Şimdi Ara

Cydia tavsiye uygulamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim 2 günce katıldım 2 gün öncede İphone 3gs 32 gb İos 6.1.3 telefonuma jailbreak yaptım çok güzel uygulamalar var gerçekten activator barrel gibi vs. Sizin önerebiliceğiniz kullanışlı ve güzel uygulamalar varmı ? Herkes sevdiği uygulamaları tavsiye ederse memnun olurum.Bu arada untethered jailbreak yokmu ya ben baktım ama bulamadım bilgisayardan boot yapmak sıkıcı oluyor.Teşekkürler iyi akşamlar.



  • Kullandığım tweak'leri yazayım. Beğenirsen kullanabilirsin.

    -Activator (belirtmişsiniz)
    -Barrel (belirtmişsiniz)
    -AirBlue Sharring: Herhangi bir telefona bluetooth ile dosya paylaşmaya yarar.
    -Apex: Uygulama iconlarını başka uygulama iconlarının arkasına koymaya yarar. Bir nevi gizlemek gibi düşünülebilir. Şahsen kullanmadığım uygulama iconlarını (Gazete, Video vs gibi silemediğimiz ugyulamaları) gizlemek için kullanmaktayım.
    -Applocker: İstediğiniz uygulama ve klasörlere şifre koymanıza yarar. Güçlü bir tweaktır ve şifre girmeden uygulama ve klasörlere ulaşmanızı olanaksız hale getirir.
    -Burst Mode: iPhone 5s ile gelen seri fotoğraf çekme özelliğini sağlar.
    -CamVolZoom: Ses açma kapama tuşları ile fotoğrafta zoom yapmaya olanak sağlar.
    -Dater: Çekmiş olduğunuz fotoğraflarınıza tarih/saat ekler.
    -Double @: Belirttiğiniz mail adresini @@ yazdığınızda otomatik olarak yazar. Örn: @@ yazıldığında arsiazam@hotmail.com.tr olarak değiştirir.
    -IconRenamer: İconların ismin değiştirmeye yarar.
    -LandscapeVideos: Youtube vb yerlerdeki videoları tam ekran yaptığınızda yatay modda açmaya yarar.
    -PasswordPilot: Apple store da uygulama indirirken sormakta olan apple şifrenizi otomatik olarak yazmaya yarar. Size sadece tamam demek düşer.
    -Pull to refresh safari: Safariyi aşağıya doğru çektiğinizde (Sayfanın başındayken) veya yukarı doğru çektiğinizde (sayfanın sonundayken) yenilemeye yarar.
    -Springtomize: Bir çok özelliğe sahiptir. (Kullandıklarım: Kilit ekranındaki kilit aç yazısını aRŞ-ı aZaM olarak değiştirme, Dock kısmına 4 ten fazla uygulama koyma gibi)
    -SubtleLock: Kilit ekranında bulunan saat ve kilit açma yerlerini küçültmeye yarar.Bu sayede bildirimlere daha geniş yer sağlar.
    -TapTapFolder: Klasörde bulunan ilk uygulamayı klasöre girmeden açmayı sağlar. Klasöre çift tıklayarak ilk baştaki uygulamayı açabilirsiniz.
    -Toch: Kilit ekranında saat ve tarihin arasına kısayol ekleyerek flashı istediğiniz zaman açıp kapatabilmenizi sağlar. Bir nevi El feneri.
    -Zephyr: Uygulama arası geçişler, uygulamalardan ana ekrana dönüş gibi kısımlarda kullanılmaktadır. (Home tuşunun ömrünü arttıran ve iphone'un kullanımını kolaylaştıran bir tweak.)
    -Zeppelin: Operatör logosundan sıkılanların tercih ettiği bir tweak. Ben şahsen o kısmı boş bırakmak için kullanıyorum. Kimi zaman ise photoshoptan ayarladığım aRŞ-ı aZaM imzasını koymaktayım. Yazı stili olarak Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasında kullandığı stili kullanmaktayım.


    Not: Yorumu yazmaya başlarken bu kadar uzun sürebileceğini tahmin etmemiştim. Gerçekten yorucu oldu.
    İsimlerden hatırladıklarımı yazdım, yanlış olabilme ihtimali vardır. Kendiniz araştırıp veya deneyip bakabilirsiniz. Ancak şuan göz gezdirdiğim de hepsi doğru gibi geldi.




  • Çoook teşekkür ederim ellerinize sağlık hepsine bakıcam :D
  • Rica ederim.
  • Killbackground tek tıkla arkaplandaki uygulamaları kapatıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tremacs -- 8 Kasım 2013; 21:38:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bi tweak vardı. müzik dinlerken şarkılar değişince ekranın üstünde bildirim cıkıyor sonra kayboluyordu katlanarak. mail gelince gelen bildirim gibi neydi o ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.