadan Güç düğmesine basılı tutun her iki düğmede basılı iken logoyu gördüğünüz an güç düğmesini bırakıp ses açma düğmesine basmaya devam edin. Ölü robot ve altında komut yok yazan ekranı göreceksiniz. İşte burada çok ince bir nokta var ses açma ve güç düğmelerine rastgele seri bir şekilde basacaksınız recovery reset vs. gibi seçeneklerin olduğu menü bu şekilde açılıyor. Kafayı sıyırdım ama yaptıktan sonra da buraya yazayım da kimse bu kadar uğraşmasın istedim.

    Çok sağol bende youtube'dan izledim robot resmine kadar gelip kalmıştım. Birkaç defa power ve ses düğmesine basınca ekrana seçim menüsü geliyor.




  • Android ve tablet ustaları yardımcı olabilir mi?
    Asus Memo Pad 10.1 (ME103K) (sürüm:4.4.2 Cihaz modeli: K01E_2) tabletim var.
    Günün birinde tabletim açılmazsa recovery moddan aldığım yedekle tüm android sistemim geri gelecektir.
    Bunu yapabilmem için mevcut recovery mod sürümünde "backup-Restore" seçeneğinin olması gerekir. Fakat bende bu seçenek yok. Bu seçeneğin olması için recovery modun güncellenmesi gerekir.
    TWRP recovery'de yada alttaki fotoda Backup-Restore seçeneği var. Birçok TWRP recovery dosyasını denedim. Hiçbiri uyumlu çıkmadı. Farklı bir yöntem bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Yada bana tabletime uyumlu farklı bir cwm recovery dosyası bulabileceğim bir link verirseniz çok makbule geçer. Yoksa kafayı sıyırmak üzereyim.
    Bilmeyenlere kolaylık olsun diye yazıyorum.
    Bu tablette (belkide diğer tabletlerde de aynı güçlük vardır) cwm recovery (kurtarma modu) girmek çok zor. Telefon gibi kolay girilmiyor. Ben kolay bir yol buldum. Play Storeden Reboot Recovery v.1 (2.09 MB) programını kurdum. Buradan reboot Recovery seçtiğimde hemen cwm recovery'e giriyor.

     ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu]


    Bu recovery modu
     ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu]


    Yada twrp recovery modu
     ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 14 Mayıs 2016; 15:36:45 >




  • Merhaba arkadaşlar. ASUS Memo Pad 8 me180a tabletimin anakartı sorunlu. Servise göndersem tonla para isterler. Elinde camı kırılmış ya da bozulupta kenara attığı tableti olan varsa anakartına talibim. Tabi anakart sağlamsa :) Teşekkürler.
  • Selamlar, geçen gün evde şans eseri gördüm tabeti. Zamanında annem yere düşürdüğü için ekrana görüntü gelmemeye başlamıştı bende umursamadan attım kenara aylarca yattı öyle köşede. Bunun ekranına hiçbir görüntü gelmiyor ama şarj oluyor, pc algılıyor, açıkken bildirim sesleri falan geliyor.

    Ekrana görüntü gelmediği gibi dokunmatik de çalışmıyor ama ekranı kırık desem, kırık olabileceğine dair en ufak bir çatlak bile yok. Sizce ekran mı gitti yoksa içinden bir kablo vs mi oynadı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: giraysaltuk

    Selamlar, geçen gün evde şans eseri gördüm tabeti. Zamanında annem yere düşürdüğü için ekrana görüntü gelmemeye başlamıştı bende umursamadan attım kenara aylarca yattı öyle köşede. Bunun ekranına hiçbir görüntü gelmiyor ama şarj oluyor, pc algılıyor, açıkken bildirim sesleri falan geliyor.

    Ekrana görüntü gelmediği gibi dokunmatik de çalışmıyor ama ekranı kırık desem, kırık olabileceğine dair en ufak bir çatlak bile yok. Sizce ekran mı gitti yoksa içinden bir kablo vs mi oynadı acaba?

    ekranda kırık yoksa kesin içindeki kablo çıkmıştır, yere düşen asus tabletlerde kablo çıkması oluyor yani sizin tablette hiçbirşeyi yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 15 Temmuz 2017; 20:06:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ekranin her yerine baktim bakmadigim yer kalmadi gozuken tek bir catlak bile yok. Ote yandan ne ekrana goruntu geliyor ne de dokunmatik calisiyor. Dustugu icin benimde kablolardan biri oynamis olabilir ihtimali geldi aklima ama arkasini actim gorebildigim butun kablolari yeniden sokup taktim duzelmedi. Acaba baska bir yerinde mi bir sey var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.