Şimdi Ara

En İyi Iphone 5S Renk Seçeneği Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birkaç gün içinde Iphone 5S siparişi vermeyi planlıyorum ancak renk konusu kafamı karıştırıyor. Sizce en iyi renk hangisi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MovesLikeJagger -- 3 Kasım 2013; 3:08:41 >



  • space grey rengi çoğunluğun hoşuna gitmiş ama benim hiç gitmedi, çok sıradan, ve çoğunlukta o renk olacak. Bu yüzden ben space greyden tamamen soğudum. Gold çok güzel aslında ama, iphone 5s bence kılıfsız kullanılmaz, şuan 4s var kılıf falan hiçbirşey yok telefon mahvoldu 2 senede. Gold alırsamhttp://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Case-Neo-Hybrid-EX-Slim-Metal-Champagne-Gold,PR-401.html şu kılıfıda alırım, öne arkayada jelatini çekerim, hiçbiryeri açıkta kalmaz telefonun. Ama telefon yukarıda linkteki gibi olucak, o telefonda bayan telefonunu andırıyor abi be, yada çok zengin bir kodoman telefonu gibi. Ama kılıf işi olmasa, sadece öne arkaya jelatin çeksem, gold derim her türlü. Ama kılıf takıcam mecburen, çünkü zaptedemiyorum ben telefonumu, o yüzden silver çok iyi duruyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GreenSpirit

    space grey rengi çoğunluğun hoşuna gitmiş ama benim hiç gitmedi, çok sıradan, ve çoğunlukta o renk olacak. Bu yüzden ben space greyden tamamen soğudum. Gold çok güzel aslında ama, iphone 5s bence kılıfsız kullanılmaz, şuan 4s var kılıf falan hiçbirşey yok telefon mahvoldu 2 senede. Gold alırsamhttp://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Case-Neo-Hybrid-EX-Slim-Metal-Champagne-Gold,PR-401.html şu kılıfıda alırım, öne arkayada jelatini çekerim, hiçbiryeri açıkta kalmaz telefonun. Ama telefon yukarıda linkteki gibi olucak, o telefonda bayan telefonunu andırıyor abi be, yada çok zengin bir kodoman telefonu gibi. Ama kılıf işi olmasa, sadece öne arkaya jelatin çeksem, gold derim her türlü. Ama kılıf takıcam mecburen, çünkü zaptedemiyorum ben telefonumu, o yüzden silver çok iyi duruyor.

    Bu kılıf gibi telefonun arkasını da kapatan model de var mı hocam ? Gayet ince duruyor kabalık oluşturmayacağını düşünüyorum.



    Konuya gelirsek Uzay Grisi :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.